Banaaniraakakakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: banaanikakkubanaaniraakakakkumaidotonraakakakkuraakakakutreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Raakakakkuvillitys sen kuin vain jatkuu keittiössämme! Tällä kertaa onnistuin pyöräyttämään ilmeisesti sen verran makoisan kaakun, että se vei myös mieheni kielen mukanaan – yön aikana oli nimittäin hävinnyt kerralla kokonaiset puoli kakkua parempiin suihin… 😀 


Tässä kohtaa pitää ehkä kuitenkin tuulettaa ärsyyntymisen sijaan, sillä aiemmin…
...loraus kauramaitoa2 dl cashewpähkinöitä (liotettuna 30-60 min)4 rkl hunajaa3/4 dl tuorepuristettua sitruunanmehua5 rkl sulatettua kookosöljyä2 tl soijalesitiiniä1/2 tl vaniljauutetta tai 1 tl vaniljajauhettaripaus ruususuolaa Sekoita pohjan aineet blenderissä ja painele...

Läheiset reseptit

Kookos-banaaniraakakakku

Heippa! Voisin meilkeinpä liioittelematta sanoa, että tämä on paras koskaan tekemäni raakakakku! Eikä siinä vielä kaikki, sillä reseptin voi toteuttaa ilman sen kummempia ainesosia. Erikoisin...

Avokado-banaaniraakakakku

Olen jo pitkään haaveillut raakakakun kokeilemisesta. Tekeminen on kuitenkin usein kaatunut siihen, että kakuissa on niin monenlaisia, kalliitakin, aineksia. Nyt kuitenkin löysimme siskon kanssa netistä...

Banaaniraakakakku

Raakakakkuvillitys sen kuin vain jatkuu keittiössämme! Tällä kertaa onnistuin pyöräyttämään ilmeisesti sen verran makoisan kaakun, että se vei myös mieheni kielen mukanaan – yön aikana...