Puutarhan kevät 2014

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Caribia kylpylähotelliPuutarhan kevät 2014reseptitTapahtumatJulkaistu seuraavalla sivustolla

Turussa järjestettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti kahdet puutarhamessut. Piha- ja Puutarhamessut järjestettiin messukeskuksessa ja perinteinen Puutarhan kevät järjestettiin Caribia areenalla, Caribia kylpylähotellin yhteydessä.
Syy kaksien messujen taustalla on riita eri järjestäjien välillä jossa messukeskus yritti omia 1843 vuodesta asti säännöllisesti järjestettyjä Turun alueen puutarhajärjestöjen…
Läheiset reseptit

Vuonna 2014 luetut kirjat

...muu. Yritän koota tähän myös ajatuksia, joita kirjojen lukeminen herätti.   Tammikuu 2014   1. Rick Yancey: 5.Aalto Tämän kirjan aloitin jo itse asiassa vuoden 2013 puolella, mutta sain sen tammikuussa...

Puutarhan kevät 2014

... Turussa järjestettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti kahdet puutarhamessut. Piha- ja Puutarhamessut järjestettiin messukeskuksessa ja perinteinen Puutarhan kevät järjestettiin Caribia areenalla, Caribia kylpylähotellin yhteydessä. Syy kaksien messujen taustalla...

Puutarhan Kesällä ei muka kasva?

...voimakkuus on lannoituksen merkittävin asia. Tässä taannoin useampaakin lukijaa kuumotti pariin chiliryhmään jaettu kuva jossa Puutarhan Kesällä lannoitettu rocoto oli huomattavasti heikommassa kunnossa kuin Chili Plus lannoitenimellä varustetulla 2-komponenttisella lannoitteella....

Lannoitteiden tutkiskelua (osa2)

...0,002 Luvataan sopivan kaikille kodin, parvekkeen, pihan, puutarhan ja pienkasvihuoneiden kasveille. Runsas magnesium takaa kauniin vihreät lehdet. Yksikomponenttinen lannoite.Annosmäärät seuraavasti:15ml/10ltr viikoittain, 4-5ml/10ltr joka kastelussa.Kodin ja parvekkeen kasveille n. 1/3tl/ltr kerran...

Kinder kakku

Pitihän munki ku muutki. Tarkoitus oli tehdä pellillinen niinkuin alkuperäisessä ohjeessa oli, mutta sattuneistä syistä taikinan ollessa valmis ei taloudessa ollutkaan uunipeltiä 😀 No, onneksi...

Multatestin loppunäkymät

...seuraavat tuotteet: Jiffy – Jiffy 7C, Ikea – Kokosnöt, Biolan -Kylvö- ja Taimimulta, CocoStar – Slab ja Bale, Kekkilä – Elolevy, Biolan – Puutarhan Turvemulta, Belinda – Kukkamulta, Kekkilä –...

2014: Trash Pavilion & Fashion

...Keväällä 2014, Trashion/Remade-projektin yhteydessä, piti saada Kierrätystehtaalla järjestettyyn näytökseen näytöksen päättävät puvut. Kyseisessä projektissa uudelleentuottamisen pioneeri Paula päätti luoda pukunsa keräämällä kaikki projektin myötä syntyneet leikkuuperkeet, joista tässä tapauksessa suurin...

Multatestin taimet yhdessä ja erikseen

...puutarhamulta Canna Coco Professional Plus Kekkilä White 620 pH 6,0 + 5% perliitti Biolan Puutarhan Turvemulta Biolan Musta Multa Belinda kukkumulta Kekkilä Kukkamulta Canna Terra Seed Mix Kekkilä White 620...

Kaunis Morsian ja Oscars 2014

...                  Oscars 2014   meets    Kaunis Morsian 2014              …and the most beautiful evening dresses are…  ...

Vuosi 2014

...vuoteen 2014.Saimme remontin valmiiksi. Minusta tuli toisen kerran täti. Työvuosi on ollut huikea.Monta itkua ja naurua on sisältynyt tähänkin vuoteen,mutta enimmäkseen onneksi naurua! ♥  Ensi vuosi on uusia ajatuksia ja toiveita täynnä....

Priman uutuustuotteita ja kevät arvonta.

Sähköpostitse kyselivät Prima-mausteelta, että olinko tyytyväinen aiemmin saatuihin mausteisiin, joista postauksen löydät tämän linkin alta -> http://juhlatar.blogspot.fi/2014/11/prima-mausteet.html Sain lisätuotteita kokeiltavakseni, ja tänään paketti odottelikin minua kun saavuin...

Puutarhan kuulumisia

...mutta kyllä nämä  kasvusäkeissä olevat keltaiset peittoavat ne! Herneissä ei ole vielä kukkia, mutta luulenpa että sekään aika ei ole enää kaukana… Ja tässä puutarhan pieni yllättäjä! Avomaankurkun kolmesta taimesta...

Vuosi 2014 pähkinänkuoressa

... Vuosi 2014 alkaa olla kohta lopuillaan, joten nyt on hyvä aika kurkistaa hieman taaksepäin ja muistella, mitä kaikkea ihanaa vuoden aikana tapahtuikaan! Tammikuussa rentoiltiin aika paljon...

2014: OOTD

Vuosi lähenee loppuaan ja ajattelin, että olisi taas aika ”perinteisten” asukuvakollaasien. Lainausmerkit siksi, että tämä on toinen kerta. Periaatteessahan tämä tuntuu hiukan hölmöltä, ”katsokaa, tässä...

Joulun 2014 syötävät lahjat

Tänä jouluna sukulaiset ja ystävät osasivat jo ehkä odottaa jotain syötävää lahjaa meidän perheeltä. Syötävät lahjat ovat mieluisia antaa, koska voi olla varma, ettei ne...

Kevät herkkupöydässä

Upeassa leivonnaisessa maistuu ihanasti kevät! Vuohenputkien sesonki on täällä Keski-Suomessa parhaimmillaan, ja näitä riittoisia herkkuja löytyy nyt lähes joka pihasta, puutarhasta ja joutomaalta. Jopa näin...

Kevät kuisti

Ihana kevät, ihana aurinko!Viime päivinä on ollut huomattavasti enemmän energiaa taivaalla paistavan, ihanan lämpimän auringon takia.Kyllä se vaan niin on, että vaikka kuinka yrittäisi sitä Dvitamiinia...

Köökin kevät

Perjantai ja työviikko takana!Viikolla mulle tuli yllättäin vapaapäivä ja käytettiin se tyttösten kanssa kotona puuhastellen.Ulkona oli ihanan aurinkoinen ilma ja ihanloistava sää terassin ja pihan siivoukseen.Viimeisetkin...

Kirpeä kevät-smoothie

Mahlan keruuseen kerkeää vielä!Muistatko maistaneesi lehtipuiden mahlaa? Mahla sisältää mm. kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia, joten se on erinomainen hivenainelisä ravintoon. Mahlan lisäksi tämä smoothie sisältää...

Kevät! :)

 Työmatkan varrella ensimmäiset leskenlehdet pilkistelivät ruskean heinikon keskeltä, olipa iloinen yllätys! 🙂 Se on kevät nyt! Vielä reilu viikko sitten sauvakävelylenkillä suihkin menemään nastakengät jalassa....

Kevät lautasella; parsarisotto

Juuri ennen pääsiäsitä meidän lähikauppaan oli ilmestynyt kevään ensimmäiset parsat. Näin samantien silmissäni vihreän ja maukkaan parsarisoton. Tänään innostuin hieman googlailemaan uusia reseptejä, ja törmäsin...

Ja kevät tulee taas

Nopeatekoinen ja superherkullinen thairuoka maistuu milloin vain. Tämänkin yksinkertaisen curryn valmistamiseen menee aikaa vain alle puoli tuntia. Minimaalinen vaiva, maksimaalinen maku – tätä voi olla...

Kevät kranssi

Luistimet verannan kranssista on saanut siirtyä sivuun ja on aika keväisemmän kranssin. muoviset pöytäliinanpainot sai luopua nipsuistaan kranssiin sulkia ja paunot juuttinarulla roikkumaan kranssin taakse samaiseen...

Kevät, ja keho haluaa kasviksia

Pohdin tänään, montakohan erilaista ruokavaliota olen elämäni aikana noudattanut. Paitsi että olen ollut vegaani ja lakto-ovo-vegetaristi, olen myös mm. karpannut, noudattanut emäksöivää dieettiä, syönyt pelkkää...

Herkullinen kevät-kakku!

Mango-Passion juustokakkuPohja:100g voita1dl sokeria1muna2½dl venhäjauhoja2rkl kaakaojauhetta2tl leivinjauhetta1-2tl vanilijasokeria2rkl maitoaTäyte:4dl kuohukermaa200g tuorejuustoa (arla/viola)1prk Mango hilloa (Jam it)2passion hedelmää1-2tl vanilijasokeria5 liivatelehteänoin puolikkaan sitruunan mehuPäälinen:3persikanpuolikasta4dl appelsiinimehua4liivateleehteäsitruunamehua1.Vaahdota voi ja...

Lintupyörteitä taivaankaarella, kevät!

  Kuvat/pictures from here “What is remarkable about the starlings’ behaviour is that, despite all appearances, there is no choreographer and, as far as we...

Herkkujen kevät 2015 Yle Teemalla, 2 – Delikatesside kevad 2015 Yle Teemal, 2

No niin, tästä teille vielä muistutus, että Yle Teemalla on menossa Herkkujen kevät 2015. Olen seurannut ohjelmia niin, miten olen pystynyt. Maaliskuu on ollut minulla...

Kevät yllätti ulkoilijat

Vaahtera on parhaimmillaan sekä syksyisin että keväisin. Keväällä rakastan näitä kukkapalleroita ja syksyllä siinä taas on upea ruska.Joka vuotinen ”talvi yllätti autoilijat”-fraasi kääntyy mukavasti näin...

Pastakin on primavera - ihana kevät!

Viime lauantaina oli tämän kevään lämpimin päivä – sunnuntaihin saakka, jolloin tehtiin uusi lämpöennätys keväälle. Mittari kipusi molempina viikonlopun päivinä 15 asteen hujakoille. Lauantaina lämpö...

Pihan ja Puutarhan "sisustus"

Puutarha on kuin toinen olohuone ja sisustus ei saisi koskaan rajoittua vain sisätiloihin. Tänä viikonloppuna Turun Messukeskus järjestää Piha&Puutaha-messut. Piipahdimme eilen mieheni kanssa aamupäivästä kyseisillä...