Gluteeniton kääretorttu / täytekakkupohja

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: gluteenitongluteeniton kakkupohjagluteeniton leivonnainengluteeniton makeaGluteeniton täytekakkukääretorttu gluteenitonreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


*Tällä samalla ohjeella voit tehdä joko kääretortun tai tehdä sen täytekakun pohjaksi.

* Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseeseen

4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 dl gluteenittomia jauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta (Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään)

* hilloa

* Vatkaa munat…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla *Tällä samalla ohjeella voit tehdä joko kääretortun tai tehdä sen täytekakun pohjaksi. * Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseeseen 4 kananmunaa1,5 dl sokeria1 dl gluteenittomia jauhoja3/4 dl...

Läheiset reseptit

Gluteeniton kääretorttu / täytekakkupohja

*Tällä samalla ohjeella voit tehdä joko kääretortun tai tehdä sen täytekakun pohjaksi. * Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseeseen 4 kananmunaa1,5 dl sokeria1 dl gluteenittomia jauhoja3/4...

Munaton gluteeniton kääretorttu käärme

...on ollut meillä ennenkin mutta ovat pikkupoikien mieleen.. Muokkasin netistä löytämäni ohjeen sopivaksi ja tästä tuli hyvää. hetkittäin tilanne näytti hieman huolestuttavalta..Munaton gluteeniton kääretorttu1,5 dl sokeria1 dl juoksevaa margariinia2 dl...

Munaton, maidoton ja gluteeniton täytekakkupohja

Julkaistu seuraavalla...

Omena-manteli piirakka (gluteeniton)

... Tänään alkaa Urtekramin ja Ruoka.fi:n järjestämä gluteeniton leivonnainen –kilpailuun. Mukana on 36 toinen toistaan herkullisempia ohjeita ja omaa suosikkiasi voit käydä äänestässä Ruoka.fi:n sivuilla ja samalla...

Vapun viettoon maukkaat munkit bataateista! Maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön, soijaton ja vegan!

...ja maukkaat bataattimunkit! Sitäpaitsi tämä on kevyempi munkkiversio, koska taikinaan itseensä ei lisätä ollenkaan rasvaa! Vappumunkit (maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön, soijaton, vegan) Ainekset: 125 gr keitettyjä bataatteja 250 gr gluteenitonta...

Broileripiirakka ( gluteeniton)

...laittaa hieman vaikka grahamjauhoja tai jotain muita jauhoja ettei tule pelkkää vehnää.  Tämä resepti on samaisesta  Hyvää! Gluteeniton keittiö ( Kaarina Virtanen) – kirjasta, josta otin myös tuon rahkapiirakan ohjeen. ...

Philipsin pastakone testissä: aidosti hyvä gluteeniton lasagne!

...pinaattia, oreganoa, sahramia, currya, tomaattipyreetä tai jopa punajuurimehua. Ensimmäiseksi halusin kokeilla miten gluteeniton pasta onnistuu. Olen aiemmin tehnyt maissijauhosta ravioleja ja olihan se aikamoista näpertelyä. Mitenkäköhän osasin ennustaa oikein, että...

Kevätkääryleet (Gluteeniton)

Välillä on hauska kokeilla jotakin uutta keittiön puolella. Tällä kertaa uutena kokeiluun pääsivät kevätkääryleet Euroviisuevääksi.Täytteen halusin pitää mahdollisimman simppelinä, jotta tuolle hieman nirsommallekin puoliskolle kelpaisi.Hyviä...

Gluteeniton ja laktoositon täytekakku

...haluttiin 6 munan laktoositon ja gluteeniton täytekakku. Muita toiveita kuin kinuskikuorrutus ei tilaajalla ollut, joten sain rakentaa täytteet haluamallani tavalla, missä on aina omat haasteensa, kun vaihtoehtoja on lähes rajaton...

Gluteeniton siemennäkkileipä

... Moi! Tässä toivottu gluteeniton versio jo aikaisemmin julkaistusta siemennäkkileivän reseptistä. Aina yhtä hyvää! Sopii tarjottavaksi esimerkikis punajuurihummuksen tai vaikkapa voimakkaan mustaleimaemmentalin kanssa. Alkuperiäisen, ruisjauhoihin tehdyn näkkileivän...

Karppaajan gluteeniton puuro (vegaaninen)

... Tässä mainio gluteeniton ja viljaton aamiaispuurovaihtoehto karppaajalle tai kenelle tahansa terveellistä ruokaa halajavalle. Tämä helppotekoinen, vähähiilihydraattinen puuro maistuu mainiolta vaikkapa marjojen kanssa tai höystettynä vanhalla kunnon...

Gluteeniton ja laktoositon minttusuklaarahkakakku

...joten tämä kakku on sekä gluteeniton että laktoositon. Erikoisruokavalioleivonnasta on kyllä tullut paljon helpompaa kuin se oli ennen; laktoosittomana löytyy lähes kaikkea ja gluteenittomissakin on tosi hyvät valikoimat ihan pienissäkin...

Ihana mansikka-suklaakakku (gluteeniton)

...sai kovat kehut myös muilta maistelijoilta ja ihmettelyä siitä, että se oli gluteeniton. Kukaan maistajista ei olisi osannut arvata, että kakussa oli jotain erilaista, ellen olisi erikseen maininnut asiasta. Sain...

Mukaeltu Alsacen omenapiirakka....maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön, vegan & halutessasi soijaton

...sen jättämistä ”lepäämään” yhdeksi yöksi, ennen syöntiä…voi olla vaikeaa, mutta se kannattaa! Mukaeltu Alsacen omenapiirakka (maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön, vegan, halutessasi soijaton) Ainekset – pohja: 180 gr gluteenitonta jauhoseosta (jauhoseos koostui:...

Paras gluteeniton pizzapohja

... Tässä on tullut harrastettua gluteenitonta leivontaa jo useampi vuosi ja pikkuhiljaa alkaa löytyä hyviä reseptejä. Gluteeniton leivonta, minun tapauksessani vielä ”luontaisesti gluteeniton” leivonta, on toisinaan hyvinkin...

Gluteeniton ja maidoton suklaakakku

... Tässä ihana, pehmeä gluteeniton suklaakakku, mikä maistuu kaikille. GLUTEENITON JA MAIDOTON SUKLAAKAKKU(n.8-10 :lle)150 g voita tai margariinia (muista maidottomuus)1½ dl vettä3 dl sokeria3 dl gluteenitonta jauhoa...

Gluteeniton omenakakku

...aika ajoin. Sieltä löysin tämän herkulliselta kuulostavan , kuorrutetun omenakakun. Gluteeniton omenakakkuTästä tuli huikean mehevää ja niin suussasulavn hyvää! Söin tätä heti kaksi palaa vaikka oli jo valmiiksi ihan täysinäinen...

Sokerikakkupohja (myös gluteeniton)

...jäädä kiinni metalliin, kun munan kaataa pois kiposta. 🙂Sitten se gluteenittomuus! Jos kylään on tulossa keliaakikko, on täytekakku helposti toteutettava gluteeniton herkku, etkä joudu edes hankkimaan gluteenittomia jauhoja, jotka sitten...

Gluteeniton lasagne - myös maidoton versio! (G,M)

... Gluteenittomia tuotteita löytyy nykyään paljon hyvin varustelluista ruokakaupoista. Enää ei gluteeniton ruokavalio tarkoita luopumista tavallisista aterioista kuten pastoista tai kastikkeista saati sitten leivästä. Hintaa näillä tuotteilla...

Gluteeniton Murukastike

...gluteenittomasti – salaisuus on hienoissa kaurajauhoissa. Kokeile, jos et usko…tai kokeile, vaikka uskoisitkin.  Gluteeniton Murukastike:– 400g naudan jauhelihaa- tilkka öljyä- 1 pienehkö sipuli- 4 rkl hienoja kaurajauhoja (gluteeniton)- sen verran vettä,...

Mehevä lime-kookoskakku - Gluteeniton ja maidoton

...   Ihanan mehevä gluteeniton ja maidoton kakku, jossa maistuu sekä lime että kookos. Vaikka kakku sopiikin erikoisruokavalioihin, ei mausta eikä rakenteesta huomaa, että se on maidoton/gluteeniton,...

Gluteeniton lasagne - myös maidoton versio! (G,M)

... Gluteenittomia tuotteita löytyy nykyään paljon hyvin varustelluista ruokakaupoista. Enää ei gluteeniton ruokavalio tarkoita luopumista tavallisista aterioista kuten pastoista tai kastikkeista saati sitten leivästä. Hintaa näillä tuotteilla...

Värikäs suklaamuffins (gluteeniton)

...Tyllahan kuuluisi laittaa tuon lilan ja valkoisen osan väliin. Tyllan kanssa toki saa hienompaa pursotusjälkeä, tästä tuli tasaista nauhaa. Tässä vielä resepti : GLUTEENITON SUKLAAMUFFINS (noin 12 kpl) 100 g...

Gluteeniton rahkapiirakka

...vatsakipuja. Ajattelinkin perehtyä gluteenittoman leivonnan saloihin vähän tarkemmin ja lainasin kirjastosta kirjan ” Hyvää! Gluteeniton keittiö” . Sen on kirjoittanut Kaarina Virtanen.Kirjassa on aivan ihania reseptejä! Ensimmäisenä pääsi testiin  rahkapiirakka, kun...

Gluteeniton mustikkapiirakka

...otin malli Valion reseptistä. Gluteeniton mustikkapiirakka100 g voita1 dl (kookos)sokeria1 muna2 1/2 dl gluteenitonta kaurajauhoa1 tl leivinjauhetta Päälle200 g mustikoita1 prk maustamatonta, rasvatonta maitorahkaa1 muna1/2 dl (kookos)sokeria Sulatettu voi ja sokeri tulisi...

Helppo gluteeniton brownies kinuskitwistillä

...päälleensä ihanan kinuskikerman. Toimi. Ja vaikutti kyllä hyvältä tuo jauhoseoskin (Ei ole maksettu mainos, vain oma kokemus 🙂 ) Helppo gluteeniton brownies kinuskitwistillä1 paketti gluteeniton maailma luomu brownies -jauhoseosta200g laktoositonta...

Laktoositon ja gluteeniton vadelmajuustokakku/Lactose and Gluten Free Raspberry Cheesecake

... Viikonloppuna valmistin juustokakkuja naapuriin 1-vuotis syntymäpäiville. Makuina oli mustikka-valkosuklaa ja kolmen suklaan juustokakku. Erityinen, pienempi vadelmakakku tehtiin vartavasten päivänsankarille. Kakun tuli olla gluteeniton ja laktoositon. Onneksi...

Gluteeniton raparperipaistos

...”omasta” maasta, suomesta. Tässä olisi tämmöinen gluteeniton raparperipaistos, maistuva, ihana ja helppo… Ota lapset mukaan kokkailemaan, sotkua syntyy, mutta kyllä syntyy paljon nauruakin, päivän iloisin hetki… Lapsille muistoja ja kokemuksia....

Maailman överein ja paras gluteeniton raparperi-kinuskipiirakka

...aikaan. Ehkä johtuu siitä, että nyt oli käytössä oikeasti gluteeniton resepti, enkä vaan sooloillut korvaamalla vehnäjauhoja gluteenittomilla. Mutta toisaalta, gluteenittomat munkitkin oli gluteenittomana reseptinä, eikä niistä näin mahtavia tullut. Who...

Gluteeniton mutakakku

...mukavaa kyllä leivoskellaan. Viime vuosi oli turhan kiireinen, joten tänä vuonna minunkin harrastukseni on saanut uutta tulta. Leivinuunissa valmistuu tuon tuostakin kaikenlaista hyvää! 🙂Tämän postauksen herkku on gluteeniton mutakakku. Tällä...