Mustikkahillosilmät

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: pikkuleivätreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Selailin yhtenä iltana vanhoja Leivotaan-lehtiä. Eräästä lehdestä silmiini osui ihanan herkullisen kuuloinen pikkuleipäohje. Koska kaapissa sattui vielä olemaan lahjaksi saatuja minileivosvuokia, oli täysin turha vastustella leipomisintoa. Nämä pikkuleivät olivat herkullisia ja ”silmäksi” käy mikä marmeladi tahansa. Omissani oli täytteenä mustikkamarmeladia, koska vajaa marmeladipurnukka oli odotellut jo jonkun aikaa jatkojalostusta.


...muutama mutka suoraksi..!  noin 50 kpl 1 ½ dl sokeria 1 ½ tl leivinjauhetta 4 ½ dl vehnäjauhoja 1 dl vaniljakastikejauhetta 250 g voita huoneenlämpöisenä Täyte:  mustikkamarmeladia Kuumenna uuni 200...

Läheiset reseptit

Mustikkahillosilmät

Selailin yhtenä iltana vanhoja Leivotaan-lehtiä. Eräästä lehdestä silmiini osui ihanan herkullisen kuuloinen pikkuleipäohje. Koska kaapissa sattui vielä olemaan lahjaksi saatuja minileivosvuokia, oli täysin turha vastustella...