Vesimelonikakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: BanaanijauheJälkiruoatkirsikkaKookosmaitoMantelilastupaleopsylliumreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Vesimelonikakku ei toki ole uusi idea, mutta tällä kuorrotteella tämä on aivan uudenlainen versio 😉 Ajatus tästä lähti, kun näin pinterestissä erään kokin tekemän vesimelonikakun. Ajatus kuorroteesta lähti, kun näin erään kotikokin epäonnistuneen vesimelonikakun. Pelkkä kookoskerma nimittäin valuu erittäin helposti pois liukkaan vesimelonin pinnalta. Tänään päätin tehdä ekan koeversion,…
...siis todellakaan mene pitkään, eikä se ole ollenkaan vaikeaa!   Vesimelonikakku 1 Siemenetön vesimeloni 2-3dl Kookosmaitoa 1-2rkl CocoVin Psylliumia 0,5dl CocoVin Banaanijauhetta Koristeeksi: Mansikoita, mantelilastuja, kiiviä, kirsikoita. Sekoita psyllium ja...

Läheiset reseptit

Vesimelonikakku

... Vesimelonikakku ei toki ole uusi idea, mutta tällä kuorrotteella tämä on aivan uudenlainen versio 😉 Ajatus tästä lähti, kun näin pinterestissä erään kokin tekemän vesimelonikakun. Ajatus...

Vesimelonikakku

...syön aika paljon jäätelöä kesällä, mutta talvella en juuri lainkaan. Jäätelö kuitenkin helposti alkaa nostattamaan painoa ja muutenkin on kiva keventää välillä. Tämä vesimelonikakku on ihanan juhlava ja herkullinen. Koostuuhan...