KOOKOSVANUKAS

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: gluteenitonreseptitvegaaninenJulkaistu seuraavalla sivustolla


Ainekset:

– 1 prk kookosmaitoa (400 ml)
– n. 50 g kookoshiutaleita
– 6 rkl maissitärkkelystä
– 70 g sokeria
– ½ tl vanilja-aromia

Lämmitä uuni 170 asteeseen ja ruskista kookoshiutaleita hieman. Sekoita pienessä kulhossa 1/4 kookosmaitopurkin sisällöstä ja maissitärkkelys. Laita loppu kookosmaito, ½ dl…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset: – 1 prk kookosmaitoa (400 ml)– n. 50 g kookoshiutaleita– 6 rkl maissitärkkelystä– 70 g sokeria– ½ tl vanilja-aromia Lämmitä uuni 170 asteeseen ja ruskista...

Läheiset reseptit

Passio-kookosvanukas

...mehuja, jossa passio on yhtenä hedelmänä mukana)20 g tomusokeria0,5 dl maustamatonta jogurttia0,5 dl ranskankermaa1,5 dl kermaa2 kananmunan valkuaista25 g sokeria Kookosvanukas:2 liivatelehteä2 dl kookosmaitoa2 rkl palmusokeria Passion siemeniä pinnalle 1....

Sitruunainen kookosvanukas

Muutama sitruuna odotti käyttöä hedelmäkorissa, joten johonkin ne oli käytettävä. Kaapista löytyi luomu kookosmaitoa ja tietysti Chian-siemeniä. Olin myös ostanut yhden granaattiomenan, joka kruunasi tämän...

KOOKOSVANUKAS

Ainekset: – 1 prk kookosmaitoa (400 ml)– n. 50 g kookoshiutaleita– 6 rkl maissitärkkelystä– 70 g sokeria– ½ tl vanilja-aromia Lämmitä uuni 170 asteeseen ja...

Suklaa-kookosvanukas

Olen aivan ihastunut Foodinin kookosmannaan, kyllä se on kookosmannaa ja aivan ihanan nannaa…Kookosmanna jauhetaan kookoksen lihasta hellävaraisesti  ja sitä voi syödä sellaisenaan tai sitten käyttää...