Sianlihaa kookoskastikkeessa

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Ostin torilta Thaimaalaisesta ruokakojusta herkullisen possuannoksen kookoskastikkeella. Nyt ajattelin tehdä sitä itse. Löysin ohjeen tähän Vietnamilaisesta reseptikirjasta ja lopputulos oli toivotunlainen, maku oli aika lailla sama, mutta tässä ei ollut kaffir-limen lehtiä kuten Thaimaalaisessa kastikkeessa. Huippua tämä oli kyllä. Muokkasin ohjetta omaan makuun sopivaksi.

n.600 g…
...rkl öljyäripaus kurkumaa1½ rkl kalakastiketta1 rkl ruskeaa sokeria2½ dl lihalientä4 rkl kookosmaitoa½ nippu silputtua korianteria2 rkl rouhittuja maapähkinöitä Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja silppua salottisipuli ja valkosipuli. Leikkaa chili...

Läheiset reseptit

Sianlihaa kookoskastikkeessa

Ostin torilta Thaimaalaisesta ruokakojusta herkullisen possuannoksen kookoskastikkeella. Nyt ajattelin tehdä sitä itse. Löysin ohjeen tähän Vietnamilaisesta reseptikirjasta ja lopputulos oli toivotunlainen, maku oli aika lailla...

Lohta tomaattisessa kookoskastikkeessa

...ollut muuta kuin kylmä- ja lämminsavustettua lohifilettä(!?). Omaan versiooni olen käyttänyt enemmän paseerattua tomaattia ja ensimmäisellä kerralla käytin kevätsipulin tilalla tavallista sipulia. Toimii!LOHTA TOMAATTI-KOOKOSKASTIKKEESSA (4 annosta)Marinadi3 rkl sitruunamehua1 tl jauhettua...

Nopeat quorn-nuudelit ilman paistamista

...todella halvalla onnistuu tekemään oikeita löytöjä. Reseptissä on alunperin käytetty broileria, joka keitetään kookoskastikkeessa. Korvasin broilerin quornilla ja mielestäni se toimii tässä ohjeessa erinomaisesti. Ohjeesta riittää kahdesta kolmeen ruokailijalle. Jos käyttää...

Broileria ja viinereitä

...ihan kotikeittiössäkin. Siitäpä sitten hyllystä kookosmaitoa ja muuta pikku tilpehööriä josta valmistui seuraavanlaista. Broileria kookoskastikkeessa 450g maustamatonta broilerin fileesuikaleita2 rkl öljyä1 rkl currya½ tl suolaa1 iso sipuli450g wok-vihannessekoitusta (pakaste)2 rkl...

Helppo vegaaninen mango-kookoskastike resepti

...pehmentyä. Lisää mangokuutiot ja kuumenna. Lisää kookosmaito, soijakastike ja suolaa maun mukaan. Kiehuta hiljalleen 10 min. Sekoita kastikkeeseen lopuksi hienonnettu korianteri. Koristelu hoituu korianterilla ja vaikka cashew-pähkinöillä. Basmatiriisiä mango-kasvis-kookoskastikkeessa...

Riisinviljelijän possu - thịt kho -

...sokeria1 1/4 dl kalakastiketta – kyllä, aika paljon4 rkl salottisipulia hienonnettuna4 valkosipulinkynttä hienonnettuna1 tl mustapippuria rouhittuna500 g sianlihaa ohuehkoina viipaleinalisäkkeeksi kovaksikeitettyjä kananmunia1 pieni punainen chili ohuina viipaleina tarjoiluun riisiä Pane...

Metukkarullat

...maistiaiset ja molemmat tykkäsi. Ei edes feta häirinnyt vaikkakin he kyllä kummastelivat mitä toi valkonen on..?Itse en syö sianlihaa ollenkaan ja metukkakin sattui olemaan tavallista eikä kalkkunametukkaa, niinpä tein toisen...

Itsenäisiä ruokamietteitä ennen Tuntematonta.

...g tai herneitä 175 g)Naudanlihaa 200 g (tai sianlihaa 150 g tai makkaraa 175 g tai naudanlihasäilykettä 150 g tai tuoretta kalaa 250 g tai silliä/silakoita 150 g)Suolaa 15 gJauhoja...

Hanoilaista grillattua possua resepti

...sianlihaa jauhettuna 250 g riisinuudeleita kypsennettynä salaatinlehtiä paloiksi revittynä 125 g pavunituja Kourallinen korjanteria,basilikaa ja mintunlehtiä ruohosipulia Ohjeet Sulata muscovado sokeri hitaasti kalakastikeeseen (2/3 kastikeesta )kanssa paksupohjaisessa kasarissa.Sekoita koko ajan.Anna...

Japanilaisen keittiön perusaineksia

...lohta ja muita kaloja, sianlihaa, naudanlihaa, kanaa, kevätsipulia, pinaattia, kaalia, tofua, bambunversoja ja inkivääriä. Niitä kuitenkin saa lähes jokaisesta kaupasta, joten en kokenut tarpeelliseksi mainita niitä erikseen. Huomioitavaa on myös,...