Se kaalisalaatti.

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: herkkujareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Tämän kesän hittisalaatti tehdään kaalista. No, joka vuosi se tehdään kaalista, mutta nyt olikin vähän erilainen resepti. Raaka-aineet ovat varsin tavallisia, mutta juju onkin niiden yhdistelyssä.

500 g kaalia
0,5 dl etikkaa
1 rkl sokeria
0,5 tl suolaa
4 dl maustamatonta jugurttia
valkosipulinkynsiä maun mukaan...500 g kaalia0,5 dl etikkaa1 rkl sokeria0,5 tl suolaa4 dl maustamatonta jugurttiavalkosipulinkynsiä maun mukaan Suikaloi kaali. Sekoita etikka, sokeri ja suola keskenään ja kaada kaalisilpun sekaan. Laita kaikki kannelliseen astiaan,...

Läheiset reseptit

Se kaalisalaatti.

...Julkaistu seuraavalla sivustolla Tämän kesän hittisalaatti tehdään kaalista. No, joka vuosi se tehdään kaalista, mutta nyt olikin vähän erilainen resepti. Raaka-aineet ovat varsin tavallisia, mutta juju onkin niiden yhdistelyssä....

AVOKADOPESTO & KAALISALAATTI

...juuri tällä hetkellä se ruoka on kaalisalaatti avokadopestolla. Niin perusjuttu että hädin tuskin kehtaa postata, mutta tässä se nyt on. 🙂 Olen niitä ihmisiä jotka tykkäävät syödä kaalinsa yleensä raakana,...

Katoavan kesän kaalisalaatti

...Julkaistu seuraavalla sivustolla Tämän kesäisen kaalisalaatin on jo aika tulla kaapista ennen kuin kesä on kaukainen, haikea muisto vain. Saanko esitellä: tässä menneen kesän kaalisalaatti-ihastukseni, jossa rapeaa kaalia raikastaa...

Kaalisalaatti jogurttikastikkeella

...Julkaistu seuraavalla sivustolla KaalisalaattiKesän kunniaksi pysyttelen yksinkertaisella linjalla. Katsotaan, jos viikonloppuna ehtisin palata pidemmäksi aikaa uunin ja kulhojen ääreen ja täräyttäisin tännekin jotain hieman vaativampaa. Otan pari viikkoa taukoa...

Hyvän mielen viikonloppu & marinoitu kaalisalaatti

...perunoita, paistettuja muikkuja, remoulade-kastiketta, vihreää salaattia sekä marinoitua kaalisalaattia. Tuo kaalisalaatti vei kyllä kielen mennessään. Paljon parempaa kuin tavallinen coleslaw. Tätä on pakko tehdä uudestaankin ja jonkun oikein suolaisen ja...

Juustoinen kaalisalaatti

...Ohje on Yhteishyvän. Juustoinen kaalisalaatti 400 g varhaiskaalia2 porkkanaa1 (pieni) purkki ananasta1 dl majoneesia1 dl kermaviiliä50-100 g Aurajuustoa½ tl suolaamustapippuriapersiljaaRaasta kaali ja porkkanat. Paloittele valutettu ananas. Murenna Aurajuusto. Sekoita juusto, mausteet,...

Maistuu se grillisalaatti talvellakin

...Tässä ohje suoraan blogista omin pienin muutoksin: KAALISALAATTIkaalia (pienestä noin puolet)porkkanaapurjoa2 dl kermaviiliä2 rkl majoneesia1/4 tl suolaa1/4 tl rouhittua mustapippuria1-2 tl omenaviinietikkaamieluisia kuivayrttejä (itse laitoin kuivattua nokkosta)Surauta kaali ja kuoritut...

Feta kaalisalaatti ja täytetyt kananmunat

...Julkaistu seuraavalla sivustolla Tarvitset:Salaatti:KiinankaaliaTomaattiaKurkkuaSipuliaFetaaTummaa BalsamikastikettaKananmunien täyte:2 KananmunaaValion Viola ruohosipuli tuorejuustoa1. Keitä kananmunat2. Valmista salaatti valmiiksi lautaselle3. Halkaise kananmunat ja lusikoi kananmunan keltuaiset eri kulhoon4.  Lisää keltuaisten joukkoon noin 2-3...

Tabbouleh & aasialainen kaalisalaatti

...tai perunamuussaajalla sen verran, että osa niistä hajoaa. Pilko loput ainekset pieneksi ja sekoita kaikki keskenään. Voila!  Tähän kaalisalaattiin mulla ei ole oikeastaan mitään ohjetta, muuta kuin aineet mitä käytin....

Coleslaw – Herkullinen kaalisalaatti

...Julkaistu seuraavalla sivustolla Reseptistä Coleslaw kaalisalaattia neljään annokseen. Coleslaw: 150g valkokaalia 100g porkkanaa 1-1½ dl majoneesia 2 tl dijon sinappia 2 tl vaaleaa siirappia ½tl valkopippuria ½tl suolaa 1...

Kiinalainen kaalisalaatti

...Julkaistu seuraavalla sivustolla Taas on viikko vilahtanut sellaisella vauhdilla, ettei millään voisi uskoa nyt olevan jo perjantai.Tänään meillä herkutellaan lasten kanssa ranskalaisilla ja sen kaveriksi tein tälläisen hieman pitzasalaattia...

Kesäinen kaalisalaatti grilliruokien kaveriksi

...Julkaistu seuraavalla sivustolla Kesällä meillä vietetään aikaa saaressa niin paljon kuin mahdollista ja saaressa tietenkin myös grillataan usein.Grilliruuille salaateiksi sopivat erinomaisesti ihanan rouskuvat uuden sadon kaalisalaatit. Salaattiin: pieni uuden...

Goi Ga – Vietnamilainen broileri-kaalisalaatti

...Julkaistu seuraavalla sivustolla Ainekset: (n. 4 hlö) Marinoitu broileri: 1 kg kokonainen paistettu broileri 2 rkl kalakastiketta 1 rkl soijakastiketta 1 rkl inkivääriä 3 valkosipulinkynttä 2 rkl oliivi- tai...

SE avocadopasta | Avocado Pasta

...silti vielä ehkä voiton, muttei tääkään kyllä ollut ollenkaan hullumpaa. Olin yllättynyt, että vaikka ruokaan tuli valkosipulia ja chiliä raakana, ei se ollut kuitenkaan liian voimakasta. Eiköhän tätä tehdä uudestaankin....

Se ah niin ihana vadelmapiiras!

...Julkaistu seuraavalla sivustolla Joskus pari-kolme vuotta sitten kyseinen vadelmapiiras pyöri joka leivontablogissa, mutta mielestäni piiraan voittokulku tulisi jatkua, sillä se vaan on niin mainion makuinen! Suussasulava muropohja yhdistettynä kinuskiseen...

Sano se maustein - Salaatit kolmella tapaa

...niinpä mekin saimme loistaa puoli tuntia parrasvaloissa. Ja hauskaahan se oli! Pakko myöntää, että kolmen annoksen valmistaminen puolessa tunnissa oli ehkä hieman kunniahimoinen projekti, vaikka saimmekin kaikki valmiiksi ja yleisökin...

No se elämän mullistava (gluteeniton) leipä

...syödä vähemmän, ja niitä jälkimmäisiä enemmän. Vaikkakin silti vain silloin tällöin. Tämä on siis LEIPÄ, jos se ei vielä käynyt eksplisiittisesti selväksi. Viime aikoina olen olosuhteiden pakosta syönyt hävettävän monta...

Intialainen ystäväni palak paneerhan se siinä

...lueskella sisällysluetteloja? Ja sitten se hyllyjen tuijottelu ja purkkien hypistely täysin kiireettömästi, aivan kuin se olisi maailman tärkein asia. Miten kenelläkään on aikaa moiseen turhuuteen? Tänään kuitenkin sain itseni kiinni samanlaisesta...

Nyt se on vihdoin täällä: Kimchi!

...kaalin fermentoituvan). Viimeistään kahden päivän kuluttua kannattaa kimchi siirtää jääkaappiin, jossa se säilyy useita kuukausia (paitsi että se tietenkin tulee syötyä ennen sitä!).Perinteistä kimchinvalmistustaMuutamia huomioita vielä valmistukseen liittyen: – mikäli et...

Bruschetta - on se vaan niin...

...Julkaistu seuraavalla sivustolla Bruschetta, oi,oi! Tämä vaan on jotakin niin täydellistä naposteltavaa. Koska olen ihan mieletömästi ihastunut Italian makumaailmaan niin tämä on nostettava aika ajoin pintaan. Vaatii kylmää kuohuvaa...

Tillikurkut ja juhannushan se tulee jo mieleen...

...se kesä ns. ”normaalisti” vasta alkaa. Oliko se viime jussi ku oltiin villasukat jalassa, toppatakit päällä ja pipot päässä, he he he…. Plus räntää sato suoraan, vinoon ja kaaressa sinne...

No niin, se uudistunut blogilista!

...lueskella. ”Pientä kivaa on juurikin nimensä mukainen. Se on blogi pullollaan pieniä ja kivoja sisustus- ja pukeutumisvinkkejä, askartelua, näperrystä, käsitöitä, pähkäilyä ja riemukkaita oivalluksia arkeen ja juhlaan. Blogissa kättensä jälkiä...

iPhone SE 64GB

...Julkaistu seuraavalla sivustolla Moikka! Lupasin sunnuntain Kesäkuun suosikit -postauksessa kirjoittavani halukkaille hieman arviota ja käyttökokemuksia tästä iPhone SE -puhelimestani. Parin viikon jälkeen voin sanoa olevani erittäin tyytyväinen kyseiseen puhelimeen...

Tee se itse myslipatukat

...Julkaistu seuraavalla sivustolla Vaivaako ärsyttävä pikkunälkä? Näillä myslipatukoilla se lähtee. Päihittävät kaupan patukat mennen tullen ja jokainen voi muokata maut mieleisekseen. Siis suolapähkinöitä ja maapähkinävoita minulle.Patukat säilyvät muutaman viikon...

Se erikoisista kasvualustoista

...on kasvanut. Podejakin löytyy. Kuitu materiaalina kuulostaa eksoottiselta, mutta Sure to Grow saattaa olla hyvinkin samanlaista. Tämä saa jatkaa kasvuaan. Vinkeä päähänpisto.   Tämähän on se “kanankakkachili”. Tippuvat kukkaset jäivät...

Kermape*se keskiajalta

...Julkaistu seuraavalla sivustolla Jos joku nimi kuvaa ruokaa mahdollisimman epäonnistuneesti, niin ”köyhät ritarit”. Kuka lienee niin tympeän nimen keksinytkään? Keskiaikaisiksi ammateiksi muutettuna kyseessä olisi ennemminkin herkkusuinen markiisi. Aikansa kermape*se....

Se aavistuksen terveellisempi banana bread

...Julkaistu seuraavalla sivustolla Googlailin tässä yksi päivä kaikkia terveellisiä ruokaohjeita ja leivonnaisia, ja huomasin, että useassa leivonnaisessa käytettiin voin sijasta rahkaa, jogurttia ja/tai muussattua banaania. Siitä lähti idea tähän...

Minä ja se Saksalainen

...Julkaistu seuraavalla sivustolla Hyvää kuluvaa päivää ystäväiset! Tällä viikolla olen inspiroitunut vaatteista, innolla olen katsellut kevään ja kesän suuntauksia. Ihania mekkoja ja upeita asukokonaisuuksia on ollut paljon näytillä.Teille esittelen...

SE SITRUUNAPASTA

...etten viitsi siihen toohotukseen lähteä, koska en pidä avokadosta. Mutta avokadopastan jatkaessa voittokulkuaan mietin, että olihan sitä pakko kokeilla. Halusin vaan tietää mikä se juttu on mistä kaikki puhuu. Se...

Se Parempi Vappujuoma

...Julkaistu seuraavalla sivustolla Näin tänään täällä Kalliossa roskiksen kyljessä vaalimainoksen, jossa kysyttiin ”Kuka vie rusinat simastasi?” ja vastattiin, että ”Porvarihan se.” Minun puolestani porvari saa pitää rusinat ja vaikka...