Pinaattiletut

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: KasvisruoatreseptireseptitvhhJulkaistu seuraavalla sivustolla

150 g tuoreita pinaatin lehtiä
5 dl luomu kevytmaitoa
2 luomu kananmunaa
3 dl luomu spelttijauhoja
0,5 tl Himalajan vuorisuolaa
1/4 tl maustepippuria rouhittuna
1 rkl oliiviöljyä
Voita paistamiseen

Tästä määrästä tulee noin 30 kpl pieniä lettuja.

 

 

 

 
...Julkaistu seuraavalla sivustolla 150 g tuoreita pinaatin lehtiä 5 dl luomu kevytmaitoa 2 luomu kananmunaa 3 dl luomu spelttijauhoja 0,5 tl Himalajan vuorisuolaa 1/4 tl maustepippuria rouhittuna 1 rkl...

Läheiset reseptit

Gluteenittomat pinaattiletut ja kalan suolausvinkki

... Keliakiaviikon kunniaksi yksi hyväksi koettu ja nopea arkiruoka tänään esittelyssä, eli kuohkeaakin kuohkeammat gluteenittomat pinaattiletut. Lähipiiristäni löytyy aika monta keliaakikkoa ja vaikka heitä ei joka päivä ruokapöydässämme näykään, niin...

Viljattomat Pinaattiletut (Gf, V)

...pinaattimuistot ovat niin paljon ihanempia, sillä pinaattia kyllä kuluu päivittäin. Vieläkin pidän rutiineista ja muutokset eivät ole parasta mitä tiedän. Rutiinit kunniaan. Onneksi pinaattirutiinin ovat rikkoutuneet! Pinaattiletut eivät ole kuuluneet...

Pinaattiletut

...voita että öljyä; näin saa kuulemma hyödynnettyä kummankin parhaat puolet. Letuista on tullut kahden rasvan voimin niin ihania, että ei tuo vihje taida ihan perätön olla. 🙂 Pinaattiletut 1 ps...

Gluteenittomat pinaattiletut lohitäytteellä

...paistotapahtumassakin oma tunnelmansa! Lauantaina teimme suolaisia ja tietysti makeitakin lettuja naisporukalla miesten ilakoidessa jääkiekkokatsomossa. Pinaattiletut saivat täytteiksensä kylmäsavulohta ja pienen siivun sinihomejuustoa (voi jättää myös poiskin). Tuoreesta tillistä tehty kermaviilikastike...

Pinaattiletut

...Todella monta herkkureseptiä on tullut bongattua juuri tuosta päiväkirjasta, samoin inspiraatiota ja innostusta omiin kokkailuihin. Herkkuja löytyy nykyään myös blogista → http://marjolassa.blogspot.fi/ Pinaattiletut, n. 10 kpl   ½ pss pakastepinaattia2 dl...

FODMAP: Pinaattiletut

Minulla on aina ollut taipumusta matalaan hemoglobiiniin, mutta viime viikon verikokeissa hemppariarvoni oli ennätysalhainen. Olin kyllä jo aavistellutkin, ettei kaikki ole sillä saralla aivan kohdallaan,...

Pinaattiletut Farinan lettujauhosta

... Pinaattiletut ovat nopea ja helppo ruoka. Tällä kertaa kokeilin, kuinka Farinan lettujauhoseos toimii pinaattiletuissa ja ei moitteita; oikein herkullisia lettuja tuli. Huomioi, että ohjeessa käytetään vain...

Pinaattiletut (chilillä, tottakai!)

... Jotain helppoa ja nopeeta? Ja hyvää ja erilaista? Ja halpaa? Pinaattiletut! Ei muita syitä (tällä kertaa)! Tää ohje on tosi perus, vaan ruisjauhoilla ja chilillä sovellettu...

Ruokaisammat pinaattiletut

... Pinaattiletut, nam. Yhtenä iltana tein meille iltapalaksi vähän ruokaisamman version tavallisista pinaattiletuista. Kaksivuotias suorastaan rakasti näitä! 5 dl maitoa2 1/2 dl täysjyvävehnäjauhoja2 kananmunaa1 pss suomalaista pakastepinaattia1/2...

Pinaattiletut

... Siskoni teki iltapalaksi itselleen ja 3-vuotiaalle pojalleen pinaattilettuja. Alkuperäinen ohje löytyy googlettamalla maailman parhaat pinaattiletut. Siskoni käytti Lidlin tuoretta babypinaattia. Koko taikina sekoitettiin blenderissä ja kaadettiin...

Viikon resepti: Täytetyt pinaattiletut ja kampela

... Pinaattiletut: 5 dl punaista maitoa2 luomu kanamunaa80g pinaattia4-5 dl vehnäjauhoja1 tl suolaa paistamiseen kirkastettua voita -Aja tuore pinaatti ja 3dl maitoa sekaisin blenderissä.-Yhdistä kaikki ainekset ja...

Pinaattiletut voi tehdä myös lehtikaalen kanssa

... Pinaattiletut ovat erityisesti lasten suosikkiruokaa mutta ne maistuvat myös aikuisille. Itse tehdyissä pinaattiletuissa ei ole lisäaineita ja maku on taatusti maittavampi kuin kaupan versioissa. Kun perinteisistä pinaattiletuista...

Aikalisä | Paksut pinaattiletut

...ja lettupinkka. Paksut pinaattiletut 4:lle 300 g pakastepinaattia1,5 dl bulgarianjogurttia1,5 dl maitoa2 kananmunaa1 rkl voita1 tl suolaa1 tl sokeria0,5 tl rouhittua mustapippuria1 tl ruokasoodaa1 tl leivinjauhetta2,5 dl vehnäjauhoja1,5 dl ohrajauhoja voita...

Pinaattirahkaletut (Proteiinipitoiset Pinaattiletut)

Laitoin joskus männä vuonna ohjeen superherkullisiin plättyihin, jotka kelpaa myös vähän tarkempaa ruokavaliota noudattaville. Tässä täysin sama ohje, mutta pinaattiversio. (Porkkanaplättysistä lupaan olla tekemättä omaa...

#8 Pinaattiletut

Heti alkuun pahoittelut sotkuisesta ja epäedustavasta kuvasta, muuta kuvaa ei näistä tähän hätään löytynyt.Näiden pinaattilettujen jälkeen, ei kukaan halua koskeakaan kaupan valmislettuihin. Terveellisemmän version saat...

Pinaattiletut

150 g tuoreita pinaatin lehtiä 5 dl luomu kevytmaitoa 2 luomu kananmunaa 3 dl luomu spelttijauhoja 0,5 tl Himalajan vuorisuolaa 1/4 tl maustepippuria rouhittuna 1...

Itsetehdyt pinaattiletut

Moikkamoi ja hyvää sunnuntai-iltaa! Tää viikko on kulunut crossfitin merkeissä, nyt on nimittäin auennut uusi crossfit-boxi Vaasaankin ja sitä ollaan nyt sit viikko testailtu. Kävin...

Pinaattiletut

Lettujen paistaminen ei kai varsinaisesti ole leipomista, mutta olen niin innoissani oman kasvimaan sadon käyttämisestä, etten malta olla laittamatta ohjetta tänne. Sain keväällä viisi isoa...

Pinaattista arkea

... Maanantai-iltana kaupassa himoitsimme molemmat tuoretta pinaattia. Päätimme, että nyt olisi aika pinaattiohukaisten. Tietenkin oli keitettävä lättyjen lisukkeeksi myös omaa puolukkahilloa. Pinaattiletut <3 Puolukkahillo Aina syödessäni pinaattilettuja...

Pinaattipasta

...ajan aivan liian vähän ja nyt pitää korjata asia. Mikäs olisi parempaa, kuin rapeareunaiset pinaattiletut herkullisten lisukkeiden kanssa… Kesäisin toki korvaan pinaattia mummolan pihalta löytyvällä nokkosella, jota on tullut ujutettua...

Erilaisia lettuja

...tehnyt tavallisia lettuja, juustolettuja, banaanilettuja ja pinaattilettuja.Mutta asiaan. Tässä tulee ohje pinaattilettuihin ja suklaa”hippu”lettuihin. Pinaattiletut: Tarvitset:2-3 kananmunaa2 rkl sokeria1- 1 1/2 tl suolaa5 dl maitoa tai vettä2-3 dl vehnäjauhojan. 150...

Pinaatti- ja porkkanaletut

...kuumalla, muttei kuitenkaan täysillä. (Minun liedessäni asteikko on 1-9, levy oli seiskalla.) Molemmista taikinoista tuli kuusi lettua, taikinaa laitoin vajaan desin per lettu. Pinaattiletut syön itse puolukoiden kanssa, porkkanalettujen kanssa...

Pinaattilettuja ilman kanamunaa ja maitoa

...lettuja voi hyvällä omalla tunnolla kutsua terveellisiksi muutenkin kuin pelkästään pinaatin vuoksi.  Suuret kiitokset Good Hamppu erinomaisista hamppuraaka-aineista!! Hamppu-pinaattiletut (n. 30 kpl pieniä lettuja) 3 dl     kevytmaitoa/hamppujuomaa2 dl     vettä150 g ...