Sly28 -Elokuun paketti

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitSLYJulkaistu seuraavalla sivustolla


Eilen sain tekstarin saapuneesta paketista, onneksi oli tänään heti aamusta asiaa keskustaan niin sain paketin samalla haettua. 🙂 Elokuun teemana on marjojen säilöntä -resepti tai parikin ja kaneli, joka kulkee mukana koko kierroksen ajan lähetettävissä paketeissa. Parilleni paljon kiitosta paketista, joka sisälsi:
           …
...                                                 pkt HillosokeriavaniljatankoMelatin marmeladille & hillolleKaneliaminigrip pussireseptit...

Läheiset reseptit

Sly28 -Elokuun paketti

... Eilen sain tekstarin saapuneesta paketista, onneksi oli tänään heti aamusta asiaa keskustaan niin sain paketin samalla haettua. 🙂 Elokuun teemana on marjojen säilöntä -resepti tai parikin ja...

Sly 24 elokuun paketista leivottua: omenainen vuohenjuustotasku

... Sen lisäksi, että elokuun paketissa tullut omenaleikkuri näyttää söpöltä, se myös toimii! Hitsit, kuinka kätevää. Elokuun paketissa oli ohje omenaisiin vuohenjuustotaskuihin. Vasta lähiaikoina olen alkanut tutustumaan...

Salainen neuleystävä - toukokuun paketti

... Hain paketin perjantaina ja se oli kyllä ehkä paras mahdollinen viikonlopun aloitus. Paketti oli taas ylitsepursuavan runsas ja siinä oli monenlaisia uusia ideoita, tarpeellisia välineitä ja...

Fitnesstukun paketti

...vain muutamia minuutteja ennen postin sulkeutumista viestin, että paketti on noudettavissa. Kaahasin tuhatta ja sataa (pahoittelut muulle liikenteelle) äkkiä kamalassa kiireessä postiin ja sainkin kuin sainkin pakettini. Ja tänään sitten...

SLY25: Tammikuun paketti!

...kertaa, mutta tämähän oli jo 6. kierros! Mutta tässä siis tämän SLY25-kierroksen viimeinen paketti paljastuksineen. Paketista löytyi:– hiivaleiväjauhoja– pikakaurahiutaleita– kuivahiivapusseja– pieni pöytäsuolapurkki– rakuunaa– mustapippurijauhetta– yrttisuolaa– pitaleipä-snacksejä– kirsikkakuvioitu eväsrasia ♥– reseptejä...

Elokuun SLY paketin korkkaus

Eilen käytiin vielä paketin reseptejä läpi, ja kovasti Kiiaa halutti leiopa, totesin että siitä vaan, ja kaivettiin ohjeessa tarvittavat aineet esille. Maissitärkkelystä ei ollut, mutta...

Elokuun iltana

Heippa!Kesää on odotettu täällä viimeiset kolme kuukautta….ja eilen ja tänään se sitten viimein tänne iloksemme saapui.Mä olin jo ihan luopunut toivosta ja siirryin ajatuksissani syksyyn. Vaan...

Elokuun kukkia

Paluu arkeen tuntuu tänä vuonna olevan henkisellä puolella vähän niin ja näin. Koulu ja työt on alkaneet, mutta jonkinlainen lomamoodi on silti vielä päällä. Ja...

Sly paketti

Viikonlopuksi mukavan paketin posti toi. Paketissa oli mukavia pääsiäiseen liittyviä juttuja ja tyttäreni heti kokeilikin yhtä mukana tullutta reseptiä. Paketissa oli siemenleivän ohje, joka myös...

Priman paketti ja ranta-aiheiset kuppikakut

Sain Prima-mausteet verkkokaupasta kokeiltavaksi tämmöisen ihanan paketin. =)Tykästyin tuohon verkkokauppaan, josta löytyy mausteiden lisäksi myös paljon leivontatarvikkeita. Erityisesti ilahduin, kun löysin kaupasta agar agar jauhetta...

SJY kolmas paketti

... Tänään sain viimeisen pakettini salaiselta jouluystävältä. Esikoiseni on odottanut tätä kilpaa kanssani. Tänään viimeksi kysyi: ”Äiti, millon sä saat siltä sun salaiselta tyttöystävältä sen paketin ja...

Korttivuosi 2015 ARVONTA

...kaupastaNyt on siis Elokuun ensimmäinen päivä ja ja samalla Korttivuosi 2015-haasteen arvontapäivä. Haasteessa tehtiin kolmiosaisia kortteja. Sainkin ihan rauhassa askarrella Ultramariinin kanssa, sillä enempää osallistujia ei tullut mukaan. Näinollen arvonta,...

Laiturielämää, ravustelua ja asiaa instasta

... Olen aina ollut elokuun ystävä. Mutta tänä vuonna olen rakastunut. Voiko enempää pyytääkään? Mitkä kelit! Mitkä ihanat illat! Meillä elokuuta vietetään laiturin liepeillä. Rapukausi innostaa pojat...

Miten se menikään

...tutuksi.Yhtä vilkkaalta kaverilta on vaikuttanut mahan tällä puolenkin. Tyttöjen syntymäpäiviä kun juhlittiin, niin samanaikaisesti menetimme pihassamme asuneen isomummun.  Elokuun alun yksi päivistä on jäänyt pysyvästi mieleen,kun appiukko sairastui vakavasti.Niin kovasti odotti pojan...

Kasvispata kahdella juustolla

...kutistettua valmistusajan alle tuntiin.Aikaa kuluu valmistukseen n. 70 minuuttia, josta aktiivista valmistusaikaa 55-60 minuuttia.Kannattaa tarkistaa että puhtaina löytyvät ainakin:-leikkuuveitsi ja -alusta-paistinpannu-kannellinen uunipata-paistinlasta-kuorimaveitsi-desimittaAinekset:-kesäkurpitsa-munakoiso-paprika-4-5 tomaattia tai rasia kirsikkatomaatteja-2 isoa sipulia-5-7 valkosipulinkynttä-paketti (400g)...

Salaisia paketteja perillä

... Salaisten Jouluystävien paketteja on ropissut perille kohtuullisen hyvää tahtia.Paketteja on vielä matkalla 33, joten jos et ole vielä lähettänyt pakettiasi omalle Salaiselle Jouluystävällesi, niin hopi hopi!...

Blogin 3v. synttäriARVONTA!

...väriaineitaPaketti 1: mandariinin tuoksuinen shampoo ja kylpyvaahto sekä paketti kosteuspyyhkeitä (hajuton).Paketti 2: kamomillan tuoksuinen shampoo ja vartalovoide sekä paketti kosteuspyyhkeitä (hajuton).Valikoimassa on myös erilaisia kylpyvaahtoja ja hierontaöljyä. Earth friendly baby on Lansinohin tuotesarjaa...

Zalandolta tilaaminen ja muut kesän paketit

...rohkaistuneena tilaukseen lähtivät myös Icepeakin ulkoilutakki, Niken treenitrikoot ja Mavin farkkukaprit. Paketti saapui nopeasti, kaikki tuotteet olivat mukana ja oikean kokoisina sekä värisinä (niin kuin oletinkin). Reppu oli iso, mutta pysyi kutienkin...

Ensiaskeleet kohti sushi-villitystä

...per rullailijaRaaka-aineet: 5 dl sushiriisiä (eli yksi paketti Blue Dragonin sushiriisiä)5 dl vettä 3 rkl riisiviinietikkaa3 tl sokeriaripaus suolaa  6 levämattoa eli sushi noria1 pieni paprika10 cm pätkä kurkkua1 paketti Philadelphia-tuorejuustoawasabitahnaan....

Ravustajan juhlat ja sen kunniaksi omenainen täytekakku

...tarjottavaksi ja rapujuhlat on saatu järjestettyä. Elokuun alun rapujuhlat on meillä perinne. Samalla juhlistamme myös miehen syntymäpäiviä. Nämä elokuun alun rapujuhlat ovat tavallaan myös kesän loppu. Juhlat osuvat yleensä lomien...

Vadelma-kinuskisemifreddo

... Mummon puutarhasta elokuun alussa poimituista vadelmista suurin osa päätyi pakastimeen odottelemaan ensi talvea. Loputkin päätyivät pakastimeen, mutta vaniljakastikkeen, mascarponen ja kinuskikastikkeen kanssa. Minulle ei ole ikinä selvinnyt,...

POIMI KOKKOLAN KESÄVINKIT JA VOITA LIPUT KAHDELLE

...2 henkilölle Tankarin majakkasaarelle m/s Jennyllä + yöpyminen saarella!tai vaihtoehtona2. Kokkolan Venetsialaispaketti ”Show & Dinner” 2 henkilölle elokuun viimeisenä viikonloppuna! Kuva: Kokkolan MatkailuKuva: Kokkolan Matkailu Kokkolahan tunnetaan myös Venetsialaisistaan, joka...

Taltuta töihinpaluun väsymys

... TAAS TEKEE MIELI HEHKUTTAA elokuun iltoja. Lämpimiä ja valoisia. Kun ei tekisi mieli mennä sisään ollenkaan. Ilma tuoksuu raikkaalle ja taivas värjäytyy upeisiin sävyihin. Tekee mieli...

Nukkuva nallekarhu (vhh-versio)

...nallen osat ja ne pysyvät kasassa. Olen reseptiin yrittänyt kuvata miten tein nallen, mutta toivottavasti vaihekuvat vielä selventävät prosessia enemmän. NUKKUVA NALLEKARHU RIISISTÄ (VÄHÄHIILIHYDRAATTINEN VERSIO)Nalle:1 paketti slim riisiä (YesDeli)0,25-½tl suolaa2rkl kasvimaitoavalintasi...

Vihervaja

...Vihervaja Into-mallin, joka koostuu kahdesta varasto- ja yhdestä kasvihuonemoduulista. Lisävarusteina otimme lisäksi yhdet hyllyt ja viljelylaatikot. Paketti sisälsi myös katemateriaalin ja kaikki tarvittavat tarvikkeet. Vain perustukset oli hankittavat itse. Vihervajan...

Kevätkääryleet (Gluteeniton)

...ja teen varmasti uudestaankin. Kevätkääryleet (Gluteeniton): – 1 paketti riisipapereita- kuumaa vettä liotukseen- 1 rkl siirappia tai hunajaa– ½ kurkku- 1 iso porkkana- n. 2cm pätkä tuoretta inkivääriä- 400g broilerin...

Kaunis Bling ring

... beautyblenderfinlandLupasin taannoin kertoa, mitä ihanuuksia olen voittanut. Ensimmäinen voitto tuli tänään postista ja tässä se nyt on! Instagramista Beautyblenderfinlandin sivulta voittamani paketti! Bling ring Paketti sisältää Beauty...

Helppo suolainen piirakka

...vähemmän täytteen ”sattumia” kuin minä). Pohjaan voi toki käyttää 2 1/2 dl  vehnäjauhoja käyttämieni jauhojen ja kaurahiutaleiden sijaan, kuten alkuperäisessä reseptissä. Kinkku-aurajuustotäyte 100g kermaviiliä1 kananmuna100-200g kinkkua1/2-1 paketti aurajuustoa(metwurstia)1/2 sipulia1 tomaatti...

Kaksi erinomaisen hyvää lehtikaalireseptiä: Pasta ja lämmin salaatti

...pilkottuna4 dl kermaaKorkillinen omenaviinietikkaa (Hapokkuutta tuomaan. Laitoin valkoviinin puutteessa ja toimi!)100 g (puolikas paketti) luumu- tai kirsikkatomaatteja puolitettuna400 g tagliatelle-pastaa 1 dl parmesaania raastettuna100 g vuohenjuustoa pilkottuna Laita hyvin suolattu pastavesi...

DIY - Vaahtokarkkimassa/MMF

...niin paljon, että massa ei enää tartu käsiin, kun sitä työstetään. Kääri massa tiiviisti tuorekelmuun, johon olet siivilöinyt tomusokeria. Laita paketti vielä tiiviiseen pakastepussiin. Laita  vaahtokarkkimassa jääkaappiin tekeytymään mielellään yön...