Lomaleivontaa

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Makea leivontareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Parina viimeisenä lomapäivänä innostuin leipomaan, tosin vieraitakin oli tulossa. The Hummingbird Bakeryn ohjeen mukaan tein brownieita (mitenköhän tämä kirjoitetaan suomeksi?), joista tuli todella makoisia. Huomasin näin reilu viikko leipomisen jälkeen, ettei kyseinen leivonnainen kestä kovin hyvin säilytystä. Olen säilyttänyt brownieita muovisessa rasiassa foliossa, mutta silti ne ovat…
...ohjeen löysin Amerikkainen keittokirja -kirjastani, johon jostain syystä palaan aina uudelleen. Banaanileipää ei ole vielä ”avattu”Banana bread:3 kypsää banaania2 kananmunaa2 rkl maitoa5 dl vehnäjauhoja1,5 dl sokeria1 tl suolaa1 tl soodaa1...

Läheiset reseptit

Lomaleivontaa vol. 2

Makeiden leipomusten jälkeen kaipaa jo jotain suolaista, joten siis piirakka oli seuraavana leivontalistalla. Tällä kertaa tein pohjan yhdistelemällä eri ohjeita. Päällinen koostui vähän ”mitä kaapista...

Lomaleivontaa

Parina viimeisenä lomapäivänä innostuin leipomaan, tosin vieraitakin oli tulossa. The Hummingbird Bakeryn ohjeen mukaan tein brownieita (mitenköhän tämä kirjoitetaan suomeksi?), joista tuli todella makoisia. Huomasin...

Hummingbird Bakeryn Salted Caramel Cupcakes

...lomaleivontaa omimmillaan, kokeilevaa, luovaa ja hauskaa! Samalla muisteltiin Lontoota ja vierailua täydellisten kuppikakkujen äärelle Hummingbird Bakeryyn, Cute Noisy Girl ja Mams, eli kuopus ja minä. Cupcake-taikina maltettiin tehdä Hummingbird Bakeryn...