Härkää mustapapukastikkeessa

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: aasialainenhärkäkastikekiinalainenmustapapunautapääruokareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Itse kiinalaisen ruoan ystävänä on aikoinaan tullut etsittyä useampiakin reseptejä Aasian suunnalta. Tämä ruoka on jäänyt itselle pysyväksi arkiruoaksi. Ruoka on erityisesti omaan mieleen, koska itse en niin piittaa tulisesta ruoasta, joita taas monet aasialaiset ruoat edustavat. Tärkeintä ohjeessa on, ettei paista lihaa liian kuivaksi ja vihanneksetkin jättää sopivan…
...käyvät hyvin)- 0,5 dl liemeen säilöttyjä mustapapuja- 1 sipuli- 1 keltainen paprika- 1,5 dl lihalientä- 3 tl maissijauhoja- 2 tl soijakastiketta- 1 tl sokeria- 2 rkl öljyä- ripaus mustapippuriaOhjeet:1.  Kaada...

Läheiset reseptit

Härkää mustapapukastikkeessa

Itse kiinalaisen ruoan ystävänä on aikoinaan tullut etsittyä useampiakin reseptejä Aasian suunnalta. Tämä ruoka on jäänyt itselle pysyväksi arkiruoaksi. Ruoka on erityisesti omaan mieleen, koska...

Teriyaki-härkää – teriyaki beef

Teriyaki-härkä on erittäin herkullinen liharuoka. Japanilainen teriyaki-kastike sopii lihan lisäksi erinomaisesti esimerkiksi lohelle, ja kastike on helppo tehdä itse. Ainekset (neljälle): 2,5 dl soijakastiketta 1,25...

Härkää makealla chilikastikkeella

Tämä on ensimmäinen kokeilemani ohje Tomi Björckin kirjasta Huippukokin kotiruokaa. Sain kirjan hiljattain lahjaksi ja heti ensilukemalla merkkasin varmaan kolmasosan ohjeista pikaista kokeilua odottamaan. Mukana...