Mehevä ja pehmeä mustikkapiirakka

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Makeat piirakatmustikkaomenaOmenapiirakkareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Yllätysvieraita tulossa!!! Mitäs tarjoisi kahvin kanssa?!?!?
Ainiin, mullahan oli tämä ohje korvan takana tallessa, joten nyt pääsin sitäkin kokeilemaan. Ja olipas hyvää. Perinteinen pehmeä mustikkapiirakka. Tarviiko sanoa enempää? Tämä toimii myös omanapiirakan pohjana myös oikein hyvin,…
...voitadl kermaviiliä3,5 dl vehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta1 rkl sitruunanmehua2-3 dl mustikoita1 rkl vehnäjauhoja Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sulata voi ja anna jäähtyä. Lisää siihen sitten kermaviili. Vaahdota munat ja...

Läheiset reseptit

Mehevä ja pehmeä mustikkapiirakka

... Yllätysvieraita tulossa!!! Mitäs tarjoisi kahvin kanssa?!?!?Ainiin, mullahan oli tämä ohje korvan takana tallessa, joten nyt pääsin sitäkin kokeilemaan. Ja olipas hyvää. Perinteinen pehmeä mustikkapiirakka. Tarviiko sanoa...

Pehmeä pannacotta ja mansikkavaahto – Pehme pannacotta ja maasikavaht

... Söimme pehmeää pannacottaa ja mansikkavaahtoa joulukuun alussa. Syömisen aikana tajusin, että se on mainio jälkiruoka joulun aikana. Mansikkavaahdon sijaan voi pannacottaa tarjota karpalo-, vadelma- tai puolukkavaahdon...

Kana-kermakastiketta ja riisiä, mozarella-persikkasalaatin kera ja mustikkapiirakka vaniljakastikkeen kera :)

...ja anna sen paistua n. 20-30 minuuttia. ps. Tarjoiluvinkkinä: tarjoile piirakka jäätelön tai vaniljakastikkeen kera. kyseisessä mustyikkapiirakassa on seassa myös metsämansikoita.Vielä raaka mustikkapiirakkaToisena päivänä teimme ruoaksi kana-kermakastiketta ja riisiä, sekä...

Kreikkalais-roomalainen kukkakaalikorvake eli uunissa paahdettua kukkakaalia ja porkkanaa fetalla ja pestolla ja muilla roippeilla

...tuollaisia olisi). En sanoisi tätä kasviruoaksi, pelkästään pirun hyväksi ruoaksi. Noin kilon kukkakaali4 porkkanaaoliiviöljyä, suolaa ja pippuria 2 punasipulia renkaiksi leikattuina2 rkl oliiviöljyäjeeraa, garam masalaa ja chiliäloraus viinietikkaa 1/2 granaattiomenan...

Riemastuttava mustikkapiirakka

...   Piirakkaa pukkaa, piirakkaa pukkaa. Itseasiassa tämä mustikkapiirakka leivottiin samana päivänä kuin karviaispiirakka ja nautittiin samalla seurueella, samojen rapujuhlien jälkkärinä, vaniljajäätelön kera. Kohdalleni taisi osua harvinainen...

Mehevä suklaakakku suolatulla kinuskilla ja puolukoilla

... Maitojauhepussin tuhoaminen jatkui jälleen.. Tällä kertaa halusin tehdä jälleen suklaisen kakkupohjan, sillä edellinen munaton versio oli makunsa puolesta niin ihanan suklainen ja kostea. Tuo kaakaokermaa sisältävä...

Mehevä omena-karamellikeikauskakku ja Urtekram paras gluteiiniton leivonnainen reseptikilpailu

... Kun näin, että Urtekram järjestää reseptikilpailun ilmoittauduin heti mukaan asiaa sen enempää miettimättä. Sitten sain postitse laatikollisen gluteiinittomia jauheseoksia ja tajusin, että minähän en ole tämän...

Sitruunainen ja mehevä jälkiruokakakku

... Otetaanpa välillä taas kakkuohje. Tämän sitruunakakun olen leiponut jo pariin kertaan ja kummallakin kerralla tykännyt sen yllättävästä kosteudesta ja reippaan sitruunaisesta puraisusta. Ulkonäkö on vaatimaton, ja...

Helppo ja mehevä rapaperipiirakka murupäällisellä (maidoton)

...mutta ainakin syöntihetkellä mielessäni pyöri vain nuo muutamat, piirakkaa kehuvat sanat. Kävin taas hakemassa muutaman raparperin varren kasvimaalta ja tein niistä tämän helpon piirakan. Tuo pohjan ohje on itse asiassa...

Mehevä suklaakakku mascarponella ja marjoilla

...kuivat aineet keskenään.225 g voita3 dl sokeria4 kananmunaa Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja sokeri (kunnes seos on kermaisen pehmeää). Lisää kananamunat yksitellen koko ajan vatkaten.2 dl maustamatonta jogurttiaLisää jogurttia ja kuiva-aineseosta (siivilän...

Gluteeniton, aprikoosinen ja niin mehevä omenakakku

... Tämä omenakakku on gluteeniton muunnelma ruotsalaisesta Hembakat (5/2012) -lehdessä olleesta ohjeesta, jonka olen tänne postannut aikaisemmin. Lisäsin taikinaan aprikoosihilloa ja kreikkalaista jukurttia. Päälle tulevat omenat murskasin...

Mehevä raparperipiirakka ja muutama juhannuskuva

... Vietimme juhannuksen mökillä ja siellä kokkailu on aina hauskaa ja luovaa, koska pitää tulla toimeen niillä välineillä, mitä sieltä sattuu löytämään. Tunnelmaa tuovat mummon vanhat astiat....

Mehevä kaalimössötys ja lauantainen valokuvausinspis

... Lauantait ovat mukavia päiviä. Varsinkin, kun ulkona paistaa aurinko ja iskee valokuvausinspiraatio. Aamuisen siivoussession jälkeen olikin tarve lähteä nautiskelemaan kirpeästä, mutta aurinkoisesta talvikelistä kameran kanssa. Päätimme...

Mehevä lime-kookoskakku - Gluteeniton ja maidoton

...   Ihanan mehevä gluteeniton ja maidoton kakku, jossa maistuu sekä lime että kookos. Vaikka kakku sopiikin erikoisruokavalioihin, ei mausta eikä rakenteesta huomaa, että se on maidoton/gluteeniton,...

♥ Mehevä ja herkullinen marjapiirakka

... Viime lauantaina aurinko paistoi heti aamusta ja oli tosi hyvä fiilis. Vapaapäivinä ihan parasta on siemailla aamukahvia ja leipoa samalla. Istuin koiran kanssa takapihan terassilla ja...

Helppo ja nopea mustikkapiirakka

...taikina ja mustikat, eikä tulos ollu ihan yhtä maukas kun viimeksi. Hyvä puoli tässä kuitenkin on se, että sen tekeminen oli nopeaa ja kesti about vartin + paistaminen saman verran....

Salaatteja ja lettuja, kesälounaaksi ja iltapalaksi

...Leikkaa parsakaali sopiviksi paloiksi, ota mukaan myös varsi (sen voi kuoria) ja keitä suolatussa vedessä muutaman minuutin. Nosta pois ja siirrä jäähtymään kylmään veteen.– Tee kastike: silppua valkosipuli ja lisää...

Juhannuskakku ja juhannusristeily 2016 – Jaanipäevatort ja jaanipäevakruiis 2016

...ja hän oli ahkerasti alusta alkaen mukana erottamassa kananmunan keltuaisia kanamunan valkuaisista ja lopuksi koristelemassa kakkua. Sellainen tuli meidän juhannuskakku ja koristelu on tyttäreni käsiala. Koska meillä Espoossa oli Juhannusaaton...

Bircher-mysli ja tuorepuuro; vinkit ja variaatiot

... Aurinkoista sunnuntaita!Olen vahvasti sitä mieltä, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Se potkaisee päivän oikealla jalalla käyntiin; hyvä ruoka, parempi mieli.Arkiaamuisin suosin helppoutta, ja aamupalani onkin...

Helppo ja nopea bulgur-hernerouhesalaatti picnik-koriin ja kesäpöytään

... Bulgur on kokojyvävehnästä valmistettu kuskusin tapainen suurimo. Koska valmistuksessa on käytetty jyvän kaikkia osia, sisältää se kuskusiin verrattuna huomattavasti enemmän vitamiineja, kivennäisaineita ja kuitua. Bulgur valmistuu...

Murea ja mehukas karitsan entrecôte - Mure ja mahlane talle entrecôte

...ohjetta, mutta niitä on niin vähän. Lopuksi päätin valmistaa lihan minulle jo tuttuun tapaan, isossa uunivuoassa, missä ritilä on vuoan sisällä ja liha on ritilällä, uunivuoan pohjalla on lihaliemi ja...

Helppo mansikkakakku - ja terveellinenkin (sokeriton ja gluteeniton)

... MANSIKKAHUUMASTA HEI. Heinäkuuhun kuuluun niin paljon kaikkea kivaa – kuten kotimaiset tuoreet mansikat  – ja mustikat, joista eilen näin ensimmäiset kypsät pihapolun varrella saaressa!! Terveellisen mustikkapiiraan...

Gluteenittomat pinchokset. Grillattu parsa, minttu ja lime. Rosmariinibroileri, tzatziki ja kreikkalainen salaatti.

...  ”Kohota punaisella malja menneelle, puhdista aistit samppanjalla ja kohota valkoisella malja tulevalle.”  Lue lisää viinipäiväntasauksesta täältä:hellanjaviinilasinvalissa Vallattoman Keittiön menu:Gluteenittomat pinchoksetkera punaisenGrillattu parsa, minttu ja limekera kuplienRosmariinibroileri,tzatziki ja kreikkalainen salaattikera...

Jouluisia värejä ja makuja; macaronit ja munatoti

... Macaronien leipomisessa on omat niksinsä ja oikopolkuja ei juuri ole. Siitä sain juuri itse hyvän opetuksen. Olin päättänyt tehdä lahjaksi pari purkillista joulunvärisiä macaroneja. Koska macaronien...

Superhyvä ja helppo salaatti fetasta ja tonnikalasta

... Helppo, hyvä ja ruokaisa salaattia2 purkkia valutettua tonnikalaa1 fetakimpale0,5 dl auringonkukan siemeniä1 dl kalamata-oliiveja5 tomaattia0,5 kurkkuaoliiviöljyäbalsamicoa ...

Hellepäivän ruokaa - broilerivartaita ja salaattia vesimelonista ja varhaiskaalista

... Hellepäivänä ruuanlaitosta haluaa päästä mahdollisimman helpolla. Pilkkominen ja paistaminen sisällä kuuman uunin ääressä ei paljoa kiinnosta. Viikonlopulla sai vihdoin nauttia helteisistä säistä ja suurin osa ajasta...

Taivaallista (ja terveellistä) appelsiini- ja lakritsinjuuriraakasuklaata

... Jumalten ruoka (Theobroma cacao), voimaruoka, terveysruoka, superfood, taivaallinen herkku. Tätä kaikkea on kotona tehty raakasuklaa ja makuvarianteissa vain taivas on rajana. Päästä siis sisäinen Picassosi valloilleen...

Raikas ja maukas raparperi-mansikkakiisseli – Värske ja maitsev rabarberi-maasikakissell

... Valmistin ensimmäisistä kevään raparpereista raparperi-mansikkakiisseliä ja se tuli ihanan raikas ja maukas. Laiton kiisseliin suhteessa 1:1 raparpereita ja mansikoita. Näin tuli kiisselille raparperin maun lisäksi vielä...

Helppo ja maukas arkiateria: kaprislohi, grillimaustetut uunilohkot ja kermaviili-avokadokastike

... Näillä ohjeilla valmistuu nopeasti helppo ja todella maukas arkiruoka neljälle hengelle. Aloita laittamalla uuni lämpenemään 225 asteeseen. Grillimaustetut lohkoperunat8 kpl perunoita1 rkl öljyä2 tl suolaa1 tl...

Testissä Modon uudet siirapit, Seljankukka ja Agave – Testimisel Modo uued siirupid, Leedriôie ja Agaavi

... FIN Postauksen sponsori on Modo. Yhteistyössä Modo ja Marsaana Communications. Sain taas mahdollisuuden viestintätoimisto Marsaanan kautta testata Modon uusia siirappeja ja valitsin tällä kertaa Seljankukan ja...