Appelsiinipiirakka

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Makeat piirakatreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Pohja:
150 g pehmeää voita
250 g vehnäjauhoja
40 g sokeria
hyppysellinen suolaa
1 muna
½ appelsiinin kuori raastettuna
2 rkl kädenlämpöistä vettä

Täyte:
1 muna
3 munankeltuaista
120 g sokeria
2 prk ranskankermaa
1 appelsiinin mehu ja kuori
3 rkl appelsiinimarmeladia

Sekoita taikinan…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Pohja:150 g pehmeää voita250 g vehnäjauhoja40 g sokeriahyppysellinen suolaa1 muna½ appelsiinin kuori raastettuna2 rkl kädenlämpöistä vettä Täyte:1 muna3 munankeltuaista120 g sokeria2 prk ranskankermaa1 appelsiinin mehu ja...

Läheiset reseptit

Appelsiinipiirakka, alle hiilarin per pala

...myös googletella Ingan peltileipää… piirakkaa… appelsiinipiirakka ym. ja tulokesena oli choritzo pyöryköita. Martojen sivuja, pakastettujen katkarapujen kypsennystä ja sen sellaista. Reseptin alkuperä on siis vielä mysteeri, mutta aion tuon selvittää....

Appelsiinipiirakka

Pohja:150 g pehmeää voita250 g vehnäjauhoja40 g sokeriahyppysellinen suolaa1 muna½ appelsiinin kuori raastettuna2 rkl kädenlämpöistä vettä Täyte:1 muna3 munankeltuaista120 g sokeria2 prk ranskankermaa1 appelsiinin mehu...