Broileri-tattikastike

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: broileriItalialainenKastikkeetreseptitsienetsuomalainensyksyTatitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Broileri-tattikastike on yksinkertaisen hyvää ja tuhtia juhlaruokaa, myös arkeen. Jos tattisaalis on suuri, raaskii helppotekoisesta sienikastikkeesta nauttia syksyn parhaimpiin kuuluvana arkiruokana. Ihan mielettömän hyvää!

Broileri sopii tattien kanssa hyvin, koska se miedon makuisena antaa herkkutattien maun tulla hienosti esille. Tähän reseptiin sopii muutkin tatit kuin vain…
...l   tuoreita tatteja tai reilu desilitra kuivattuja tatteja1        sipuli silputtuna1        valkosipulinkynsi hienonnettuna2 dl    kermaa1 dl    parmesaania raastettuna0,5 dl timjamia tai basilikaa...

Läheiset reseptit

Kokonainen broileri makealla yrttikastikkeella - parasta sormiruokaa ikinä!

...myöntää, että uskallus on puuttunut. Pelkään että se jää joko raa’aksi tai kuivuu eli mokaaminen pelottaa. Kokonainen broileri on edullista lihaa ja sillä ruokkii isonkin joukon. Kaltaiseni yksineläjä (jos ei...

Broileri-tattikastike

... Broileri-tattikastike on yksinkertaisen hyvää ja tuhtia juhlaruokaa, myös arkeen. Jos tattisaalis on suuri, raaskii helppotekoisesta sienikastikkeesta nauttia syksyn parhaimpiin kuuluvana arkiruokana. Ihan mielettömän hyvää! Broileri sopii...

Hapanimelät broilerin siivet, hapanimeläkastike – Magushapud broileri tiivad, magushapu kaste

...puolessa välissä siipiä. Samassa vuoan pohjassa valmistuu hapanimeläkastike. Tarjoile vihannes-anansriisin kera. *** Valmistasin magushapud broileri tiivad ja magushapu kastme oma moodi suures ahjuvormis, kus on sees rest. Nii valmisid broileri...

Goi Ga – Vietnamilainen broileri-kaalisalaatti

... Ainekset: (n. 4 hlö) Marinoitu broileri: 1 kg kokonainen paistettu broileri 2 rkl kalakastiketta 1 rkl soijakastiketta 1 rkl inkivääriä 3 valkosipulinkynttä 2 rkl oliivi- tai...

Broileri-pekoni kastike resepti

...ja paloittele broileri reilun kokoisiksi paloiksi. Aloita kypsennys pekonista. Kun pekonista on irronnut hieman rasvaa pannulle lisää broileri ja sipuli silputtuna. Kypsennä kunnes pekoni on rapeaa ja kana kypsää. Sen...

Arjen helppo broileri-perunavuoka

...sipuli ja valkosipuli.Paista kattilassa öljyssä sipuli läpikuultavaksi ja lisää valkosipuli. Paistele pari minuuttia.Lisää pannulle vesi, kerma ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi.Lisää mausteet ja paloileltu broileri. Sekoita nopeasti. Älä kypsennä broileria.Lisää perunakuutiot...

Broileri-raparperimuhennos

...kannella tai foliolla.Valmistus:Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sillä välin kun uuni kuumenee, kuutioi sipuli ja kuullota sitä hetki voi-oliiviöljyseoksessa ja lisää broileri. Kuutioi bataatti 1,5 cm paloiksi. Anna värin tarttua...

Broileri-pastasalaatti

... Eilen kisaeväinä oli kasvispiirakkaa ja tätä ehkä parhainta broileri-pastasalaattia mitä tiedän. Nyt jaankin tämän herkullisen ohjeeni teille 🙂 Broileri-pastasalaatti n. 4dl makaronia (vaaleaa tai tummaa, kummasta tykkää...

Ananas-broileri vartaat❤️

... Moikkamoi! Tänään tein pitkästä aikaa vartaita, mutta ihan uudella ohjeella. Nimittäin ananas-broileri vartaita. Näissä vartaissa tehdään ensin marinadi broilerille ja vielä lisäksi grillauskastike, mutta marinadi ja...

Salvia-sitruunavoilla maustettu broileri

...sitruuna½ nippua salviaa2 valkosipulinkynttämustapippuria myllystä1rkl suolahiutaleitan. 50g voita Pintaan: suolaamustapippuria Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Huuhtele ja kuivaa broileri ja irroittele sitten nahkaa lihoista varovasti, nahka ei saa mennä rikki. Irroittelin...

Oliverin broileri-maissikeitto

...Lisää persilja. Keitä kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Lisää maissi ja kiehauta. Surruuta sauvasekoittajalla osa keitosta sileäksi. Jätä keittoon kuitenkin sattumia. Lisää broileri, kerma ja mausteet ja kiehauta. Tarjoa pekonin kera....

Broileri-parsakaaliwokki - helppo ja nopea arkiruoka

...suurus sakenee ja broileri on kypsää. Viimeistele pähkinöillä. Maatiaiskissamme Lyyti 3vee innostui tässä yksi aamu oikein poseeraamaan kameralle.On hän kyllä niin kaunis kissa! ♥ Nuo kilpparinväriset on muutenkin lähellä sydäntä....

Broileri pekonirullat ja välimeren yrttiperunat

... Broileri pekonirullat ja välimeren yrttiperunatHerkullista valkosipulikanaa käärittynä ihanaan pekoniin. Minä rakastan pekonia ja kanaa yhdessä ne ovat täydellisiä. Vielä lisäksi valkosipuli nam, ei paremmaksi enää mene....

Broileri-chili-curry-kiusaus

...Kiusaus täyttää kaikki kriteerit ja lisäksi sen voi valmistaa kalasta, kanasta, kinkusta, kalkkunasta tai vaikkapa jauhelihasta, joten versioita löytyy joka makuun. Broileri-chili-curry-kiusaus Tarvitset:350g hunajamarinoituja tai maustamatonta broilerin suikaleita500 g perunasuikaleita1-2...

Broileri-voileipäkakku juhliin

...BROILERI-VOILEIPÄKAKKU (12 annosta) 8 viipaletta ruisvuokaleipää8 viipaletta paahtoleipää2 dl kuumaa vettä½ kasvisliemikuutio TÄYTE:200g kalkkunaleikettä150g maustamatonta tuorejuustoa50g maitorahkaa3 tl sinappia1 tl hienonnettua persiljaa PÄÄLLE:40g maustamatonta tuorejuustoa50g maitorahkaa1 rkl sinappia KORISTEEKSI:50g kalkkunaleikettä rullinalehtisalaattiakirsikkatomaattejakurkkua...

Paneroitu broileri ja couscoussalaatti

...tulee noin kahdeksan annosta, sillä tein tätä parin päivän varalle.Paneroitu broileri800g broilerin fileepihvejän. 2 dl vehnäjauhojasuolaamustapippuria2 kananmunaan. 3 dl korppujauhojaöljyäSekoita mausteet vehnäjauhojen sekaan ja kaada jauhoseos lautaselle. Riko toiselle lautaselle...

Broileri-nuudelikeitto kookosmaidolla

... Meidän lapset ei ole tottuneet kovin eksoottiseen ruokaan, mutta välillä kokeillaan esimerkiksi kookosmaitoa tai intialaisia mausteita. Tämä melko yksinkertainen keitto on ihana lämmittäjä talvipäivinä. Broileri-nuudelikeitto (4:lle)...

Broileri-riisikeitto

... Kaikenlaiset broilerikeitot ovat omia lempparikeittojani ja onneksi kanssasyöjäkin suostuu niitä syömään. Viime viikolla tein tällaista todella nopeasti valmistuvaa riisistä versiota. Ruokakermoja oli tuhottavana, joten aika kermaiseksi tämän laitoin,...

Grillattu broileri ananas salaatti

...1/2 tuore ananas rapeaa frisee- tai jääsalaattia rucolaa tummaa balsamiviinietikkaa muutama ruokalusikka oliiviöljyä 1rkl sokeria 2rkl voita mustapippuria myllystä curria paprikajauhoa suolaa … Jatka lukemista Grillattu broileri ananas salaatti →...

T-BBQ paahdettu kokonainen kana

...kahvin tuotantoon.” Jotta eikun tilaamaan!! Nimittäin on kyllä aivan loistavaa kahvia. Mutta itse reseptiin siis. Broileri kannattaa taputella päältä kuivaksi ennen käsittelyä ja kuumentaa uuni valmiiksi. Paahdettu broileri T-BBQ:n tapaan...

Broileri chorizo kastike

...ja pippuria myllystä 1. Paista huoneenlämpöiset fileet kuumassa pannussa tilkassa oliiviöljyä. Älä kuitenkaan paista kuivaksi ja läpikypsäksi, koska broileri kypsyy hiukan vielä kastikkeeseen lisäämisen jälkeen. Ota ruskistetut fileet pois pannulta....

Sunday roast!

... Viime sunnuntaina oli ensimmäistä kertaa kokattavana kokonainen broileri. Ja kas kas, siitähän syntyi oiva sunday roast vähällä vaivalla. Tätä tehdään toistekin, siksipä ohje talteen! Kokonainen broileri...

Kermainen broileri-tomaattikastike

...saa laittamalla rohkeasti kuohukermaa. Kermainen broileri-tomaattikastike (4 ann.) 2 rkl oliiviöljyä1 -2 sipulia(valkosipulia) 350 g broilerin fileesuikaleita400 g paseerattua tomaattiasuolaa, mustapippuria1 tl paprikajauhettaripaus sokeria tai hieman hunajaa1 dl kermaa 1...

Broileri-kasviskeitto

... Aika ajoin on syytä tehdä ihan tietoisesti pakastimen tyhjennystä, ettei sen uumeniin unohdu ties mitä. Meillä sinne oli nyt kertynyt mm. broilerinfileitä, kokonainen luomukana, kilo jauhelihaa...

Broileri-feta-kasvis-makaronilaatikko

...on kaapissaa, ja kasvisten piilottelu ruokiin valikoivaa taaperoa varten jatkuu… Tällä kertaa aineksista valmistui vanhaa kunnon makaronilaatikkoa kana-feta-kasvisversiona. Yksi iso vuuallinen tai kaksi keskikokoista n. 450 g maustamatonta broilerin rintafilettä1...

Broileri-feta-kasvis-makaronilaatikko

...on kaapissaa, ja kasvisten piilottelu ruokiin valikoivaa taaperoa varten jatkuu… Tällä kertaa aineksista valmistui vanhaa kunnon makaronilaatikkoa kana-feta-kasvisversiona. Yksi iso vuuallinen tai kaksi keskikokoista n. 450 g maustamatonta broilerin rintafilettä1...

Broileri-kasviskiusaus.

... Yksi tosi yksinkertainen, nopeavalmisteinen ja ennen kaikkea helposti muunneltavissa oleva ruokalaji on kiusaus. Erilaisista tyypeistä oma suosikkini on broilerikiusaus, johon olen yleensä käyttänyt pohjana pakastealtaan peruna-sipulisekoitusta...

Broileri yrttivoilla

...hiero se kevyesti nahan pinnalle. Broilerin voi sitoa narulla kiinni, jotta se pysyy kauniisti kasassa (kyseessä kuitenkin täysin kosmeettinen toimenpide).Laita broileri uunivuokaan ja paista 175 asteessa n. 1,5 h....

Broileri-kesäkurpitsakeitto (kypsästä broilerista + riisiä)

... Kaiken sortin broilerikeitot ovat minun lempparikeittoja. Tässä versiossa on runsaasti kesäkurpitsaa ja muitakin kasviksia, riisiä ja lihana toista ruokaa varten paistamiani pehmeän pippurisia broilerin sisäfileitä paloiteltuna....

Broileri pasta salaatti ton-ton-ton

...maustumaan ja paista sillä aikaa broileri tilkassa öljyä. Mausta lihat suolalla, pippurilla, paprikalla ja valkosipulijauheella. Kaada kypsät broilerit pastan sekaan, sekoita ja nosta kylmään viilenemään. Kun pastat ja broiskut ovat...