juusto-kinkkusarvet

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: pikkusuolasetreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


2dl maitoa
100g suolatonta voita
2tl suolaa
1rkl hunajaa
6dl vehnäjauhoja
½ pss kuivahiivaa

täyte:
100g kinkkusulatejuustoa
½ dl emmentaljuustoa raasteena
1dl palvikinkkua suikaleina
savustettua paprikajauhetta

Sulata voi lämpimään maitoon ja lisää suola ja hunaja.
Sekoita kuivahiiva jauhoihin ja sekoita taikinan sekaan ja vaivaa…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla 2dl maitoa100g suolatonta voita2tl suolaa1rkl hunajaa6dl vehnäjauhoja½ pss kuivahiivaa täyte:100g kinkkusulatejuustoa½ dl emmentaljuustoa raasteena1dl palvikinkkua suikaleinasavustettua paprikajauhetta Sulata voi lämpimään maitoon ja lisää suola ja hunaja.Sekoita...

Läheiset reseptit

Paneer-juusto

...– juuston valmistukseen kului aktiivista valmistusaikaa alle 20 minuuttia ja se onnistui ihan keittiön perusvälineillä. Kun juusto vielä maksoi vähemmän kuin kotijuusto, jota olen tähän asti käyttänyt ja kesti kuumennusta...

juusto-kinkkusarvet

2dl maitoa100g suolatonta voita2tl suolaa1rkl hunajaa6dl vehnäjauhoja½ pss kuivahiivaa täyte:100g kinkkusulatejuustoa½ dl emmentaljuustoa raasteena1dl palvikinkkua suikaleinasavustettua paprikajauhetta Sulata voi lämpimään maitoon ja lisää suola ja...

Juusto - kinkkusarvet

... Ohje on otettu Marttojen sivulta, mutta kirjoitan sen tähänkin. 32 kpl 8 dl vehnäjauhoja4 tl leivinjauhetta½ tl suolaa4 dl juustoraastetta100 g  margariinia400 g kermaviiliä Täyte1 muna1,5...

Lohi-piparjuurirulla, punajuuricarpaccio ja pähkinäinen manchego-juusto (Yhdeksäs luukku)

...Kypsennä punajuuria 220-asteisessa uunissa  noin 50 minuuttia. Kuori ja leikkaa punajuuret ohuiksi siivuiksi Pähkinäinen manchego-juusto100 g Manchego-juustoa 50 g Saksanpähkinöitä 3 tl Hunajaa  Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi ja pyörittele sitten...

Nostalginen juusto-savukalasalaatti

...sitruunanmehuhienonnettua tilliäValmista ensin kastike, että se ehtii makuuntua. Valmista sitten salaatti. Kuutioi juusto ja meloni, revi salaatti sekä leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Kokoa salaatti laakealle astialle tai suoraan lautasille. Koristele...

Tehtiimpä sitten mustikkapiirakka, kinkku-juusto- sarvia ja pikkupizzoja :)

...seurauksena, mutta en valita hyviä oli. 🙂 Kinkku-juusto- sarvien aineet: (3×8=24 kpl) 7 1/2 dl vehnäjauhoja200 g voita2 1/2 dl maitoa1/2 hiiva1 tl suolaakinkkusuikaleita ja juusto täytteeksi Kinkku-juusto- sarvien ohje:...

Kauraiset juusto-porkkanasämpylät

... Mikä onkaan sen herkullisempaa kuin tuoreet, juuri uunista tulleet sämpylät! Juusto sekä porkkanaraaste antavat näille sämpylöille sekä hyvää makua, väriä että kosteutta. Vehnäjauhojen lisäksi käytän sekä...

Vegejuustot esittelyssä

...Juusto on kuitenkin suurta herkkuani, joten juustosta luopuminen tuntui aluksi hankalalta, vaikkakin erityisesti ekologisessa mielessä niin tärkeältä, että aloin tutustua vegejuustotarjontaan. Onhan juuston hiilijalanjälki hyvin lähellä naudanlihan hiilijalanjälkeä, joten jos kasvissyö ekologisten...

Juusto-salvia schnitzel

...niitä. Korvaajana siis korppujauhot. Meillä on jääkaapissa aina parmesaania tai pecorinoa, paitsi nyt. Kokkaaminen oli sen verran pitkällä, etten halunnut lähteä kauppaan, vaan sovelsin ja käytin pääsiäiseltä jäänyttä västerbottensostia. Juusto oli...

Liptai-juusto (Saksa,Itävalta, peräisin Unkarista) resepti

...Laita tahna kylmään pariksi tunniksi. Muotoile pyöreäksi juustoksi ja kiertele ruohosipulisilpussa. Tai pakkaa juusto ruukkuun ja ripottele ruohosipulisilppu pinnalle. Pidä kylmässä tarjoamishetkeen asti. Säilyvyys: 2-3 vrk jääkaapissa. The post Liptai-juusto...

Piimäjuusto

...sekä itse tehty juusto. Päätinkin tänä vuonna kokeilla juhannuspöytään jotain uutta juusto-ohjetta, ja koska Pohjois-Pohjanmaan perinteisen juhannusjuuston keittämiseen ei aikaa tai hermoja vielä löytynyt, valmistui keskikesän juhlapöytääni tällä erää tämä...

Paras pekoni-juusto-salaatti

...todella ruokaisaa, mutta samalla kertaa raikasta. Salaattiin tarvitaan: Pekoni-juusto-salaattiPekonia 1-2 pktEdamjuustoaCashewpähkinöitäPinjansiemeniäSalaattia (esim jäävuorisalaatti, mutta kaikki muutkin käyvät)Hunajamelonia tai cantaloupemelonia Pekonit pilkotaan ja paistetaan. Pinjansiemenet paahdetaan puolestaan pienessä tilkassa oliiviöljyä. Juusto kuutioidaan,...

Vegaaninen banaani-maapähkinä"juusto"kakku

...siitä tule ähky olo vaikka sitä söisi miten paljon. Tässä ohjeessa juusto korvataan cashew-pähkinöillä ja silken-tofulla. Resepti: Pohja: 200 g digestive-keksejä 75 g (vegaanista) margariinia ”Juusto”kakkumassa: 3 dl (250 g)...

Juusto-makaronilaatikko

...makaronit paketin ohjeen mukaan. Kaada keitetyt, valutetut makaronit uunivuokaan ja murustele sinihomejuusto päälle. Mausta kerma valkopippurilla sekä tarvittaessa ripauksella suolaa ja kaada vuokaan. Levitä juustoraaste pinnalle. 200°C  n. 40 min....

Juusto-pekonipiirakka munakoiso-tomaattipaistoksella

... Melkein kaikki meidän perheessä syödyt juustot ovat yleensä kovia ja aika voimakkaan makuisia. Kulutus on aika pientä ja panostamme tässä asiassa enemmän laatuun, mutta sitä huolimatta...

Taivaallinen kesäjuusto

... Voi taivas mikä juusto! Osataan se juustojen tekeminen Suomessakin ja hyvin osataankin. Enkä yhtään epäile, etteikö tämä juusto maistuisi myös talvella. Uusien perunoiden ja sillin ensimmäinen...

Juusto-paprikamuffinit

... Kasvissyöjätytär lomaili syyslomalla ilonamme pari päivää, joten äityli leipaisi sen kunniaksi juusto-paprikamuffineja. Maistuivat ne toki meille lihansyöjävanhemmillekin.  Paprikajauhe oli päässyt loppumaan, mutta sen korvasi hyvin chilimausteseos...

Juusto-ruohosipulileipä

...sellaiseen aika ei aina riitä. Onneksi on olemassa muitakin leipäreseptejä, kuten tämä makoisa juusto-ruohosipulileipä, jonka ohjeen jaan teille nyt. Jauhoina tässä leivässä käytin sekä speltti- että ohrajauhoja. Erikoisempaa makua saadaan...

Juusto-Melonisalaatti

...ja suikaloi kurkku. Viipaloi retiisit.Kuori melonit ja poista siemenet. Tee melonista sopivan kokoisia paloja.Leikkaa myös juusto kuutioiksi.Huuhtele salaatinlehdet ja asettele ne kulhon reunoille. Sekoita ainekset ja laita salaattikulhoon. Jogurttikastike 300g...

Juusto-kalkkunasarvet

... Mietin, mikä olisi hyvää evästä koko perheen pitkälle automatkalle syötäväksi tien päällä. Siitä syntyivät nämä suolaiset sarvet. Tuoreina näistä ei tule muruja takapenkillekään. Case closed. Juusto-kalkkunasarvet...

Juusto-olutkeitto

...ja anna keitä kunnes peruna on syötävän pehmeää. Koska olet kuutioinut ne pieniksi, tämän ei pitäisi viedä kauaa.Sekoita soppaan juustoraasteet ja sekoita kunnes juusto on sulanut ja soppa sileää.Sekoita joukkoon...

Lipstikka-ohrariisi ja juusto-punajuurikastike

... Tämän ruuan koko nimi voisi olla Uunivihannekset, lipstikka-ohrariisi ja juusto-punajuurikastike. Pääruoka, joka toimii myös lisäkkeenä porkkanan tai ainakin punajuuren määrää vähentämällä. Helppo tunnin homma. Uunivihannekset (neljälle)6 punajuurta2...

Paneer-juusto

...maitoa riittää.-Maito kannattaa valita oman maun mukaan. Juustoa voi tehdä vaikka rasvattomasta maidosta, mutta rasvaton juusto on usein aika mautonta. Juustoa varten voi hankkia kevytmaitoa, tai jopa, ehkä, kukaties! –...

Kinkkusarvet

Pusulassa Töllin myllyllä tuli viikonloppuna piipahdettua jauho ostoksilla. Töllin myllyssä asiakkaat voivat jauhatuttaa omista viljoista jauhoja tai sitten käydä myymälästä ostamassa myllyn omia tuotteita. Mylly ja myllyn...

Kinkkusarvet

...25 g hiivaa 4 dl lämmintä maitoa 1 muna 1½ tl suolaa 25 g huoneenlämpöistä voita 8-10 dl venhäjauhoja Täyte: 100-150 g raastettua juustoa noin 200 g esim. savukinkkuleikkelettä tuoretta...

Juusto-kinkulla kuorrutetut perunat

...ja halkaistunaKeitä puolikkaat suolalla maustetussa vedessä melkein kypsiksi.Täyte1 sipuli pienittynä ja rypsiöljyä250 g kinkkua kuutioinaripaus suolaa, mustapippurirouhetta, paprikaa, chiliä, tuoretta persiljaa2 kananmunaa ja 2 dl juustoraastettaKuullota sipulisilppu rypsiöljyssäLisää kinkkukuutiot ja...

Juusto-porkkanasämpylät

...smpyläreseptin, jolla leipaisimme kuopuksen nukkuessa kaksikymmentä lämpimäistä! 5 dl maitoa2 tl suolaa1/2 dl siirappia tai hunajaa1 pss kuivahiivaa2 dl kauraleseitä3 porkkanaa2 dl juustoraastetta10 dl hiivaleipäjauhoja1/2 dl rypsiöljyä Pese, kuori ja...

Ihanat juusto-lohipiirakat

...taas innoistuin tekemään sellaisen, tein samalla kaksi suunnilleen samanlaista piirakkaa. Molemmissa oli lohta ja reilusti juustoa. Toiseen laitoin lisäksi minitomaatin puolikkaita, ja toiseen päätyi vielä hieman extrajuustoa. Myös muna-maitoseoksiin tuli...

Juusto-briouatit

...päällekkäistä filosuikaletta työtasolle. Sivele kevyesti voilla. Laita ruokalusikallinen juustoa suikaleen alaosaan ja taittele siitä kolmio tämän kuvaohjeen mukaan: Briouatin taittelu. Leikkaa suikaleen repaleinen reuna tasaiseksi, voitele sitä hiukan vedellä/voilla/kananmunan keltuaisella...

Mummun juusto-purjosipulipiiras

...pohjaksi, reunoja unohtamatta. Pilkottua purjosipulia ripotellaan pohjalle ja sen päälle napataan Emmental-juustoraastepussista juustoraastetta (tuskin sieltä muutakaan löytyy). Pussissa oli 150 grammaa, mutta enemmänkin toi toki laittaa. Laita vielä toinen vastaavanlainen...