Ameriikan omenamuffin(ss)it kauramurulla

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: leivontaNorgeomenareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Taas ikuisuuskysymysten ja bloginkin äärellä: Muffini vai muffinssi? Ja kumpi tahansa, niin miten saada tusinatuotteesta edes vähän kiinnostava? Pistetään joukkoon voissa, sokerissa ja kanelissa paistettuja omenoita sesongin henkeen ja päälle vielä kauramurua. Ja koska resepti on taas pöllitty Norjasta, niin kuvataan lopputuotteet siskon antamien Norja-serviettien päällä taustalle…
...sokerissa ja kanelissa. Jätä jäähtymään.Kauramuru35 g kylmää voita1 dl kaurahiutaleita½ dl vehnäjauhoja½ dl sokeriaKuutioi voi ja sekoita yhdessä muiden ainesten kanssa muruksi. Laita kylmään odottamaan.Muffinssitaikina5 dl vehnäjauhoja1½ dl sokeria3 tl leivinjauhetta1 tl...

Läheiset reseptit

Ameriikan omenamuffin(ss)it kauramurulla

...1349-orkesterin Ravn) edessä. Pitäiskö tätä konseptia soveltaa useamminkin? Tässä nyt kuitenkin omenamuffinssit, vær så god. Omenatäyte4 omenaa2 rkl voita2 rkl sokeria1 rkl kaneliaPoista omenoista siemenkodat ja viipaloi/kuutioi. Paista muutama minuutti voissa,...

Koekeittiössä mallasleipä

... ​Entinen naapurini tapasi leipoa mallasleipää. Tuoksu pienen puutalon rappukäytävässä oli huumaava. Mielessä mallasleivän leipoiminen on ollut vuosien ajan, mutta jostain syystä se on aina unohtunut. Leivän...

Ameriikan piimäpannarit

...piimäseokseen tai tässä vaiheessa, jos taikina on liian paksua. Anna seistä n. 30 minuuttia.Kuumenna pannu ja siinä voita tai voin ja rypsiöljyn seosta. Annostele haluamasi määrä taikinaa. Paista pannaria keskilämmöllä,...

Salaatissa tärkeintä on kastike

... Yhtenä päivänä teki mieli jotain ruokaisaa salaattia ameriikan tyyliin. Jotakin niinkuin Chef’s Salad tai Cobb Salad.  Mutta eihän mulla ollut pekonia tai kanaa ja avokadokin paljatui...

Passion-juustokakku

...mun nuoruutta stailin ja tyylin osalta, siis NIIN cool!!! Ja siihen aikaan Ameriikan ihannointi oli se juttu, rasvaletit jyräsi ja rokki raikasi. Musa oli ykkösjuttu. Eddie Cochran, Gene Vincent, Buddy...

Vanilja kuppikakkuja

... Ihan sieniä! Onneksi muotoei makuun vaikuta! :DMiksi aina kun yritän tosta mun ameriikan-tuliais-kirjasta leipoo, ni muffinsseista/kuppikakuista tulee sieniä? Siis muodoltansa sieniä – ei ne nyt muuten...

Pulled Pork Burgerit

... Pulled pork, tämä Ameriikan hittiruoka jota myös perin omituisella suomalaisella nimelläkin kutsutaan. Nimihän tulee siitä että liha on niin suussasulavan pehmeää että sen voi repiä vaikka...

pekonisalaattia ja uppomunia

...Tänään tein kevyeksi lounaaksi pekonisalaattia ja kastikkeen tilalle päädyin kokkailemaan uppomunia. Tarvitset:Vihersalaatti aineksia, esim. tomaattia, paprikaa, sipulia, tuorekurkkua ja salaatinlehtiä.Ameriikan pekoniakananmuniaetikkaasuolaa ja pippuria(kahvikuppi) reikäkauhaValmistus:Valmista vihersalaatti, pilko kasvikset ja revi salaatinlehdet.Lämmitä...

Pulled Pork Burgerit

... Pulled pork, tämä Ameriikan hittiruoka jota myös perin omituisella suomalaisella nimelläkin kutsutaan. Nimihän tulee siitä että liha on niin suussasulavan pehmeää että sen voi repiä vaikka...

Kuuma Omenasiideri

... Heti kärkeen tiedoksi kaikille siiderisuille: tämä on alkoholiton kuuma talvijuoma Ameriikan mallin. Eli älä juo tätä jos haluut kännin päälle, mutta sen sijaan tarjoilen tätä vauvasta...