Halloumi-kesäkurpitsapihvit

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Tiedättekö, kun luulee keksineensä kohtuullisen helpon arkiruuan, joka valmistuu varmasti ihan käden käänteessä tosta noin vaan, ja sitten päätyykin huseeraamaan kaksi tuntia keittiössä ja koko kööki on sen jälkeen kuin pommin jäljiltä? Tämä oli vähän sellainen ruoka.

Inspiroidun lihattoman lokakuun hengessä tekemään pitkästä…
...200 g halloumia 1 tl raastettua sitruunan kuorta 2 kananmunaa 2 dl panko-jauhoja kourallinen tuoretta minttua ja korianteria suolaa ja pippuria Raasta kesäkurpitsa ja omena valuta ne huolellisesti siivilässä. Purista...

Läheiset reseptit

Halloumi-kesäkurpitsapihvit

...mahdollisimman paljon niistä nestettä pois. Raasta myös halloumi ja yhdistä halloumi-, kesäkurpitsa- ja omenaraaste kulhossa. Lisää joukkoon sitruunankuoriraaste, kananmunat ja jauhot. Mausta silputulla mintulla ja korianterilla sekä suolalla ja pippurilla....

Halloumi-kesäkurpitsapihvit

...ja paistoin pihvit uunissa. Pannulla niistä olisi varmasti tullut rapsakampia. Tämä minun versioni kävisi myös kasvislaatikon ohjeeksi. HALLOUMI-KESÄKURPITSAPIHVIT 1 iso kesäkurpitsa1 pkt halloumijuustoa2 munaamustapippuria(ripaus yrttisuolaa) Raasta kesäkurpitsa ja juusto. Halutessasi...

...closing. What especially drew me to Kiila was the ten euro burgers, especially the halloumi and veggie burger. Kävin Kiilassa jo ensimmäisen kerran kolmisen viikkoa sitten, muuta en silloinkaan ehtinyt...

Porkkanaletut & halloumi-melonisalaatti

...1l karkeaa porkkanaraastetta4 kanamunaa1dl kermaa200g hyvää fetaa2dl vehnäjauhojatuoretta minttuamustapippuriasuolaa Sekoita kaikki ainekset kulhossa, anna maustua hetki. Paista pikkulettupannulla keskilämmöllä. Nauti tsatsikin kanssa. HALLOUMI-MELONISALAATTIrucolaahalloumiacantaloupemeloniahunajaavalkoviinietikkaa / vaaleaa balsamicoaoliiviöljyämustapippuria suolaaPilko halloumi kuutioiksi, paista...

HALLOUMI-VERIGREIPPISALAATTI

...lautasen pohjalle. Kasaa päälle halloumia, verigreipinpaloja, tuoretta minttua ja pinjansiemeniä. Valuta kastike lopuksi päälle ja sekoittele salaattia hieman. Syö heti kun halloumi on vielä lämmintä. Alkuperäinen ohje muokattuna Food52....

Halloumi-parsa-pasta

...keittämisen jälkeen samassa keitinvedessä valmistui näppärästi myös pastat. Kesään kuuluu myös grillatut halloumi-juustot, jotka kruunasivat tämän maukaan kokonaisuuden. Halloumi-parsa-pasta250 g parsaa250 g kananmunapastaa (käytimme 50/50 pinaattipappardelleä ja tavallista pappardelleä)0,5 dl...

RAIKKAAN RUOKAISA HALLOUMI-KVINOASALAATTI

...maku ihan eri. Kvinoaa olenkin tuupannut viime aikoina usein salaatteihin, se tekee niistä heti kätevästi ruokaisampia. Toinen erityisesti kesällä ajankohtainen raaka-aine on halloumi, tuo grillivartaiden pelastaja. Ruokaisuuden ja suolaisuuden vastapainoksi...

Halloumi-nektariinisalaatti

... Halloumi on ihan kesän ykkösherkkuja joka sopii lähes kaikkeen. Suolainen juusto ja makea hedelmä tekevät yhdessä yksinkertaisen mutta makunystyröitä hellivän lisukesalaatin grilliruuan kaveriksi. Ohje on peräisin...

HALLOUMI-MANSIKKASALAATTI

...asettele ne salaattiin. Viipaloi halloumi ja paista pannulla voissa kullan ruskeiksi. Pilko juustot pieniksi kuutioiksi ja asettele salaattiin. Pese ja pilko mansikat, jonka jälkeen lisäät ne salaattiin.Vinkki!Voit halutessasi lisätä salaattiin...

Halloumi-vadelmasalaatti

...vadelmia2 tl punaviinietikkaa1 dl oliiviöljyä1 rkl hunajaa1/2 tl suolaa1/4 tl mustapippuria myllystä Huuhtele halloumi kylmän veden alla. Leikkaa pala kahdeksaksi viipaleeksi. Huuhtele ja kuivaa salaatti sekä nosta se tarjoiluastiaan. Mittaa...

Munakoiso-halloumileivät

...kynttä 1 pillisipuli/tuore sipuli erilaisia basilikalaatuja/yrttejä puolikas halloumi pkt raastettua parmesania oliiviöljyä suolaa  1 ciabatta/rapeakuorinen leipä  Pilko valkosipuli ja sipuli pieneksi ja kuullota niitä öljyssä. Lisää viipaloitu halloumi juusto ja paista...

Krepit/Crepes

...on tacomauste. Siitä tulee se mahtava maku, jota kaikki jaksoivat ihastella. Itse rakastan ratatouillea ja halloumia, joten niiden yhdistäminen oli mielestäni ihana ajatus. Halloumi on yleensä aika suolaista, varsinkin Filos-...

Halloumi-varhaiskaalisalaatti

...ja keitossa. Kesän ensimmäinen kaaliateriaa varten koeajoin reseptin, joka oli kutkutellut takataskussa talvesta asti: Pirjo Heikkilän Ravintola X -tv-ohjelmassa kokkaama halloumi-varhaiskaalisalaatti. Tässä annoksessa piilee lupaus kesästä! 1 varhaiskaali 1 dl valkoviinietikkaa 2 dl sokeria 3 dl vettä...

Kesäkurpitsapihvit

Kesäkurpitsat täyttävät kasvulavat niin, ettei perässä pysy. Onneksi viime torstain hesarin ruokasivuilla oli hyvän kuuloinen ohje kasvispihveihin. Niiden kanssa ehdotettu tsatsiki olisi ollut mainio lisäke, mutta...

Kesäkurpitsapihvit – courgette patties

Ihana ja kevyt lisuke esimerkiksi pihvin tai kalan kanssa. Kesäkurpitsapihvit sopivat myös erinomaisesti 5:2 dieettiä noudattavan ruokavalioon. Resepti muokattu alkuperäisestä Me Naisten reseptistä. Ainekset (noin...

Uusia ideoita grilliin

...täällä mainostanut pitäväni erityisesti suolaisen ja makean yhdistelmästä. Grillatut nektariinit ja halloumi salaattipedillä kutkuttaa juuri niitä makuhermoja. Grillattu nektariini-halloumi -salaatti (2-3 annosta)Ainekset:pussillinen salaattisekoitusta (minulla oli erilaisia baby leaf -salaatteja ja...

Taateli-linssipata ja paistettua halloumia

...makeutta, ja suolainen halloumi on ihana yhdistelmä padan kanssa. Laita taateleita oman makusi mukaan 100 – 175 g. Isommalla määrällä padasta tulee jo aika makea. Tämä on tosi helppo ja...

Kana-halloumisalaatti.

...kanasuikaleet ja mausta kevyesti currylla, mustapippurilla ja suolalla. Paahda mantelit ja halloumi-juuston palat kuivalla pannulla, voit ripotella manteleiden päälle suolaa. Halloumi rikkoontuu helposti kuumana, mutta jämähtää jäähtyessään takaisin kiinteäksi. Huuhtele...

Erään kesäillan mainiot pizzat

...toisen taas halloumi ja paprika. Kun nämä makuparit täydentyvät vielä muilla mahtavilla jutuilla, tulos on huikean hyvä. Yritimme kuumeisesti pohtia, kumpi näistä oli parempaa, mutta tuloksetta – kumman tahansa olisi...

Kesäsalaatti x 2

...omat lempitäytteensä. Tällä kertaa keskiviikon ”ruokaohjeeksi” valikoitui kaksi kesäistä salaattia – kirsikkainen salaatti sekä perus vihersalaatti paistetulla halloumi-juustolla. Näistä varsinkin jälkimmäinen on mun lemppari, sillä rakastan, kuinka ihanan rapeaa tuosta...

PÄÄSIÄISEN HERKKUKANA

...2-3 kertaa paiston aikana.Kana nautittiin meillä oheisen bulgur”salaatin” kera. Se oli myöskin ihan itsessään viedä kielen mennessään. Suosittelen!!Bulgur-halloumi salaatti1dl bulguria1 halloumi-juusto2 punaista paprikaa kuutioitunan. purkillinen kikherneitä2-3 rkl hienonnettua minttua½-1 sitruunan...

Halloumikorma

... Myös halloumi soveltuu näköjään ihan hyvin paneer-juuston korvaajaksi. Toinen hyvä korvaaja on kotijuusto. Vegaani voi korvata juuston tofulla. Eihän tämä nyt mitään autenttista intialaista ole, mutta...

Salaatti päärynöistä, halloumista ja nigellansiemenistä

...numeron 23 vai 32 takana, ovat hyvät salaattiohjeet kuumaa kauppatavaraa. Silloin kannattaa muistaa tämä herkullinen resepti. Tosin viinirypäleet ja päärynä on silloin kielletty liian makeana, halloumi liian suolaisena ja pähkinät...

Lämmin Halloumisalaatti

...Paista.fi verkkokaupassa. Moni pannu ei tätä lämpöä kestä. Olkaa hyvä. Halloumisalaatti lämpimänä. LÄMMIN HALLOUMISALAATTI Punasipulia 1 kplJääsalaattia nippu/kaksiLuumutomaattia rasiaKurkkua yksi pienehköKesäkurpitsaa yksi pienehköHerkkusieniä 3 isohkoaHaricot -papuja (mitä ne on?) Kidneypapuja...

Halloumisalaatti

...Annos on saanut vaikutteita kai välimerellisen Kreikan ja Kaakkois-Euroopan suunnalta. Bulgaarit kun syövät vähän tämän tyyppisiä salaatteja. Alkujaan kyproslainen  halloumi-juusto on tuttu grillattava, mutta se paistuu mahtavaksi myös lieden lämmössä...

Avokado-halloumisalaatti

...koska se on oikea terveyspommi!5. Paista halloumi kuumalla pannulla, niin että siihen tulee kauniit paistojäljet6. Asettele halloumi lautaselle ja siitä vaan nauttimaan.Toivottavasti teillä kaikilla on ollut ihana viikonloppu! Itse olin...

♥ Grillattu kana-halloumisalaatti

...pilko retiisi ja porkkanat ohuiksi siivuiksi ja lisää salaatin joukkoon. Kun tomaatit ovat maustuneet, sekoita ne salaatin joukkoon marinadin kanssa ja lisää lopuksi suolapähkinät.3. Kypsennä marinoidut rintafileet ja halloumi grillissä...

Mansikka-halloumisalaatti

... Yhteistyössä: Exotic Snacks Mansikka ja halloumi, oi kyllä! Mun mielestä salaatteihin sopii ihan älyttömän hyvin, kun yhdistää niihin jonkin suolainen-makea -makuparin. Tällä kertaa mä käytin mansikkaa...

Halloumipastaa uunissa

... Halloumia, halloumia… teki niin kovasti mieli, mutta iänikuinen halloumin grillaus tai salaatin seassa tuntui vähän tylsältä. Joten ajattelinpa kokeilla vähän ruokaisampaa sapuskaa, jossa halloumi olisi joukossa...

Juhannusaattona lihailtiin

...basilika uunivuokaan. Mausta suolalla, pippurilla ja ripottele päälle oliiviöljyä. Sekoita ja paista 200 ºC 25-35 min riippuen siitä, millaiseksi haluat vihannekset.Leikkaa halloumi paloiksi (ei liian pieniksi) ja paista palat kuivalla...