Mango-ananas-Fataliikastike / Mango Pineapple Fatalii Hot Sauce

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: (C. chinense) FataliichilireseptitsaucesJulkaistu seuraavalla sivustolla

Chilikausi alkaa tältä erää olla taputeltu ja on aika nauttia sadon tuotoksista. Olen natustellut eri lajikkeita pitkin kesää, mutta suurimmat määrät kypsyvät vasta näin syksyllä. Pienet määrät voi käyttää samoin tein, mutta suuremmat määrät kannattaa säilöä.

Mango-ananas-Fataliikastike
Mango Pineapple Fatalii Hot Sauce
Mietiskelin hetken mitä voisin tehdä raikkaan…
...ananas1,5 dl hunaja-omenaviinietikkaa1 rkl hunajaaripaus sormisuolaa7 Fatalii-chiliä1 sitruunan mehuSoseuta tehosekoittimella kaikki muut ainekset paitsi sitruunanmehu ja kaada kattilaan.Keittele hiljalleen 10 minuuttia ja lisää loppuvaiheessa sitruuna.Purkita puhtaisiin lasiastioihin ja siirrä jäähtyneenä...

Läheiset reseptit

Mango-ananas-Fataliikastike / Mango Pineapple Fatalii Hot Sauce

...voi käyttää samoin tein, mutta suuremmat määrät kannattaa säilöä. Mango-ananas-FataliikastikeMango Pineapple Fatalii Hot SauceMietiskelin hetken mitä voisin tehdä raikkaan hedelmäisistä Fatalii-chileistä. Niissä on häivähdys sitruunaa ja polte on voimakas. Täydellistä...

Mango-juustokakku/Mango Cheesecake

...a dash of mango liquid in a saucepan until boiling, squeeze the gelatin leaves of excess water and melt the soft gelatin leaves in the hot liquid. Pour the gelatin...

Löksås, onion sauce, sipulikastike

...euros. And these hot dogs certainly eliminated all the potential benefits from our long walk as well. We make this sauce quite often, we have just forgotten to blog about...

Kylmä mango-pistaasikanarulla ja mango chutney

...kanarulla taas maistuisi vihreän salaatin kera. Koska rakastan kaikenlaisia kastikkeita, tahnoja jne., nytkin kehitin seuraksi herkullisen mango chutneyn, jolla voi monipuolisesti maustaa monia muitakin pöydän antimia. Vaikka hieman jännitin pysyykö...

Italialaiset hirvenlihapullat tomaattikermakastikkeessa / Italian Moose Meat Balls in Tomato Cream Sauce

Ananas pannacotta !

... Kesäisen grilliruoan päätteeksi sopii jälkiruoka joka on makea ja raikas ananas pannacotta. Ananas on nyt ”se” juttu ruoanlaitossa,vaate printeissä ja sisustus tekstiileissä ym. Meillä ei tuoretta...

Voi-valkosipulikastike spagetille juuston ja tuoreen basilikan kera/ Butter and Garlic Spaghetti Sauce with Cheese and Fresh Basil

...butter and garlic spaghetti sauce. You can certainly make surprisingly tasty food with very easy ingredients and very little effort!! And you don’t have to be going to the store...

Texas Pete – Hot Sauce

...kastiketta kuitenkaan tule heittämään ja onhan siittä tullut käytettyä jos jonkinlaisiin ruokiin. Ehkä ostaisin uudestaan, ehkä en. Maku: 6Tulisuus: 6½Arvosana: 6½ Texas Pete Hot Sauce, 28€ Läsikeskuksen Citymarket Turku...

Mango-piimäkakkua ja kahvia uudesta mukista - Mango-sour milk cake and my new coffee cup

...siirappia4dl huoneenlämpöistä piimää1 dl mangososetta Mokkakuorrutus:60g sulatettua voita3½ dl tomusokeria1/4 dl espressoa Jos teet yhden ison kakun, tuplaa kuorrutteen määrä. Yhdistä jauhot, sooda ja mausteet. Lisää sokerit jauhoihin.Sulata voi. Kuutioi...

Suklainen mango-passionjuustokakku

...takia täytyi tehdä pikaisia päätöksiä, mitä tehdä ja koska. Jälkiruoaksi valmistuikin sitten mango-passion-suklaajuustokakku. Reseptin helppouden takana ovat Blåbandin Mango-passionmousse sekä Blåbandin suklaamousse. Pohjaksi laitoin tavallisia Domino-keksejä tuomaan lisää suklaisuutta kakkuun. Ihan...

Mango-suklaaraakakakku

...Kaada sitten raakasuklaa kookosmaidon sekaan ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte kaurahiutalepohjan päälle, tasoita lusikalla ja laita pakastimeen odottamaan mangotäytteen valmistumista.Mangotäyte:1 kypsä mango kuorittuna tai 250g pakastemangokuutioita200g kookoskermaa tai kerma yhdestä...

Blogisynttäreiden 3-kerroskakku - CT4U 2 vuotta

...g voita3 dl tomusokeria3 tl vaniljaan. 3 rkl maitoa MANGO-ANANASHILLO: Paloittele kattilaan ananasrenkaat pienemmiksi paloiksi. Kaada myös mehu kattilaan. Lisää mango.Keitä hiljaisella lämmöllä, välillä sekoitellen,  pienessä kattilassa noin 10 minuuttia....

Ananas-broileri vartaat❤️

...    Ananas-broileri vartaatTarvikkeet:500g broileria1 punainen paprika1 keltainen paprika2-3 punasipuliaTuoretta ananastaMarinadi:0,75dl ananas mehua2rkl soya kastiketta3rkl hunajaa2rkl viinietikkaa1rkl seesami öljyä tai rypsiöljyä2rkl oliiviöljyän.20g pala tuoretta inkivääriä2 valkosipulin kynttäGrillaus kastike:1,25dl ananas mehua2rkl hunajaa1rkl...

STREET FOOD GOES TO ITALY: Pork tonnato hot dogs

...Tällä kertaa lähdetään makumatkalle Italiaan, tosin koukataan vähän Nykissäkin hakemassa hot dog -sämpylä messiin! Buon viaggio! Yksi Italialaisen keittiön erikoisimpia oivalluksia on mielestäni Vitello Tonnato eli ohueksi siivutettua, keitettyä vasikanlihaa...

Hot Cross Buns

...kun ystäväni tuli päivä-kahville pitkä-Perjantaina. Paikalliset hot cross buns:it tulevat kauppoihin jo melkein vuoden alusta ja ne kuuluvat Pääsiäiseen ihan niin kuin suklaamunat ja narsissitkin. Kyseessä on hieman briossimainen pulla...

Hot,Hot, Kanaa & se hyvä marinadi

Jos etsit helppoa, maukasta ja tulista kanasettiä marinadin kera, niin saavuit juurikin oikeaan paikkaan. Viime aikoina nimittäin lukijoiden mielestä sellaista tänne kaivattiin. Lupasinkin suurimman osan...

Aasialaiset ankkahodarit ja mango slaw

...ja dippikastikkeissa. Tässä sitä on käytetty maustamaan nyhtöankan kastiketta. Mango slaw nostaa tutun kaalisalaatin aivan uudelle tasolle ja toimii raikkaana lisäkkeenä lukuisille muillekin kesän grilliruuille. Kokeile ja ihastu! AASIALAISET ANKKAHODARIT...

Mango- suklaatäyte

... MangoFlora vispiä 2,5 dlVaniljasokeria 2 tlRahkaa 200 gArla Ingman Luonto+ mango jogurtti prkMango Piltti prkSitruunamehuaSokeriaVaniljakreemijauhetta 2 – 3 rkl 1 prk pähkinäsuklaalevitettä Pilko mango pienen pieniksi...

Mango-vuohenjuustobroileri

...Leikkaa broilerifileet 4 osaan. Kuori ja kuutioi mango. Lado sipulit, broileripalat ja mangot uunivuokaan. Mausta broilerit suolalla ja mustapippurilla. Kaada päälle kerma. Revi vuohenjuusto sekaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30-40...

Taivaallinen sushin ystävän mango-avokadosalaatti

...annos piristämään talvi-iltoja, sillä sekä mango että avokado ovat nyt sesongissa, joten ne ovat maukkaimillaan sekä edullisimmillaan. Sushin ystävän mango-avokadosalaattiResepti kahdelle hengelle 1 kypsä mangoMango-avokadosalaatti kohtaa sushin makumaailman1 kypsä avokado1...

Lehtikaalikastike kuskuksen kera | Kale sauce with couscous

...and mixed everything and left the sauce covered for a couple of minutes. The kale only needs to get softer, so after adding it the sauce is indeed ready in...

Kotitekoiset Hot Dog sämpylät ja loistavat nakit

... Hot Dogit on loistava herkku vaikka vieraille tarjottavaksi tai illanistujaisiin ja lastenkutsuille. Höysteet voi valita tilanteen mukaan, ja kaiken kruunaa itse leivotut hot dog sämpylät. Isän...

Kotitekoiset Hot Dog sämpylät ja loistavat nakit

... Hot Dogit on loistava herkku vaikka vieraille tarjottavaksi tai illanistujaisiin ja lastenkutsuille. Höysteet voi valita tilanteen mukaan, ja kaiken kruunaa itse leivotut hot dog sämpylät. Isän...

Chicago-style hot dog ja karaoken kuningatar

...on mahtava HOT DOG herkku ja aivan jotain muuta kuin lauluni! Chicago-style hot dog eroaa perinteisestä hodarista monella tapaa. Chicago-style hot dog sämpylä verhoutuu aina unikonsiemeniin ja siihen ei koskaan...

Kävely Mango Baylle Thaimaan Koh Taolla

... Perillä Ao Muangilla. Kävely on sukeltamisen lisäksi toinen hyvä harrastus Koh Taon saarella Thaimaassa. Saimme vihdoin käveltyä saaren pohjoisimmalle rannalle Mango Baylle, Ao Muangille. Aiemmin olemme...

Mango-vaniljajuustokakku

...sekoittaen tuorejuusto-rahkaseokseen. Lisää lopuksivaahdotettu vaniljavaahto. Päälle:1 dl        vettä3/4         hyytelösokeria200 g     mango-pilttiä Kiehauta kirkkaaksi vesi ja hyytelösokeri kattilassa.Lisää mango ja kiehauta.Anna jäähtyä hieman ja kaada varovasti kakun päälle.Nosta kylmään hyytymään.  Pajunkissakoristeet...

Mango-passionjuustokakku (ø26cm)

... Moi!Tein naapuriin valmistujaisjuhliin tälläisen mango-passionjuustokakun. Koristeeksi laitoin amppelimansikoiden lehtiä, mansikan paloja, kotimaisia vadelmia ja punaherukoita. Ihanan raikas ja kesäinen kakku tuli! Onnea vielä kerran naapurin Veikolle! 😀  Minulla...

Mango kakku Gluteenittomana ja laktoosittomana 18 cm vuokaan

... Tänä keväänä on mango nostanut suosiotaan keittiössäni ja olenkin tehnyt vähän erilaisilla aineilla kokeillen mikä olisi tähän kakkuun paras yhdistelmä. Ja aina kun kakku on valmistunut,...

Grillatut tiikeriravut ja kampasimpukat kantarellirisotolla / Grilled Tiger Prawns and Scallops with Chanterelle Risotto

...it works! Chanterelle risotto, for 2 peoplefresh chanterellesbuttersalt—-butter 1 finely chopped sring onion (or schallot)2 dl risotto rice0,75 – 1 dl white wine, room temp.about 7 dl hot chicken stock...

Kurpitsamuhennos ja sienilisuke | Butterquash sauce with a side dish

...When the garlic had got a little colour on it, I poured the squash sauce on the spices, mixed it, and the sauce was ready! We have had this sauce...