Broileri-kikherne pastakeitto

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: KeittojaLinturuokiaPastaruokiareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Kaapissa broilerinsuikaleita – mitä uutta minä niistä tekisin? Tee soppaa, sanoo mies. Ei muuta kun ideoita hakemaan, ja tällaisia sopan sain aikaiseksi. Broilerin lisäksi jääkaapissa oli kikherneitäkin vajaa rasia käytettäväksi, joten nekin saatiin samalla sujautettua mukaan.

100 g pekonikuutioita
300 g maustamattomia broilerinsuikaleita
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä


Läheiset reseptit

Kokonainen broileri makealla yrttikastikkeella - parasta sormiruokaa ikinä!

...myöntää, että uskallus on puuttunut. Pelkään että se jää joko raa’aksi tai kuivuu eli mokaaminen pelottaa. Kokonainen broileri on edullista lihaa ja sillä ruokkii isonkin joukon. Kaltaiseni yksineläjä (jos ei...

Broileri-kikherne pastakeitto

...kikherneitäkin vajaa rasia käytettäväksi, joten nekin saatiin samalla sujautettua mukaan. 100 g pekonikuutioita300 g maustamattomia broilerinsuikaleita1 sipuli2 valkosipulin kynttän. 1,5 dl valmiiksi keitettyjä kikherneitä1 l vettä2 kanaliemikuutioitapari pientä laakerinlehteä1 tl kuivattua rosmariinia150 g pakastepinaattia tai iso...

Hapanimelät broilerin siivet, hapanimeläkastike – Magushapud broileri tiivad, magushapu kaste

...puolessa välissä siipiä. Samassa vuoan pohjassa valmistuu hapanimeläkastike. Tarjoile vihannes-anansriisin kera. *** Valmistasin magushapud broileri tiivad ja magushapu kastme oma moodi suures ahjuvormis, kus on sees rest. Nii valmisid broileri...

Goi Ga – Vietnamilainen broileri-kaalisalaatti

... Ainekset: (n. 4 hlö) Marinoitu broileri: 1 kg kokonainen paistettu broileri 2 rkl kalakastiketta 1 rkl soijakastiketta 1 rkl inkivääriä 3 valkosipulinkynttä 2 rkl oliivi- tai...

Broileri-tattikastike

... Broileri-tattikastike on yksinkertaisen hyvää ja tuhtia juhlaruokaa, myös arkeen. Jos tattisaalis on suuri, raaskii helppotekoisesta sienikastikkeesta nauttia syksyn parhaimpiin kuuluvana arkiruokana. Ihan mielettömän hyvää! Broileri sopii...

Broileri-pekoni kastike resepti

...ja paloittele broileri reilun kokoisiksi paloiksi. Aloita kypsennys pekonista. Kun pekonista on irronnut hieman rasvaa pannulle lisää broileri ja sipuli silputtuna. Kypsennä kunnes pekoni on rapeaa ja kana kypsää. Sen...

Grilliruoan kylkeen kikherne-fetasalaatti

...hengenvetoon joudun toteamaan, että hyvin monta leivonnaispostausta odottaa jo jonossa vuoroaan. Tämä kikherne-fetasalaatti on grillikauteen hyvin sopiva lisukesalaatti, jonka pyöräyttää nopeasti kasaan, vaikka pihvien grillautuessa, kuten minä tein tänään. Kikherneet...

Äitienpäivä 9.5.2015

...mitä mihinkin piti kokeilla. Joten reseptit mukaan, kauppalista kännykkään ja tarkan tekojärjestyksen kirjaaminen. Ja eikun kokkaamaan!Lehtikaalipestolla täytetyt herkkusienet, polentamuussi ja kikherne-pinaattipaistosAlkupaloiksi tein lehtikaalipestolla täytettyjä herkkusieniä, polentamuusia ja pinaatti-kikhernepaistosta. En ennen...

Ananas-broileri vartaat❤️

... Moikkamoi! Tänään tein pitkästä aikaa vartaita, mutta ihan uudella ohjeella. Nimittäin ananas-broileri vartaita. Näissä vartaissa tehdään ensin marinadi broilerille ja vielä lisäksi grillauskastike, mutta marinadi ja...

Broileri-raparperimuhennos

...kannella tai foliolla.Valmistus:Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Sillä välin kun uuni kuumenee, kuutioi sipuli ja kuullota sitä hetki voi-oliiviöljyseoksessa ja lisää broileri. Kuutioi bataatti 1,5 cm paloiksi. Anna värin tarttua...

Broileri-pastasalaatti

... Eilen kisaeväinä oli kasvispiirakkaa ja tätä ehkä parhainta broileri-pastasalaattia mitä tiedän. Nyt jaankin tämän herkullisen ohjeeni teille 🙂 Broileri-pastasalaatti n. 4dl makaronia (vaaleaa tai tummaa, kummasta tykkää...

Oliverin broileri-maissikeitto

...Lisää persilja. Keitä kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Lisää maissi ja kiehauta. Surruuta sauvasekoittajalla osa keitosta sileäksi. Jätä keittoon kuitenkin sattumia. Lisää broileri, kerma ja mausteet ja kiehauta. Tarjoa pekonin kera....

Broileri-parsakaaliwokki - helppo ja nopea arkiruoka

...suurus sakenee ja broileri on kypsää. Viimeistele pähkinöillä. Maatiaiskissamme Lyyti 3vee innostui tässä yksi aamu oikein poseeraamaan kameralle.On hän kyllä niin kaunis kissa! ♥ Nuo kilpparinväriset on muutenkin lähellä sydäntä....

Arjen helppo broileri-perunavuoka

...sipuli ja valkosipuli.Paista kattilassa öljyssä sipuli läpikuultavaksi ja lisää valkosipuli. Paistele pari minuuttia.Lisää pannulle vesi, kerma ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi.Lisää mausteet ja paloileltu broileri. Sekoita nopeasti. Älä kypsennä broileria.Lisää perunakuutiot...

Broileri pekonirullat ja välimeren yrttiperunat

... Broileri pekonirullat ja välimeren yrttiperunatHerkullista valkosipulikanaa käärittynä ihanaan pekoniin. Minä rakastan pekonia ja kanaa yhdessä ne ovat täydellisiä. Vielä lisäksi valkosipuli nam, ei paremmaksi enää mene....

Salvia-sitruunavoilla maustettu broileri

...sitruuna½ nippua salviaa2 valkosipulinkynttämustapippuria myllystä1rkl suolahiutaleitan. 50g voita Pintaan: suolaamustapippuria Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Huuhtele ja kuivaa broileri ja irroittele sitten nahkaa lihoista varovasti, nahka ei saa mennä rikki. Irroittelin...

Vartaassa grillattu picanha ja marokkolaiset kikherne-porkkanat

...välillä grillausta niin, että jokaisen siivun grillipinta on täydellinen. Mökkikeittiön ostoslistalle täytyy lisätä kunnon veitsi…Marokkolaiset kikherne-porkkanat4 porkkanaa0,5 tl jauhettua ceyloninkanelia0,5 tl jauhettua jeeraa0,5 tl paprikajauhetta230 g säilöttyjä kikherneitä2 tl hunajaa1,5...

Kikherne-fetajuusto-hampurilaiset

...Yritetään myös lisätä kasvisten käyttöä ruoanlaitossa. Tässä erittäin mainio ohje kasvishampurilaisiin, tuli älyttömän hyviä ja nälkä kyllä lähtee, sen voin luvata. Me teimme pihvit valmiiksi valutetuista kikherneistä, kuivattuja tulisi liottaa...

Pakistanilainen kikherne-perunasalaatti - Chana boondi chaat

... Tämä olisi kaivannut jotakin vihreää, mutta tuore korianteri sattui olemaan loppu. Kuvassa siis vihreä kulho.Minisanakirja hindi-suomi: chana (~ chole) = kikherneetboondi = uppopaistettu kikhernejauhosta valmistettu pikkuruinen pallochaat =...

Kikherne-porkkanapihvit ja tzatsiki (G,M)

...meheviä. Tästä innostuneena yritimme kotonakin valmistaa porkkanapihvejä itse alusta asti. Ja tavoitteena oli valmistaa ne maidottomana ja gluteenittomana. Aikaisemmin olimme ostaneet  Kupittaan Citymarketista kuivattuja kikherneitä ja ajattelin niillä tuoda makua,...

JÄÄVUOREN HUIPPU: KIKHERNE-PINAATTISALAATTI & PARSARAITAA

...kevät-osiosta, ja kauden salaattiin tulee itseoikeutetusti tietysti parsaa. Muina komponentteina toimivat mm. mausteöljyssä marinoidut kikherneet, ja kastikkeena on jogurttipohjainen raita. Tuli mieleen että kikherneet voisi hyvin myös paahtaa, tällöin niihin...

Tarjoilija! Suklaakakussani on kikherne.

...lätkityt leikkipuistot, Fazer Amica ja kiire.. No kyllä hyviäkin juttuja tuli vaihdossa, mutta käyttäkää ihmiset ihmeessä (vanhempain)vapaitanne jos vain mahdollista! Miltä tuntuisi kuulla ylistystä suklaakakusta johon tulee puoli kiloa kikherneitä?...

Chorizo-kikherne-perunamunakas

... Erilaiset munaruoat ovat näppäriä ja nopeita valmistaa sekä lähes rajattomasti muunneltavissa. Itsellä tähän espanjalaishenkiseen munakkaaseen päätyi edelliseltä päivältä ylijääneet keitetyt uudet perunat, kikhernepurkin jämät ja tukusta...

Broileri-feta-kasvis-makaronilaatikko

...on kaapissaa, ja kasvisten piilottelu ruokiin valikoivaa taaperoa varten jatkuu… Tällä kertaa aineksista valmistui vanhaa kunnon makaronilaatikkoa kana-feta-kasvisversiona. Yksi iso vuuallinen tai kaksi keskikokoista n. 450 g maustamatonta broilerin rintafilettä1...

Broileri-nuudelikeitto kookosmaidolla

... Meidän lapset ei ole tottuneet kovin eksoottiseen ruokaan, mutta välillä kokeillaan esimerkiksi kookosmaitoa tai intialaisia mausteita. Tämä melko yksinkertainen keitto on ihana lämmittäjä talvipäivinä. Broileri-nuudelikeitto (4:lle)...

T-BBQ paahdettu kokonainen kana

...kahvin tuotantoon.” Jotta eikun tilaamaan!! Nimittäin on kyllä aivan loistavaa kahvia. Mutta itse reseptiin siis. Broileri kannattaa taputella päältä kuivaksi ennen käsittelyä ja kuumentaa uuni valmiiksi. Paahdettu broileri T-BBQ:n tapaan...

Broileri-feta-kasvis-makaronilaatikko

...on kaapissaa, ja kasvisten piilottelu ruokiin valikoivaa taaperoa varten jatkuu… Tällä kertaa aineksista valmistui vanhaa kunnon makaronilaatikkoa kana-feta-kasvisversiona. Yksi iso vuuallinen tai kaksi keskikokoista n. 450 g maustamatonta broilerin rintafilettä1...

Kermainen broileri-tomaattikastike

...saa laittamalla rohkeasti kuohukermaa. Kermainen broileri-tomaattikastike (4 ann.) 2 rkl oliiviöljyä1 -2 sipulia(valkosipulia) 350 g broilerin fileesuikaleita400 g paseerattua tomaattiasuolaa, mustapippuria1 tl paprikajauhettaripaus sokeria tai hieman hunajaa1 dl kermaa 1...

Broileri-chili-curry-kiusaus

...Kiusaus täyttää kaikki kriteerit ja lisäksi sen voi valmistaa kalasta, kanasta, kinkusta, kalkkunasta tai vaikkapa jauhelihasta, joten versioita löytyy joka makuun. Broileri-chili-curry-kiusaus Tarvitset:350g hunajamarinoituja tai maustamatonta broilerin suikaleita500 g perunasuikaleita1-2...

Broileri chorizo kastike

...ja pippuria myllystä 1. Paista huoneenlämpöiset fileet kuumassa pannussa tilkassa oliiviöljyä. Älä kuitenkaan paista kuivaksi ja läpikypsäksi, koska broileri kypsyy hiukan vielä kastikkeeseen lisäämisen jälkeen. Ota ruskistetut fileet pois pannulta....