Vegaaniset kumina-porkkanapiffit

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kasviruokaKasvispihvitmitä tänään syötäisiinPorkkanaporkkanapihvitpostauksetreseptitvegaanivegaanicateringvegaaniruokaaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Ah, kumina ja porkkana on täydellinen combo!

Popsin pihvit paljaaltaan, kun laiskuus iski, mutta nämä voisi toimia hyvin esim.jogurttikastikkeen tai jogurtticoleslawn kanssa.

ps. Nämä piffit on myös gluteenittomat..

Vegaaniset kumina-porkkanapiffit (n.6-7kpl)

1 porkkana

0,5 dl öljyä

2 rkl kuminansiemeniä

2 dl tattarihiutaleita (kaura toiminee myös)
...myös gluteenittomat.. Vegaaniset kumina-porkkanapiffit (n.6-7kpl) 1 porkkana 0,5 dl öljyä 2 rkl kuminansiemeniä 2 dl tattarihiutaleita (kaura toiminee myös) 2 dl kuumaa vettä 1 rkl psyllium 2 rkl currya suolaa...

Läheiset reseptit

Vegaaniset kumina-porkkanapiffit

...myös gluteenittomat.. Vegaaniset kumina-porkkanapiffit (n.6-7kpl) 1 porkkana 0,5 dl öljyä 2 rkl kuminansiemeniä 2 dl tattarihiutaleita (kaura toiminee myös) 2 dl kuumaa vettä 1 rkl psyllium 2 rkl currya suolaa...

Vegaaniset kumina-porkkanapiffit

... Ah, kumina ja porkkana on täydellinen combo! Tein Kääntöpöydän brunsseille usein porkkana-kuminakaalta, jossa siis kaalia, porkkanaa, kuminan siemeniä, sinapinsiemeniä, suolaa ja pippuria! Ja oli täydellisen hyvää!...

It's time to rye! - ihana rusina-kumina-ruisleipä pitkän kaavan kautta

...venyttäen eteen ja sivuille ja reunoilta taivuttaen. Toista tätä liikesarjaa.   Taikinaa työstäessä se alkaa muotoutua ja tuntua käsissäsi elävältä ja elastiselta. Lisää työstämisen loppuvaiheessa keskenään sekoitetut rusinat ja kumina. Jatka...

Pienet vegaaniset raparperipiirakat

... Heippa! Jatkossa vegaaniset reseptit tulevat yleistymään huomattavasti, sen verran osaan jo tässä vaiheessa ennustaa. Luultavasti mukaan mahtuu myös ihan perinteisiäkin leivoksia, joten ainakaan siitä ei kannata...

Vegaaniset suklaamuffinssit

... Uusi aluevaltaus leipomisen saralla, vegaaniset reseptit.. Tyttären synttäreitä juhlitaan huomenna ja  koskapa yhden kummitädin (= siskoni) ruokavalio on vegaani, lähdin kokeilemaan hänelle sopivia muffinsseja. Tämä olikin helppo...

Vegaaniset dumplingsit

...olis oikeesti valmiita. Musta tuntuu meinaan, että kuvassa vasemmalla olevat on oikeesti kypsiä ja oikealla olevat vielä vähän raakoja. Jos et omista bambuhöyrytintä, nämä voi myös kypsentää keittämällä. Vegaaniset dumplingsit (n....

Vegaaniset letut

... Kesällä ulkona paistetut letut kuoharin kera – suorastaan ällöttävän idyllistä. Vegaaniset letut 7 dl kauramaitoan. 3,5 dl vehnäjauhojaripaus suolaaloraus vissyä/kuoharia kasvimargariinia paistamiseen Sekoita kaikki ainekset vissyä...

Vegaaniset vaniljapullat

...nyt säilyvät lautasella niin pitkään! 😀 Pullissa on perinteisen kaneli-kaakaotäytteen sijaan vaniljasokeria, jolloin lopputulos on hieman Dallaspulla-tyylinen.   Vegaaniset vaniljapullat(10- 12 kpl, koosta riippuen)Taikina2,5 dl kauramaitoa (tai muuta kasvimaitoa)1 dl...

Vegaaniset ohrapiirakat

...kerran. Munan jätin täytteestä kokonaan pois ja maidon korvasin makeuttamattomalla mantelimaidolla – ja voin vaan todeta, ettei sitä lopputuloksesta huomaa. 😉Vegaaniset ohrapiirakat(n. 12 kpl)Täyte2,5 dl vettä2 dl ohrajauhoja7,5 dl makeuttamatonta...

Vegaaniset papupihvit uunissa

...vanhoja huoneenlämmössä säilöttyjä munia käyttää. Vegaaniset papupihvit1 tlk Pirkan mustapapuja1 tlk Pirkan kikherneitä1 dl kaurahiutaleita1 dl kiehuvaa vettä1 yksikyntinen valkosipuli murskattuna1 pieni sipuli silputtuna2 rkl oliiviöljyämausteita oman maun mukaan(2 tl...

Vegaaniset marengit

...ja päätin toteuttaa reseptoen keskiarvon – laitoin enemmän sokeria kuin Chocochilin ohjeessa mutta säilytin sitruunamehun, joka puolestaan puuttui Kamomillalta. Kiitos taas naiset, toimi! Vegaaniset marengit 1,5 dl säilykekikherneiden lientä (merkillä...

Tuuli | Vegaaniset suklaahippukeksit

...oli paikallaan. Vegaaniset suklaahippukeksitn. 40 kpl 225 g vegaanista margariinia2,5 dl fariinisokeria1,25 dl sokeria1 tl leivinjauhetta1 tl ruokasoodaahieman jauhettua vaniljaa5 dl vehnäjauhoja8 rkl säilykekikherneiden lientä200 g maidotonta suklaata 1. Vaahdota...

Sees ja sanaton | Vegaaniset kardemumma-mokkapalat

...miksei niitä syö aina.  Miksei tältä tunnu aina? Vegaaniset kardemumma-mokkapalatalkuperäinen resepti Kamomillan konditoria -blogista 1,5 dl kookos- tai rypsiöljyä2 dl kahvia3 dl soijamaitoa2 dl sokeria2 dl fariinisokeria1,5 rkl kardemummaaripaus jauhettua...

Pitaleivät 2 erilaisella intialaisella täytteellä ( vegaaniset) ja jauhelihatäyte

Meillä oli sunnuntaina vieraita, halusin tarjota heille jotain kasvisruokaa, enkä kauppaankaan jaksanut raahautua, sain idean tehdä kahta erilaista intialaista kasviskastiketta ja mies halusi välttämättä tehdä...

Empanadat kasvistäytteella (vegaaniset)

Julkaistu seuraavalla...

Vegaaniset mokkapalat

Kaikki ruokablogit ovat nyt täynnä jouluaiheisia postauksia, mutta täällä mennään vielä ihan arkilinjalla. Appelsiinisia pipareita on jo kerran leivottu, mutta muuten jouluhenkiset herkut saavat odottaa...

Itse tehdyt sokerittomat, viljattomat ja vegaaniset Bounty-patukat

Koska monet toivovat gluteenittomia, viljattomia, maidottomia ja sokerittomia vaihtoehtoja kaupan karkeille, niin päätin tällä kertaa valmistaa Bounty-patukoita. Tiedän niiden jakavan mielipiteitä, joko niitä rakastaa tai...

Vegaaniset amerikkalaiset pannukakut

Ihailin tuossa yhtenä päivänä amerikkalaisten pannukakkujen ohjetta, jossa kerrottiin, että aitojen pannukakkujen salaisuus on vaahdotetuissa kananmunanvalkuaisissa. Koska itse en halua kasvissyöjänä eläinkunnan tuotteita käyttää, ellei...

Feisty Tomato Chicken Soup / Ärhäkkä Tomaatti- Kana Keitto

...10 list. From the health point of view you simply can´t miss with this soup. Tämä ärhäkkä keitto antaa mukavan potkun aineenvaihdunnallesi ja immuunijärjestelmällesi. Chili, inkivääri, kumina ja valkosipuli ovat...

Punajuurikeitto kookosmaidolla ja katkaravuilla

...leikkaa pieniksi kuutioiksi.Kuori salottisipulit ja valkosipulit ja hienonna.Kuullota salottisipuli, kuutioitu peruna, punajuuret ja porkkanat oliiviöljyssä noin 5 minuuttia.Lisää omena, valkosipuli ja inkivääri ja muhenna 5 minuuttia. Lisää kumina, vettä ja...

Paputäytteiset quesadillat

...sitä mukaa, kun uudistettavaa keksin. Viimeisimpinä muutoksina tein uuden kuvauksen tuohon sivupalkkiin ja värkkäsin vähän lisää tunnisteita, jotta täällä olisi helpompi navigoida. Jaoin vegaaniset ja lakto-ovovegetaariset reseptit nyt omiin vegan-...

Hälsans Kök: Täytetyt Vihannekset Välimeren Henkeen

...Tunnelma koko kampanjan aikana oli positiivinen, ja oli kiva seurata muiden tunnelmia Hälsans Kökin tuotteita testaillen. Omia suosikkejani ovat ehdottomasti vegaaniset falafelpyörykät sekä soijarouhe, jota päätin käyttää viimeisessä ohjeessani. Kasvisruokaa...

Paputäytteiset quesadillat

...sitä mukaa, kun uudistettavaa keksin. Viimeisimpinä muutoksina tein uuden kuvauksen tuohon sivupalkkiin ja värkkäsin vähän lisää tunnisteita, jotta täällä olisi helpompi navigoida. Jaoin vegaaniset ja lakto-ovovegetaariset reseptit nyt omiin vegan-...

Vegaanihaaste ja tietenkin linssejä

...jääkaapin epävegaaniset asiat (voi, lohi, juustoja).varmistamalla, että aina on eväät mukana. Tuntuu, että on järkevää olla hyviä eväitä mukana melkein aina, kun lähtee jonnekin kauppaa kauemmas, koska nälän iskiessä tekee...

Proteiinipitoiset valkosuklaa-mulperipatukat (gluteeniton, maidoton, munaton, sokeriton, vegaaninen, vhh, paleo)

...mulperit olivat piste i:n päälle! Herkullista! PROTEIINILLA HÖYSTETYT VEGAANISET VALKOSUKLAA-TOFFEEPATUKAT2dl cashewpähkinöitä2dl haluamaasi makeuttamatonta kasvimaitoa (käytin mantelimaitoa)100g (noin 2dl ”nappuloina”) kaakaovoita vesihauteessa sulatettuna½tl vaniljajauhetta2tl vaniljauutetta tai -aromiaripaus tai kaksi hyvälaatuista suolaa30-40...

Appelsiini-Pistaasi Raakadonitsit (Gf, V, R)

...Öljymunkki 0.6. Vegaaninen ja Gluteeniton vappumenuKahvia & Kasvisruokaa ja Feel Good Kitchen solmi pienen liittoutuman ja Ainon kanssa löimme viisaat terveyskokkipäämme yhteen. Olemme kehittäneet vegaaniset ja gluteenittomat menut kevään ja...

Mehevät ja kardemummaiset mustikkamuffinssit

...todella meheviä ja pehmoisia. Lisäksi nämä olivat miellyttävän helppotekoinen juttu, niin kuin vegaaniset leivonnaiset usein kananmunattomuuden vuoksi ovat. Mustikkamuffinssit muruseoksella ja kardemummalla (10 kpl) 4 dl jauhoja (vehnäjauhoja tai gluteenittomia, itse...

Unelmanpehmeät laskiaispullat

...takaa löytyy muutamia hyödyllisiä vinkkejä sekä linkki Kamomillan voiteluvinkkeihin, kannattaa tutustua!Pullista tuli uskomattoman pehmeitä ja suloisia! Näitä voisi vaikka työkseen syödä ^u^ Vegaaniset laskiaispullatkaksi pellillistä, noin 24 kappalettaNoin 12-15 dl...

Naurisburgerit - vastaus naurishaasteeseen

...vegaaniset vaihtoehdot.. Innolla odotan kyllä jo kotiinpaluuta ja mahdollisuutta saada smoothieta aamupalaksi! Sitä ennen käymme kuitenkin vielä viikon reissulla Ruotsissa sekä Eettisillä joulumarkkinoilla Kaapelitehtaalla. Herkku ja koukku -blogista löytyi kutsu...

Herkkusieni-tofukiusaus (vegaaninen)

... Nappasin reseptin Vegaaniset kasvisruoat -facebook -ryhmästä:  Herkkusieni-tofukiusaus 4-5:lle400 g tuoreita herkkusieniä1 kg perunasipulisekoitusta (pakaste)2 sipulia4 valkosipulin kynttä1 pkt savutofua1 tl suolaa1,5 tl savupaprikajauhetta1/4 tl mustapippurirouhetta1 rkl kuivattua...