Herkulliset lihapullat

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: liharuokareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

 Tässä herkullinen ohje perinteisten lihapullien valmistukseen 🙂 600g jauhelihaa2dl vettä1kananmuna1dlkorppujauhoja1 isosipulivalkosipulijauhettamustapippuriasuolaabasilikaaripaus chilia  1. Mittaa kulhoon 2dl vettä. Sekoita joukkoon 1 dl korppujauhoja. Anna hetken turvota. (1-2 minuuttia riittää) Lisää joukkoon kananmuna ja sekoita hyvin. 2. Lisää joukkoon jauheliha ja pilkottu sipuli. Vaivaa tasaiseksi massaksi ja lisää mausteita.3.Kuumenna pannu ja paista koe…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla  Tässä herkullinen ohje perinteisten lihapullien valmistukseen 🙂 600g jauhelihaa2dl vettä1kananmuna1dlkorppujauhoja1 isosipulivalkosipulijauhettamustapippuriasuolaabasilikaaripaus chilia  1. Mittaa kulhoon 2dl vettä. Sekoita joukkoon 1 dl korppujauhoja. Anna hetken turvota. (1-2 minuuttia riittää)...

Läheiset reseptit

Kreikkalaiset lihapullat kreikkalaisessa tomaattikastikkeessa

... Tässä hiukan uudistettu ohje kauan sitten julkaistun lihapullaohjeen tilalle. 🙂 Kreikkalaiset lihapullat ja kastike ovat ruoka, jonka voi hyvin tehdä jo edellisenä päivänä. Jääkaapissa maut vain...

Maistuisiko lihapullat?

... Lihapullat jos mitkä on perinteistä kotiruokaa ja hyvää sellaista. Näitä lihapullia on varioitu hieman kevätsipulilla, valkosipulilla ja tuoreella paprikalla. Kuinka tämä perinteinen kotiruokaherkku sitten syntyy?Maistuisiko herkulliset lihapullat?Resepti400g...

Tunisialaiset lihapullat

... Tunisialaiset lihapullat ovat mielettömän hyviä ja erittäin maukkaita. Ne maustetaan muun muassa chilitahnalla, harissalla. Harissan määrää säätämällä saa tehtyä itselleen sopivia tulisia tai miedompia lihapullia. Meillä...

Lihapullat lehtikaali-saksanpähkinäpestolla

... Vielä muutama päivä sitten valmistettu salaatti saa toistaiseksi odottaa omaa vuoroaan. Kolea sää pakotti palamaan tuhtien patojen ääreen ja vuorossa on ihan vaan lihapullat ehkä kuitenkin...

Herkulliset lihapullat

... herkulliset lihapullat400 g paistijauhelihaa1 pss Ranskalaista Sipulikeittoa0,5 – 1 dl korppujauhoja tai soijarouhetta2 dl kermaviiliä1 kananmuna0,5 dl vettämustapippuria(paahdettua sipulia)(suolaa) Sekoita kulhossa sipulikeittojauhe, kermaviili, korppujauhot ja vesi....

Herkulliset lihapullat

 Tässä herkullinen ohje perinteisten lihapullien valmistukseen 🙂 600g jauhelihaa2dl vettä1kananmuna1dlkorppujauhoja1 isosipulivalkosipulijauhettamustapippuriasuolaabasilikaaripaus chilia  1. Mittaa kulhoon 2dl vettä. Sekoita joukkoon 1 dl korppujauhoja. Anna hetken turvota. (1-2 minuuttia...

Paholaisen lihapullat

... Paholaisen lihapullat syntyi tekemättömien asioiden todoo listan innoittamana.Paholaisenhilloa meillä tehdään sitten aina 10 l kattilassa kerrallaan ja tuntuu, että sekään ei riitä. Hilloa syödään itse ja...

Gluteenittomat lihapullat

...huomioon ottaen. Gluteenittomat lihapullat sopivat kaikkien syötäväksi, samoin kuin chilikatkaravut ja peruna-savusiikasalaatti. Rieskarullista tein kaksi eri versiota. Keliaakikolle tikutin gluteenittomat pakastejuustorieskat täytteineen ja muulle porukalle suorakaiteen muotoiset rullarieskat. Gluteenittomet lihapullat...

Maailman toiseksi parhaat lihapullat ja ruskeakastike

... Lihapullathan ovat monen lempiruokaa ja Äidin tekemät ovat luonnollisesti niitä parhaita. Hyvänä kakkosena tulee nämä lihapullat. Lihapulliin kannattaa valita rasvainen jauheliha, jotta eivät jää kuiviksi. Kastikkeen...

Italialaiset lihapullat tomaattikastikkeessa

... Eräänä sunnuntaisena päivänä rynnin kuntosalitreenini ja kauppareissun jälkeen keittiöön ja aloin valmistaa vastustamattomia lihapullia tomaattikastikkeessa. Pilkkomista, sekoittelua ja paistamista. Lihapullat uunivuokaan, tomaattikastike sekä parmesaanijuusto päälle ja...

Kreikkalaiset lihapullat

... Karitsanlihasta valmistetut lihapullat saa makukaverikseen minttua ja fetajuustoa. Näin syntyy herkulliset kreikkalaiset lihapullat. Tarvitset:500g Karitsan jauhelihaa1 Sipuli1 ValkosipulinkynsiMuutama mintun oksaMuutama timjamin oksaMustapippuriaSuolaa100g Feta/salaattijuustoa1 Kananmuna1½ dl Kermaa1...

Lihapullat,perunamuusi sekä maistuva munakastike

...kanssa. Parhaiten munakastike maistuu kalan kanssa. Meillä sattui olemaan tilanne että kastike puuttui ja jotain nopeaa kastiketta oli kehiteltävä joten päädyttiin tähän.Voin kertoa että lihapullat ja muusi taitaa olla yksi lempiruokani....

Persilja parmesan lihapullat

... Lihapullat ja perunamuusi, siinäpä vasta perusherkku. Hiukan isotöinen mutta varmasti koko perheen sunnuntaisuosikki. Parmesan pullat 800 kg naudan vähärasvaista jauhelihaa 2 dl parmesan raastetta (itse raastettua)...

#21 Lihapullat

... Mä kirjoitin johonkin postaukseen, että itsetehtyjen lohkoperunoiden rinnalle sopii muun muassa nämä lihapullat (linkki lohkoperunoiden ohjeeseen). Ohje ei oo vaikea, vaikkakin lihapullien pyöritteleminen saattaa pitkästyttää. Toki...

Feta-lihapullat

... Pannulla paistetut feta-lihapullat sopivat tarjottavaksi esimerkiksi illanistujaisiin. Tarjoile annos salaatin tai kasvisten kanssa. Ohjeesta tulee noin 20 lihapullaa. Feta-lihapullat: 600g sika-nauta jauhelihaa150g fetajuustoa1 sipuli 1 kermaviili1dl...

Kotitekoiset mausteiset lihapullat

...mausteiset lihapullat 😉 Sekoita vesi ja korppujauhot keskenään ja sekoittele niitä hetki, että niistä tulee semmosta mössöä. Lisää kananmunat, jauhelihat ja mausteet. Sekoita ainekset yhteen. Käsin on helpoin tapa sekoittaa...

Ihan vain rehelliset lihapullat

...saman asian. Lihapullia, pastaa ja parmesaania – ei kai sitä ihminen muuta tarvitse. Ja kyllä, siinä on myös ketsuppia. Ihan rehellistä ketsuppia. Lihapullat (n. 15 kpl) 400 g naudan jauhelihaa...

Välimeren lihapullat – Mediterranean meatballs

...huomaa myös tässä kastikkeessa. Ainekset (9 isoa lihapullaa tai 18 pientä) Lihapullat: 400g naudan tai karitsan jauhelihaa 1 dl korppujauhoja 2 dl vettä 1 muna 3 valkosipulinkynttä 2 kevätsipulia varsineen...

Kummisedän lihapullat

...että aromit irtoavat, mutta älä ruskista. Lisää tomaattimurska ja -pyre. Keitä viitisen minuuttia jatkuvasti sekoittaen. Lisää lihapullat ja makkarat, jos niitä on. Sekoita niin että lihapullat peittyvät kastikkeeseen. Lisää luraus...

Koko perheen lihapullat

...löytymään. 🙂 Alkuperäisen reseptin voi käydä kurkkaamassa täältä. Mainiota arkiruokaa perunamuusin, keitettyjen pottujen tai pastan kera! Koko perheen lihapullat 400 g paistijauhelihaa 1 muna 1 dl Valion Kolme juustoa -ruokakermaa...

Kreikkalaiset lihapullat

...pitänyt, olen sentään jotain ruokaa laittanut. Mamma toi kotoa lampaanjauhelihaa tuliaisina ja siitä keksin kokkailla kreikkalaisia lihapullia. Omnom, kun tuli hyvää :)!   Kreikkalaiset lihapullat: noin 33 kpl pieniä lihapullia...

Herkulliset haukipullat

...meillä ettei ihan pikkuannoksesta riittäisi seuraavalle päivälle! 🙂 Itsetehdyt haukipullat nousivat meillä lasten lempiruokien listalle samantien ja kyllä nämä aikuisillekin maistuivat vallan mainiosti. Näitä tehdään varmasti toistekin!   Herkulliset haukipullat, resepti700...

Kaalipaistos ja lihapullat - Raparperi-jogurttitrifle

...juustoraaste, kerma ja mozzarellapalat Paista 200-asteessa, kunnes ruoka on kypsää noin 30 minuuttia.  Lihapullat spelttijauhoja käyttäen400 g  Snellmanin 10% naudanjauhelihaa1 kananmuna, ruususuolaa ja maustepippuria2 rkl spelttijauhoja ja tilkka kermaa, sekoita jauhot...

THAIMAALAISET LIHAPULLAT

...hieman keskeltä pihvimäisiksi (lihapullakakkuset paisuvat paistuessaan takaisin pyöreiksi) ja paista pannulla. Et tarvitse rasvaa, koska silava sulaa pannulle.Purista lihapullien päälle limeä ja tarjoa lihapullat chilin ja kaalin kanssa.   ...

Persilja parmesan lihapullat

... Lihapullat ja perunamuusi, siinäpä vasta perusherkku. Hiukan isotöinen mutta varmasti koko perheen sunnuntaisuosikki. Parmesan pullat 800 kg naudan vähärasvaista jauhelihaa2 dl parmesan raastetta (itse raastettua)1 sipuli...

Sitruunaiset lihapullat - Polpette al limone

...vettä Sekoita jauheliha, parmesan, béchamel- ja worchestershire-kastikkeet kulhossa ja mausta suolalla. Muotoile taikinasta kahdeksan lihapullaa ja litistä niitä hieman. Sulata voi pannulla ja anna sen ruskistua. Lisää lihapullat. Paista keskilämmöllä...

Sipuliset lihapullat

...mehevyyttä ja lisämakua lihapulliin. Veden voi korvata vaikkapa kermalla, jos haluaa vielä enemmän mehevyyttä ja makua. Sipuliset lihapullat 1 dl korppujauhoja 2 dl vettä 400 g naudan jauhelihaa 1 kananmuna...

Korealaiset lihapullat ja japanilaiset seesamiporkkanat

...Korealaiset lihapullat (4:lle) 400 g kevyttä jauhelihaa1 dl maitoa3/4  dl korppujauhoja1 isohko sipuli2 valkosipulin kynttä1 muna2 rkl soijaa1 tl jauhettua inkivääriä (tai 2 tl raastettua tuoretta)n. 3 tl sriracha-kastiketta Kastike:1...

Lihapullat tomaattikastikkeessa

...tomaatti-valkosipulimurskaa) 1 rkl sokeriapieni nippu persiljaa1 tl oreganoa1 tl suolaa1 laakerinlehti Lihapullat 400 g jauhelihaa1 iso sipuliöljyä1 dl korppujauhoja tai kaurahiutaleita1 dl kermaa tai vettä1 muna1 tl suolaa2 rkl soijakastiketta...

Mummon lihapullat

...aina laittaan linkin alkuperäisiin ohjeisiin, jos suinkin mahdollista. Tällä kertaa Soppa365:n ohjeesta saa vaihtoehtoja maidon tilalle sekä vinkkejä lihapullataikinan vaivaamiseen ja kypsentämiseen.Alkuperäinen resepti löytyy täältä: http://www.soppa365.fi/resepti/1115/mummon-lihapullat/ 400 g jauhelihaa1 kananmuna...