Vanilja-suklaamoussekakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: KakkutäytteetreseptitTäytekakutJulkaistu seuraavalla sivustolla

Toiveena oli Nalle -teemainen kakku, jossa vaaleanpunaista, ruskeaa ja valkoista.Tässä kakussa reunat kermaa, vain päällinen on vaahtokarkkimassaa.Nallesta lähikuva alhaalla, sen tein sokerimassasta, koska pitää mielestäni parhaiten muotonsa.
Kokeilin ensi kertaa erilaista suklaapohjaa täytekakkuun. Resepti on Kinuskikissan Mehevä suklaakakkupohja -nimellä. Ja aiva erityisen hyvä ja mehevä onkin. Tätä aion…
...vehnäjauhoja1½dl perunajauhoja3tl leivinjauhetta3/4tl suolaa2tl vaniljasokeria1½dl tummaa kaakaojauhetta150g voitadl sokeria3 munaa3dl kädenlämpöistä maitoa kostutus maidolla tai vaniljamaidolla. Korppujauhota vuoka (24cm)Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.Sekoita kuivat aineet keskenään.Vatkaa hitaalla teholla joukkoon suurin osa sekoitetuista...

Läheiset reseptit

Vanilja minikuppikset vanilja-vadelmakuorrutteella (Mini Vanilla cupcakes with vanilla-rasberry frosting), vegaani/gluteeniton/maidoton/munaton

...🙂 Kokeilin tällä kertaa kuorrutteeseen makuyhdistelmää vanilja-vadelma, näytti maistuvan oikein hyvin. Vanilja minikuppikakut (24kpl)2,35dl soijamaitoa1 tl omenaviinietikkaa2,4dl Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (vaalea)n. 0,5dl Provena kaurajauhoa2 rkl maizenaa (laitoin No-Egg jauhoseosta)3/4 tl...

Vanilja-suklaamoussekakku

...”pakko kokeilla” -reseptiä. Joten menin kauppaan ja ostin tunteen mukaan jotain.Täytteestä tuli positiviista palautetta, kehuttiin täyteläiseksi ja parhaaksi moussetäytteeksi ikinä. 200g philadelphia tuorejuustoapurkki Violan Vanilja tuorejuustoa2,5dl kermaa200g maitosuklaata2 liivatelehteä Vatkaa kerma vaahdoksi.Vatkaa...

Vanilja-kuppikakut (vegaani/munaton, maidoton)

...omenaviinietikka kupissa ja anna seistä pari minuuttia. Vatkaa soijamaito-seos, öljy, sokeri ja vanilja (ja muut mahd maku-uutteet) isossa kulhossa. Sihtaa joukkoon kuivat aineet ja sekoita kunnes taikina on tasaista. Annostele...

VANILJA-RUUSUKUPPIKAKUT

... KUPPIKAKUT12 kpl 2 dl Vehnäjauhoja1 tl Leivinjauhetta½ tl Suolaa90 g Voita huoneenlämpöisenä2 Kananmunaa150 g Hienoa sokeria1 rkl Vanilja-aromia1 dl Maitoa1-2 rkl Ruusuvettä1. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja...

Kanelilla maustettu omena-vanilja ProteinSmoothie-kakku

...pystyy puhdasta kauraa nauttimaan. Hiilihydraattejakin Proegg Smoothiessa on suhteellisen vähän + – 7. Smoothie makuja on 2. Omena-vanilja, sekä mustikka-mustaherukka. Smoothieissa on käytetty aitoa marjaa ja hedelmää. Proegg Smoothiet löytyvät kaupan...

Suklaa-vadelma- ja Vanilja-mansikka tartaletit

...työtä ja hommia. Onneksi nyt on jälleen  aikaa kirjoitella! 🙂  Tässä olisi nyt kaksi ihanaa täytettä tartaletteihin; Ensimmäisenä täytteenä on ihana vanilja-mansikkatäyte. Vanilja-mansikka tartaletit ovat ihanan raikkaita ja sopivat kaikkiin...

Mansikkainen vanilja-mascarponekakku

...1 prk (250 g) mascarponejuustoa 1 prk (200 g) maustettua rahkaa, vanilja (Valio)½ dl sokeria2 tl vaniljasokeria2 rkl vettä tai mansikkamehuaKiille250-300 g kotimaisia mansikoita1 dl hyytelösokeri Multia1 dl mansikkamehutiivistettä½ dl vettäMurustele...

Mustikka-vanilja-kerroskakku

...syövereissä etsimässä ratkaisua. Päädyin lopulta tekemään Kinuskikissan reseptillä vaniljaisen panna cotta -kerroksen, joka osoittautui mustikalle loistavaksi pariksi. Tästä kakusta tuli lempeän marjainen ihanuus, jota kyllä kelpaa katsella. Taidan mennä ottamaan...

Gluteeniton raparperi-vanilja juustokakku, pala raparperitaivasta?

...makea, ei yhtään liian ällö. Koostumus on pehmeä ja päällisen ansiosta ja rapareprin rouheaakin rakennetta näkyvissä. Pidän myös siitä että vanilja ja raparperi näkyy ja maistuu myös juustomassasta. Lisäksi tuli...

Vanilja-mansikkasmoothie

... Tehän tiiätte että meikkis tykkää smoothie-juomista, varsinkin aamupala. No tääkin sopii aamupalaksi, tosin on hieman makeampi kuin edelliset smoothiet mitä oon tehnyt. Toi vaniljajogurtti on älyttömän...

Sadepäivän suklaamoussekakku

... Tänään satoi vettä. Koko päivän. Heti aamusta taivas näytti siltä, että nyt tarvitaan piristystä koko porukka. Suklaamoussekakku Pohja175 g murskattuja keksejä (meillä oli yhdistelmä digestive- ja...

Suklaamoussekakku brownie-pohjalla

... Toisena kakkuna siskoni yo-juhlissa oli suklaamoussekakku, joka on tehty halkaisijaltaan 24 cm irtopohjavuokaan. Pohjana on käytetty samaa brownie-pohjaa kuin suklaamousse-vaniljamoussekakussa. Suklaamousse:225 g tummaa suklaata sulatettuna6 liivatelehteä–>...

Suklaamoussekakku valuvalla suklaalla

...tehnyt. Turhaan epäröin kreemipintaakin: kun kakku on saanut olla huoneenlämmössä hetken ennen tarjoilua, senkin maku ja koostumus muuttuu hyvänmakuiseksi.  Suklaamoussekakku( n.25-30hlö:lle) (Tee pohja päivä ennen täyttöä)Pohja:8 kananmunaasamanverran sokeriasamanverran perunajauhoja muttakorvaa...

Appelsiininen suklaamoussekakku

... Tein pääsiäiseksi ihan mielettömän hyvää appelsiinilla maustettua suklaamoussekakkua, jonka reseptin bongasin upeasta Dr. Sugar -blogista. Resepti oli loistava, mutta toteutukseni hieman kömpelö. Saattoi nimittäin käydä niin,...

Pistaasi-suklaamoussekakku (Gluteeniton)

... Pistaasi-suklaamoussekakku (gluteeniton) Tätä syötiin Jouluna.. ja taatusti toistekkin 😀Kakun voi myös muuttaa uunittomaksi esim keksipohjalla.. mutta tämä browniepohja on kyllä…on se hyvä! 😉 POHJA (25 cm...

SUKLAAMOUSSEKAKKU

...paras vegaaninen kakku, tai leivos ylipäätään, jota olen koskaan maistanut ja se on jo aika paljon se. Vähän omaperäisemmät kakkulapiot käytössä…SUKLAAMOUSSEKAKKU: Pohja: 200 g digestive-keksejä 1 dl kylmäpuristettua kookosöljyä 2 rkl...

Vegaaninen suklaamoussekakku

...paranee jääkaapissa eikä se ole valmis heti nautittavaksi. Kakku oli myös tosi simppeli tehdä: sekoitetaan ja kaadetaan vain vuokaan. Volà! Sopii niin kasvissyöjillekkin, keliaakikoille, muna-allergisille että myös maidottomille! Vegaaninen suklaamoussekakkuPohja:2,5dl...

Vanilja-mangonektariinikakku

...tällä kertaa kevyt ja hedelmäinen.  Sly-parini lähetti sopivasti useitakin ohjeita ja minä päätin tehdä nopean juustokakun Vanilja-mansikkakakun ohjeella. Vaihdoin mansikat  mangolla ja nektariinilla. Tuli tosi hyvää.Ohje kuulosti mielenkiintoiselta, sillä tähän...

Vapuksi vaahtokarkki-vanilja -kuppikakkuja!

...ja karamellisoituivat uunissa. Ei kätketty yllätys, mutta pinnalla kuorrutuksen alla piilevä ylläri. Hyvää vappua, mikäli en kerkeä koneen äärelle ennen sitä!-Doro-   Vaahtokarkki-vanilja -kuppikakut (n.10kpl)kuppikakut:175g voita huoneenlämpöisenä1.5 dl sokeria0.5tl vaniljajauhetta...

Vanilja-mansikkatartaletit

... Sain pyynnön tehdä vaniljakreemillä täytettyjä mansikkatartaletteja eli pieniä annospiirakoita, joissa on rapea pohja. Päätin valmistaa pohjan itse tehdyistä viljattomista digestive-kekseistä perinteisen keksipohjan tapaan lisäämällä joukkoon sulaa...

Vanilja-Mustikkamuffinssit:

...muffinssit,Kiitos pikku ”kokkikerholaisille” <3 Nappasin vinkkejä netistä ja muokkasin taas ohjeen meille sopivaksi.(hieman olin tyttöjen apukäsinä) VANILJA-MUSTIKKAMUFFINSSIT: 100 g margariinia 1 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 1 kanamuna 2 dl...

Hertsun ihanat vanilja-suklaasuukot

...oli ihana ohje näiden herkkujen valmistukseen. Alkuperäinen resepti tästä. Minusta se on oiva lahja ystävälle herkuksi. Muuntelin reseptiä hieman omanlaiseksi.Hertsun suukot Tarvitset:1pkt mariekeksejäTäyte:3kpl kananmunan valkuaisia1rkl sokeria1tl vaniljasokeria1tl vanilja-aromia1 3/4 sokeria1/2dl glukoosisiirappia1/2dl...

Superhelppo vanilja-raparperipiirakka

...halunnut turvautua vanhoihin resepteihin, vaan kokeilla jotain uutta. Löysin Kinuskikissalta herkullisen kuuloisen reseptin, jota sitten kokeilin – tosin aikapulan vuoksi turvauduin kaupan piirakkapohjaan. Superhelppo vanilja-raparperipiirakka(täytteen ohje Kinuskikissa) Pohja:kaupan valmispohja (tai...

Vanilja-kinuskisuukkokakku

...eri täytettä: kinuski ja vanilja. Päällä tuoreet mansikat ja hyytelösokerikiille.    Pohja: 65g voita sulatettuna 200g kaurakeksejä murskattuna Kinuskitäyte: itse keitetty kinuski vaahdotetaan jäähtyneenä (2dl kuohukermaa, 1½dl fariinisokeria, ripaus suolaa)...

Vanilja-marjapiirakka

... Tein vappupöytään vanilja-marjapiirakan samaan tapaan kuin aikaisemmin tekemäni marjatartaletit. Itse pidän ehkä enemmän pienistä tartaleteista, mutta yksi iso piirakka on vaivattomampi tehdä. Täytteenä on leipurinkermaa, eli...

Pieni vanilja-valkosuklaajuustokakku

... Päätin tehdä pienen juustokakun kauniin kesäpäivän kunniaksi. Täytteeseen käytin Valion makeutettua vaniljatuorejuustoa, joten jätin lisäsokerit suosiolla pois. Toki kakun voi tehdä myös tavallisesta tuorejuustosta sokeria ja...

Vanilja-raparperipiirakka

... Halusin viime kesänä tehdä jonkun ihan täysin erilaisen raparperipiirakan, ja tämä resepti olikin ihan huikea valinta! Täytteessä on vaniljakreemiä, valkosuklaata ja raparperiä, eikä mitään muuta. Niin...

Vanilja-Mustikkapiirakka:

... Kesän ensimmäinen mustikkapiirakka 😛 minulla sattuu olemaan vaniljakreemijauhetta kaapissa,joten sitäpä sitten laitoin täytteeksi mustikoiden päälle.NAMI ….einsiinä kauaa mennyt,kun piirasvuoka oli tyhjä 😂 VANILJA-MUSTIKKAPIIRAKKA: 150 g margariinia...

Red Velvet Cheesecake

...philadelphia tuorejuustoa3,5 dl sokeria0,6 dl maissitärkkelystä (Maizena)1 rkl vanilja aromia2 munaa2 munan valkuaista1,2 dl kuohukermaa Lämmitä uuni 175 asteeseen. Ota kaksi irtopohjavuokaa ja vuoraa pohjat foliolla ja kiinnitä pohja. Voitele...

Brownie-suklaamoussekakku

...jääkaappiin. Oli ihana kuulla, että kakku santsipaloineen maistui vieraille! Brownies-pohja:65 g voita 35 g tummaa suklaata (70 %:n kaakaopitoituus)1 dl sokeria hyppysellinen suolaa 1 tl vaniljauutetta tai -sokeria 1 kananmunaa...