Mätimoussetuulihatut

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: AlkulämmittelyynFisua, kalaa, fiskiägluteenitonreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Kuohkea ja  jumalaisella mätimoussella täytetty tuulihattu on suosikkialkupalamme, jolla on käännytetty monta ennakkoluuloista tämän taivaallisen herkun ystäviksi. Tuulihattujen teko ei ole vaikeaa, ehkä se vaatii pari eri harjoituskertaa ja niksin sisäistämistä, mutta lopputulos palkitsee. Kun saat pellin uuniin, niin älä kurki sinne välillä. Taikina säikähtää herkästi voimakasta ovien…
...lempeät 15 minuutin päivätorkut. Melkein uskallan taata, että nämä loppuvat ensimmäisenä juhlapöydästä. M ÄTIMOUSSETUULIHATUT (20 kpl, gluteeniton, laktoositon) 2 ½ dl vettä 50 g laktoositonta voita 2 dl jauhoja (Semperin...

Läheiset reseptit

Mätimoussetuulihatut

Kuohkea ja  jumalaisella mätimoussella täytetty tuulihattu on suosikkialkupalamme, jolla on käännytetty monta ennakkoluuloista tämän taivaallisen herkun ystäviksi. Tuulihattujen teko ei ole vaikeaa, ehkä se vaatii pari...