Isänpäivän juttuja

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Ei syötävät keitoksetJälkiruoatreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Isänpäivät osaavat olla yhtä lentämistä. Senpä vuoksi ratkaisin tämän vuoden juhlinnat niin, että kaikki perheemme isät kokoontuivat meille juhlimaan. Loistoratkaisu kaikkiaan. Vaikka tekemistä keittiön puolella riitti, niin täytyy kyllä sanoa, että nautin täysin rinnoin kestitsemisestä. Jotenkin juhlien järjestäminen on aina mukavaa ja kun ruoka maistuu, niin mikäs sen parempaa….
...kuvata. Tarjolla oli broilerinleikkeitä herkkusieni-pekonikastikkeessa. Postailen ohjeen myöhemmin, koska sitä ruokaa tullaan syömään vielä monena talvisunnuntaina. Tässä kuitenkin sukaalaavaahto vadelmakastikkeella. Innoituksena toimi Esikon synttäreiden hyytelökakku. 2 prk GoGreen kauravispiä½ dl...

Läheiset reseptit

Isänpäivän juttuja

Isänpäivät osaavat olla yhtä lentämistä. Senpä vuoksi ratkaisin tämän vuoden juhlinnat niin, että kaikki perheemme isät kokoontuivat meille juhlimaan. Loistoratkaisu kaikkiaan. Vaikka tekemistä keittiön puolella...

Isänpäivän rentoilut ja helppo kertotaulupeli askartelu

...paljon harrasteta mutta pidemmiltä reissuilta jotain pientä sentään. Ja matkalaukusta löytyi mitä oli toivottokin:Harry Potter -kirjat lukeneille koululaisille Potter juttuja,juniorille robotti pyjamatja mammalle Victoria’s Secrettiä.  Kuten varmasti monessa lapsiperheessä, meilläkin on aamu aloitettu...

Isänpäivän minttusuklaamuffinssit

Heip ja marraskuisen kirpakat pakkasterkut täältä Pohjois-Karjalasta! Meillä alkoi yliopistossa opetusharjoittelu, ja koko kuluneen viikon oonkin saanut olla mukana norssilla eskari-ykkös-kakkosen (on muuten aika melkoinen...

Isänpäivän kakku

Täällä taas! Ruokakuvia on taas kertynyt aivan älyttömät määrät, joten täytyyhän niitä taas alkaa laittamaan tänne blogin puolelle. Eilen, marraskuun toisena sunnuntaina, vietettiin taas isänpäivää....

Isänpäivän tarjottavat vegeteemalla

Tänä aamuna ”yllätin” isän aamupalalla ja lahjoilla. Kyllähän tuo varmaan hereillä oli, kun hiivin aamulla viereiseen huoneen kolistelemaan ja laitoin tehosekoittimen pärisemään. 😀 Oli miten...

ISÄNPÄIVÄN VALKOSUKLAAJUUSTOKAKKU

Isänpäivän/syntymäpäivän herkut ovat hävinneet jääkaapista täysin, mutta onneksi niitä ihania herkkuja voi katsella vielä kuvista. Tein siis eiliselle voileipäkakun ja juustokakun ja nyt on luvassa...

Isänpäivän maapähkinävoi-suklaacookies

Sumuisen kaunista isänpäivää kaikille! Päivät, viikot ja kuukaudet kahden lapsen kanssa hujahtavat läpi sormien niin ettei kiinni saa. Yhtenä hetkenä mielessä saattaa muhia kaikkien aikojen...

Isänpäivän mustaherukka-mustikka-suklaakakku

Hyvää isänpäivää! Tänä vuonna tein isälleni juustokakun, jossa on raikas mustaherukka-mustikkatäyte ja sen alla täyteläisempi suklaatäyte. Kakun päällä on mustikkakeitosta tehty kiille. Tarkoitus oli alunperin...

Stracciatella-juustokakku isänpäivän kunniaksi

Täksi isänpäiväksi laitoin suklaamuruilla täytettyä juustokakkua (eli stracciatella-kakkua). Juustokakut ovat yleensä kaikkien mieleen ja niissä on se hyvä puoli, että niistä saa vähän muuntelemalla vaikka...

Isänpäivän luksus suklaamuffinssit

Isänpäivän kunniaksi pyöräytin oikein luksus muffinsseja. Nämä ovat vähän erilaisia muffinsseja, mutta kuten nimikin jo kertoo, nämä ovat suurta makujen juhlaa. Pidän myös kun nämä...

UUSIA JUTTUJA - MITÄ JUURI SÄ HALUAT?

Nyt on aika ottaa uusia askeleita ja muuttaa blogia hieman. Haluan tehdä pienestä blogistani säännöllisemmän ja sisällöltään laadukkaamman ja monipuolisemman. Mietin jonkun aikaa, miten haluan...

Kaikenlaisia juttuja

Pitkästä aikaa täällä ollaan!! 🙂 Meillä on ollut kaksi viikkoa sellaista hulinaa, että hyvä, kun kaikki asiat taas muistanut hoitaa. On juostu sairaalakäyntejä monta kertaa...

Takapihapuuhailua ja lasten juttuja

Oikein mukavaa perjantaita kaikille!Onko viikonloppu jo mielessä? Vähän pitäisi vielä jaksaa paiskia töitä ennen kun viikonlopun viettoon voi karkaa. Viikonlopuksi on luvattu kesäisen lämmintä, joten...

Omavaraisuuden ja omaperäisyyden rajalla

...Ihmisille on alkanut tulla selväksi, että teen paljon juttuja kotona ja ilmeisesti moni luulee että suhtaudun ruokaan hirveän tiukkapipoisesti. Mikä ei kylläkään ole ihan totta. Joku aika sitten tapasin yhden...

Pikkujuttuja

... Banaanilettuja ja koiralta suukkoja. Tuoretta kahvia ja läsnäoloa. Lattioiden moppausta ja vinkulelun heittoa. Ystävä, treenit ja terassilla lounasta. Hervotonta naurua ja tyttöjen juttuja. Lenkkareiden sovittelua ja...

Long time no see

...papan terassilla nukkumiseen tarvittavia juttuja. Itse en kokeillut, mutta mies tosiaan nukkui useamman helleyön pihalla ja oli kuulemma mukavaa. Herkkupeppuja kun ollaan, niin myös kesällä herkuteltiin. Marjoja syötiin ihan sellaisenaan...

Kuulumisia piiraan kera

...silloin tällöin saa viilettää ihan vaan itsekseen. Noshilla on sitäpaitsi tänä syksynä niin superherkkuja juttuja taas, että ihan intoa puhkun kun täällä tampereen seuduilla kruisailen meidän vaatteita esittelemässä! Siispä kiitos...

Viimeinen vauvakuukausi!

...juttuja kun tyttö ei nuku sylissä. Jonkunlaista unikouluakin olen harkinnut, mutta tuntuu että olen ollut liian väsynyt vielä sellaiseen ryhtymään. Mutta kaipaan kyllä kokonaisia yöunia, joten pitänee laatia ainakin yöimetysten...

Päivä meidän matkassamme

...veivät kyllä mehut temppuilijoista! Tai ainakin liikkeet tuntuivat aika hankalilta. Harjoittelimme toisaalta uusia juttuja, joten eikös sen kuulukin tuntua alkuun vähän vaikealta?   12.37 Lounas  Lounaan jälkeen tapahtui molemmilla joku...

Lanttukukko

... Vuoden verran on blogissa ollut hiljais eloa, mutta meidän keittiössä ei kuitenkaan. On niin tehty vanhojakin juttuja kuin kokeiltu uusiakin. Pikku hiljaa uusia juttuja päivittelen taas...

Kymmenen parisuhdevuoden opit

...elokuvia viikottain ja valittuja juttuja televisiosta pari kertaa vuodessa, mutta turha taustameteli iltaisin on meille kauhu. Jos meillä ei iltaisin kukaan itke, ja jollekin olisi puheenvuoro tarjolla, niin emme me...

Somewhere over the rainbow..

...monta tuntia..  Sivuja selaillessani eksyin jostain kumman syystä surffailemaan sellaiseen blogiin kuin The cupcake blog  (http://thecupcakeblog.com/) ja sieltä sain itseasiassa paljonkin hyviä ideoita. Ei sinäänsä varmasti mitään uusia juttuja, mutta...

Voiko pieni blogi olla hyvä? Nämä ainakin ovat!

...kurkata tätä postausta, josta voi printata itselleen väritettäväksi Minnan piirtämän kuvan! Avec Ave on hyväntuulinen ja rento blogi. Tykkään blogissa siitä, että siellä on juttuja laidasta laitaan sekä myös kulttuuriin...

Tänään en puhu kenenkään kanssa -salaatti

...valmis.Syö, maista tulisia makuja ja parane, mutta älä mieluusti höngi muita päin.Ai siellä oli valmiina keitettyä porkkanaa ja makaronia? Kyllä, salaattiin. * Hyviä juttuja eli käytä esim. näitä:eestiläinen makaroni (kastike...

Ruusujen kaupunki Visby!

...siitä sen enempää. Kuvat kertokoot ja netistä löytyy niin paljon juttuja Visbyyn nähtävyyksistä jos kiinnostaa, esim. Wikipediasta . Sillat olivat puuta, jotta ne olisivat helppo purkaa vihollisen hyökätessä! Kukkivia seljapensaita...

Harry potter... Mitäs siitä vois sanoa

...Legenda kirja ja Suuri velhokirja. Mulla on myös jotain askarreltuja juttuja ja Lontoosta ostettuja juttuja yms. Laitetaanpa niistä sitten kuvia. Tässä on koko näkymä mun potterpyhäkköön  Itsetehdyt jutskat   Kolmivelhopokaali...

Suomen löysin räppäri treenien vauhdittajana?

...Ei liikunnan tarvitse olla aina niin suorituskeskeistä ja tosissaan olevaa meinikiä. Siksi tapahtumat ovat ihan parhaita juttuja. Pääsee irrottelemaan, kokeilemaan jotain täysin uutta ja tapaa sadoittain samanhenkistä porukkaa. Ei tavallinen...

Erilainen vappupäivä Levanevalla

...ole, vaan aika rajuja juttuja niiden arkeen.– Kilsoja kertyi kaikenkaikkiaan 17,5. On kyllä liikaa. 15 päivässä tuntuu maksimilta. Rinkatkin painavat.– Miehellä hiersi toinen kenkä sääreen. Ehkä jättää nauhoitusta pykälä alemmas,...

Huolettomia päiviä

... Mä alan todellakin päästä lomailun makuun. Päivät sujahtaa ohi toki aika äkkiä, mutta olen vihdoin ehtinyt tehdä niitä juttuja joita olen kaivannut. Hankin vihdoin sen salikortin,...

Kookoskermassa haudutetut kyljykset

...duunailla muita juttuja. Sitten marinnoin jälkeen kyljyksiin vain kauniit värit pintaan, kastike sekaan ja toverit uuniin muhimaan ja silläkin aikaa voi duunailla muita juttuja. Ja kyllähän se hauduttaminen niistä kyljyksistä...