The Mustajuurikeitto

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Mustajuurikeitto on todellista herkkua. Hyvin simppeli, mutta niin usein parhaimmat asiat ovatkin!

Ohje
500 g mustajuurta1 pieni sipuli2 dl kermaan. 4-5 dl maitoavalkopippuriasuolaavoita

Kuullota kuorittu ja pilkottu sipuli voissa. Kuori, pese ja pilko mustajuuret ja lisää voi-sipuliseokseen. Paista hetki. Lisää…
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Mustajuurikeitto on todellista herkkua. Hyvin simppeli, mutta niin usein parhaimmat asiat ovatkin! Ohje500 g mustajuurta1 pieni sipuli2 dl kermaan. 4-5 dl maitoavalkopippuriasuolaavoita Kuullota kuorittu ja pilkottu...

Läheiset reseptit

Mustajuurikeitto ja pannari

...ihanaa reseptiä. Mustajuurikeitto sekä pannukakku. Tuohon mustajuurikeittoon sain inspiraation jostain lehdestä. Rakastan mustajuurikeittoa, mutta tähän asti olen syönyt sitä vain ravintolassa. Tänään kaupassa sitten yhtäkkiä tuli mieleen tuo resepti. En...

Mustajuurikeitto

...ja jätä sitä halutessasi hieman koristeluun. Soseuta keitto. Ohenna keitto kuohuviinillä, lisää pekonit ja mausta kevyesti. Tarjoile mustajuurikeitto parmesaanilastujen ja silputun ruohosipulin kanssa. Alkuperäinen resepti löytyy sivulta: http://kotiliesi.fi/ruoka/reseptit/kuohkea-mustajuurikeitto      ...

The Mustajuurikeitto

... Mustajuurikeitto on todellista herkkua. Hyvin simppeli, mutta niin usein parhaimmat asiat ovatkin! Ohje500 g mustajuurta1 pieni sipuli2 dl kermaan. 4-5 dl maitoavalkopippuriasuolaavoita Kuullota kuorittu ja pilkottu...

Mustajuurikeitto

Meidän Helmillä on todellinen ”mummola” ja vielä 15 minuutin ajomatkan päässä. Pääkaupunkiseudulla on harvinaista, että mummola on masardikattoinen vanha omakotitalo, jonka punaiset lautalattiat narisee ja...

Mustajuurikeitto

... Keiteltiin sunnuntailounaalle mustajuurikeittoa. Inspiraatio keittoon tuli Hesarista, tosin ohje muuttui hieman, kun kaikkia tykötarpeita ei ollutkaan saatavilla. Kertaalleen teimme tällä ohjeella jo maa-artisokkakeittoa (kun sillä kertaa...

Mustajuurikeitto

Mustajuuri kuuluu monen ruokakaupan valikoimaan ympäri vuoden. Se sisältää runsaasti rautaa ja on siksi hyvä osa esimerkiksi kasvissyöjien ruokavaliota. Mustajuuri on sukua voikukalle, minkä huomaa katkaistusta juuresta...

Illallinen ystävien kanssa

...viinit natsasivat aterialle mainiosti.  Pekoniin käärityt vuohenjuustolla täytetyt luumut tarjottiin kukkakaalipannacotan kanssa. Maut täydensivät mukavasti toisiaan.  Samettinen mustajuurikeitto on aina yhtä hyvää!  Ruusukaalirisottoa, ankkaa, fasaania, peltopyytä sekä tummaa kastiketta. Yhdestä ankanrinnasta ja...

Uusi juures keitossa

...upean makuinen keitto. PAAHTEINEN MUSTAJUURIKEITTO1kg kuorimattomia mustajuuria1 tl korianterinsiemeniä1 tl kuminansiemeniä1 tl Dijon-sinappia, jossa siemenet mukana1/2 tl jauhettua kurkumaa3 rkl oliiviöljyä1 rkl sitruunanmehua1/2 sitruunan raastettu kuori8 dl kasvislientä1 iso (banaanisalotti)sipuli2...

Ehdotus pääsiäisen menuksi

Odotan tulevaa pääsiäistä melkein yhtä paljon kuin lapset joulua. Ruokajuhlanahan pääsiäinen onkin ainakin yhtä mahtava ja runsas kuin joulu. Meillä pääsiäisen ruokiin kuuluu lammas monessa...

28.11.1915

...kuten tämä Duval-Leroy samppanja.Duval-Leroyn samppanjatalon historia ulottuu vuoteen 1859, jolloin naimakauppa yhdisti kaksi sukua. Viiniliike sijaitsee Vertus’ssa Côte de Blancsin alueella, ja se omistaa n. 200 hehtaaria tarhoja.Mustajuurikeitto crème Ninonin...

Mustajuurikeittoa ja possua paprikahillolla

...keittiön pöydältä padasta lopun puolikkaan paistin. Eikä muuten niitä leukoja saanut avattua enää sitten millään..Mustajuurikeitto 1 sipulipuolikas purjositruunan mehua100 g mustaleima sulatejuustoa3-4 mustajuurtaöljyäkasvisliemikuutio1 dl valkoviiniä5dl vettä1 rkl maizenaapersiljaa Kuoritaan mustajuuret...

RAVINTOLA VPK

...Tarjolla ollut lämmin itsetehty leipä oli taivaallista. Sitä olisi voinut syödä vatsan täyteen. Päivän keittona oli mustajuurikeitto, joka oli kermaisen täyteläistä ja suussa sulavaa. Aivan mielettömän hyvän makuista. Pääruokana ollut...