Amerikkalainen omenapiirakka

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: HedelmäruoatLeivonnaisetmakeatreseptitsyksyJulkaistu seuraavalla sivustolla

Hups, oli tämä ohje jäänyt pöytälaatikkoon syyskuussa odottamaan julkaisemista.

Kiitos opiskelukaverini isän, sain tehtyä tänä syksynä useamman kerran omenapiirakkaa itse poimituista omenista. Eräänä päivänä teki mieli kokeilla amerikkalaistyylistä peitettyä apple pie’ta, ja suomalaisiin mittoihin ja aineisiin sovitettu resepti löytyikin helposti K-Ruoka -sivustolta.

Tässä resepti toistettuna…
...kunnes taikina on kaulittavan kovaa, itsellä 4 dl ei riittänyt)2 rkl sokeria150 g voita1/2 dl kylmää vettä Täyte1 kg (kotimaisia) omenia1/2 sitruunan mehu1,5 dl sokeria1,5 rkl vehnäjauhoja1,5 tl kanelia1 tl...

Läheiset reseptit

Amerikkalainen omenapiirakka

...nyt voin brändi saattoi olla eri, vanilliini vaihtui vaniljaksi ja tehosekoitin sähkövatkaimeksi.  Amerikkalainen omenapiirakka 24 cm vuoka, 1 tunti josta aktiivista kokkausaikaa 25 min Ainekset Pohja 4 dl vehnäjauhoja (tai yli...

Amerikkalainen rommi-omenapiirakka

...jota suosittelen erittäin lämpimästi. Omena-aika koittaa kohta! Sitä odotellessa voit turvautua pakastettuihin omenoihin tai kaupan valikoimiin. Suosittelen valitsemaan happamia ja kiinteitä omenia, esim. Granny Smith -lajia. Amerikkalainen rommi-omenapiirakka (33 x...

Amerikkalainen omenapiirakka

Omenateema jatkuu niin täällä blogissa kuin kotonakin, sunnuntaina omenat päätyivät muun muassa piirakkaan, muffineihin, rahkan joukkoon, soseeksi sekä paloiksi pakastimeen talvea varten. Olen aina halunnut...

Amerikkalainen omenapiirakka

O taikoi meille tämän piirakan. Autoin suuresti pilkkomalla omenat ja taiteilemalla taikinasta lehtiä piirakan päälle koristeeksi. Ohjeessa neuvotaan käyttämään täytteenä kiinteitä ja happamia omenoita, esimerkiksi...

Amerikkalainen omenapiirakka

... Nyt on ollut taas hurjan pitkä tauko. Syksyllä aikaa on vienyt pääasiassa lukion aloitus. Nyt päätin ryhdistäytyä, kun blogin 2-vuotissynttäritkin ovat täälä viikolla. Nyt vuorossa omenapiirakkaa,...

New York Blueberry Cheesecake eli amerikkalainen mustikkajuustokakku

... Täällä taas! Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä juustokakkua uunissa. Tällainen perinteinen uunijuustokakku tunnettaneen paremmin nimellä amerikkalainen juustokakku tai New York Cheesecake. Halusin tähän kuitenkin pientä twistiä, sillä...

Helppo omenapiirakka

...jääkaappiin, sosetta pakastimeen, ja vielä piirakkaa muutamassa erässä. Vaikka maailman paras omenapiirakka on mielestäni edelleen nimensä veroinen, kaipasin vaihteeksi hieman nopeampaa vaihtoehtoa. Sellainen löytyikin Kotikokki-sivustolta: Kaikkien kehuma omenapiirakka. Linkistä löytyy...

Amerikkalainen juustokakku

... Aviomies tuossa eräänä päivä tekaisi ns. amerikkalaisen juustokakun. Amerikkalainen juustokakkuSe oli kyllä niin samettisen pehmeää ja makoisaa! Kakun sisällä olevat mansikat olivat mukava lisä. Voin vaan...

Amerikkalainen mustikkajuustokakku

...vaahtokakkupuoli on ehkä nyt nähty. Ainakin vähäksi aikaa.Haluan palata takaisin klassikoiden pariin ja kokeilla jotain uutta! Viimeisin herkku jonka loihdin oli amerikkalainen mustikkajuustokakku ja sitä ennen banoffee (josta lisää seuraavalla...

Mehevä omenapiirakka

...Homes & Interiors – lehdestä leipomuksia ja tainnut täälläkin niitä jakaa. Teen sen jälleen, omenapiirakka on otettu kyseisen lehden September/2013 numerosta ja siinä sitä kutsutaan Orchard Tartiksi. Lehden ohjeessa neuvotaan...

Nopea omenapiirakka

... Nyt on oivallista aikaa hyödyntää herkullisia kotimaisia omenoita leivonnassa, ja varsinkin jos niitä löytyy omasta pihasta. Tämä omenapiirakka on todella nopea ja helppo tehdä. Tämän herkullisen...

Makea vuohenjuusto-omenapiirakka

... Vuohenjuusto-omenapiirakka matkalla uuniinJokavuotinen omenasavotta oli tänä vuonna odotettua pienempi, joten aivan valtavasti päänvaivaa omenoiden käyttö ei aiheuttanut. Vähän vajaa 40 kg vietiin tuoremehuasemalle ja loppuja on...

Omenapiirakka

...  Omenapiirakka on ihana herkku. Jos pitäs sanoa joku, mikä maistuu syksyltä, niin sanoisin kyllä omenapiirakka. Harmi ettei meijän puusta tullut kuin neljä omenaa. Onneks saatiin ystäväperheeltä omenoita:)  Omenapiirakan pohja: 2½...

Mukaeltu Alsacen omenapiirakka....maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön, vegan & halutessasi soijaton

...sen jättämistä ”lepäämään” yhdeksi yöksi, ennen syöntiä…voi olla vaikeaa, mutta se kannattaa! Mukaeltu Alsacen omenapiirakka (maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön, vegan, halutessasi soijaton) Ainekset – pohja: 180 gr gluteenitonta jauhoseosta (jauhoseos koostui:...

Omenapiirakka tuorejuustotäytteellä

... Lauantaina äitini oli bongannut Valion Kotiruokaa – lehdestä ihanan omenapiirakka ohjeen. Minulle uudenlainen omenapiirakka ohje vierastutti hieman alussa, koska en mitenkään erityisesti välitä tuorejuusto – tai...

Lasten helppo omenapiirakka

...päivänä omenapiirakkaan. Tämän ohjeen olen aikoinaan leikannut jostakin lehdestä reseptikirjaani talteen ja toimii nimella ”Lasten helppo omenapiirakka”. Lasten helppo omenapiirakka Pohja1 kananmuna1 dl sokeri100 g voita1 dl maitoa2½ dl vehnäjauhoja1½...

Omenapiirakka

... Omenapiirakka tuo ihania, herkullisia, syksyn  makuja kahvipöytään tullessaan. Nythän on parasta aikaa omenoiden suhteen, kotimaisia omenia on joka puolella saatavilla.Tämä omenapiiras on gluteeniton, sokeriton ja lähes...

Omenapiirakka kaurapäällyksellä

... Tässäpä helppotekoinen ja mehevä omenapiirakka. Kauraseosta ei ole mikään pakko tämänkään piirakan päälle laittaa, mutta kyllähän se kruunaa omenapiirakan. Omenapiirakka kaurapäällyksellä (pellillinen piirakkaa, käyttämäni pellin koko...

Pehmeä omenapiirakka

... Syksy toi tullessaan omenat ja me saimme niitä ison säkillisen. Perinteinen omenapiirakka on yksi parhaista tavoista nauttia tuoreista omenoista, mutta tällä kertaa halusimme testata uutta, hieman...

Meira, amerikkalainen salaattikastike

...oikea tarjoiluehdotus vai ei. Käytännön kyseenalaistamisen aiheutti Meiran amerikkalainen salaattikastike. Kastikepullon etiketissä on kuva jonkinlaisesta sotkusalaatista, mutta ”tarjoiluehdotus” -merkintä puuttuu. Etiketistä löytyy kuitenkin ohje, joka opastaa vesimeloni-kananugettisalaatin teossa ja tarkempi tarkastelu osoittaa,...

Suussa sulava amerikkalainen juustokakku vadelmamelballa

...tarjoilemaan kakun seuraavana päivänä, jolloin se on ehdottomasti parhaimmillaan!Suussa sulava amerikkalainen juustokakku vadelmamelballaVadelmamelba250 g vadelmia (kiehauta ulkomaiset vadelmat mikrossa)tomusokeria maun mukaan1-2 tl sitruunamehuaPainele marjat siivilän läpi. Mausta marjakastike tomusokerilla ja sitruunamehulla.  ...

Amerikkalainen porkkanakakku

...porkkanakakkua sekä kahvia, teetä ja mehua. Tykkäsimme kovasti! Porkkanakakun ohjeen puolitin brunssia varten, alla oleva ohje on kokonainen. Amerikkalainen porkkanakakku, ohje Yhteishyvä 300 g porkkanoita4 munaa2 dl sokeria1 dl fariinisokeria5...

Amerikkalainen juustokakku

...jos joku tunnistaa ohjeen niin kommenttia saa laittaa niin liitän ohjeen valmistajan tähän.:) Hyvää isänpäivää <3 Amerikkalainen juustokakku Pohja:200g digestive-keksejä75g voita Keksivoiseos vuokaan paineltunaTäyte:2 prk (400g) tuorejuustoa2 dl kuohukermaa5 kananmunaa...

Pirkan amerikkalainen juustokakku

...paistanut munkkeja. Vappuja toivotellaankin sitten niitä herkutellessa. Viikonlopuksi valmistuu myös kakku meidän lempparijäbälle Tatulle ja saadaan juhlia 3-vuotis syntymäpäiviä mukavassa seurassa. Mukavaa alkuviikkoa kaikille! 16 annosta Amerikkalainen juustokakku ( K-ruoka.fi...

Amerikkalainen suklaajuustokakku

...tämäkin kakku sai kermaa koristeeksi suklaasta spritsattujen koristeiden lisäksi.2-vuotias seurasi koristeiden laittoa vierestä ja totesi: ”ei oo hieno!” 🙂  Amerikkalainen suklaa-juustokakkuPohja:175 g Minttu-Dominoita (x 2)50 g sulatettua voita (tai 2...

Amerikkalainen juustokakku marjoilla - Baked berry-cheesecake

...reseptistä niin tässä on omasta mielestäni todella hyvä sellainen. Jätä vain marjat päältä pois ja lisää täytteen sitruunamehun määrää 2-3rkl. Voit myös lisätä 1rkl raastettua sitruunan kuorta. Amerikkalainen juustokakku marjoilla20-22cm...

Amerikkalainen Suklaa-juustokakku nam

  Tämä resepti on löydetty Valion sivuilta ja oli niin makoisan näköistä että olihan sitä pakko testata. Tämä oli kyllä suoraan sanottuna suussa sulavaa kakkua .Alkuperäinen...

Amerikkalainen Suklaa-juustokakku nam

  Tämä resepti on löydetty Valion sivuilta ja oli niin makoisan näköistä että olihan sitä pakko testata. Tämä oli kyllä suoraan sanottuna suussa sulavaa kakkua .Alkuperäinen...

Makea amerikkalainen mustikkapiirakka

...uudestaan. 🙂Makea amerikkalainen mustikkapiirakkaTaikina:1,25 dl sulaa margariiniavajaa 2 dl sokeria3,75 dl vehnäjauhojaripaus suolaaTäyte:200 g maustamatonta tuorejuustoa1,5 dl piimää0,5 dl sokeria1 muna1 sitruunan raastettu kuori0,5 l mustikoita2 rkl sokeria2 rkl sitruunamehua(1...

Amerikkalainen juustokakku uunissa

...mutta tähän ne sopivat mielestäni kuitenkin paremmin, kuin hyydykekakkuihin. Amerikkalainen juustokakku: Pohja:18 kpl Digestive-keksejä60 g voita Täyte:600 g Philadelphia-tuorejuustoa2,5 dl kermaa2,5 dl sokeria3 munaa1 dl maissitärkkelystä2 tl vaniljasokeria Mansikkakastike:500 g...