Enkelinkiharat

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: JoulupikkuleivätreseptitsitruunaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Pikkuleipiä tulee nykyään leivottua tosi harvoin. Ja jos pikkuleipiä leipoo, ne ovat yhä useammin amerikkalaisia, cookie-tyyppisiä keksejä. Harmi sinänsä, sillä useimmat suomalaiset perinnepikkuleivät ovat mielestäni hurmaavia. 

Enkelinkiharaleivät ovat yksi suosikeistani. Sitruunainen taikina on mukavan raikas ja ohrakas puolestaan tekee pikkuleivistä ihanan kevyitä ja rapeita. Pirteät enkelinkiharat ovat alunperin…
...kevään ja kesän juhliin.  Enkelinkiharat (noin 50 kpl) 200 g voita½ dl juoksevaa hunajaa½ dl sokeria2 tl vaniljasokeria½ sitruunan raastettu kuori1 muna3 dl vehnäjauhoja1 dl ohrakasta1 tl leivinjauhetta Raasta sitruunan kuori....

Läheiset reseptit

Enkelinkiharat

...Enkelinkiharaleivät ovat yksi suosikeistani. Sitruunainen taikina on mukavan raikas ja ohrakas puolestaan tekee pikkuleivistä ihanan kevyitä ja rapeita. Pirteät enkelinkiharat ovat alunperin joululeivonnainen, mutta ne sopivat ihan yhtä hyvin myös...

Enkelinkiharat

...Enkelinkiharaleivät ovat yksi suosikeistani. Sitruunainen taikina on mukavan raikas ja ohrakas puolestaan tekee pikkuleivistä ihanan kevyitä ja rapeita. Pirteät enkelinkiharat ovat alunperin joululeivonnainen, mutta ne sopivat ihan yhtä hyvin myös...