Uskomattomat T-BBQ – lihabullat

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: bbq lihapullatlihapullapatonkireseptitT-BarbequeT-BBQ mausteseosT*mun KastikeJulkaistu seuraavalla sivustolla

Olen pitkään jo ajatellut, miten hyviä lihapullia voisi saada aikaan T*mun kastikkeilla ja T-BBQ mausteilla, mutten ole ehtinyt kunnolla testaamaan. Ennen kun tässä taannoin sen tein. Ja kaduin kovasti.

Kaduin etten ollut tehnyt tätä ruokaa aiemmin, nimitt. näistä lihapullista tuli paitsi vaimoni, niin myös omat suosikkini! Ja kuten aina,…
...Ei siis tulista, mausteista, vaan tasapainoista ruokaa. Kuten nämä pullat. Kokeile niin huomaat! T-BBQ Lihapullat a’la T*mu taikina: 500g naudan jauhelihaa (miel. suomalaista rotunautaa)    1 muna vajaa dl kermaa       persiljaa...

Läheiset reseptit

Uskomattomat T-BBQ – lihabullat

...puolin toisin kypsiksi. Mikäli haluat tehdä pasta-annoksen, keitä mieleistä pastaa valmiiksi. Kun lihapullat ovat valmiita, lisää niiden päälle haluamaasi T*mun kastiketta, esim. Pekoni – Punasipuli BBQ käy tähän hyvin. Hauduta...

Karitsan kebakot T-BBQ savu RUB:illa

... Jonkin aikaa markkinoilla ollut uusi T-BBQ tuote ”Savu RUB” on kyllä mielenkiintoinen. Mausteseoksen takaa löytyy mm. Paahtimo Papun paahtamaa kahvia, sekä savua, tilliä ja makua. 🙂...

T-BBQ Pulled Beef vol. 2

... Taisipa pulled beef olla yksi ensimmäisistä postauksistani tässä blogissa. Erittäin hyvä ohje olikin, mutta nyt on aika päivittää se uudelle tasolle, nimittäin T-BBQ tasolle! 😀 Ohje...

T-BBQ paahdettu kokonainen kana

...Nyt nimittäin tbbq.fi verkkokaupassa on saatavilla Jyväskyläläisen Paahtimo Papun paahtamat luomukahvit! Kuunnelkaas tätä lainausta sivuilta: ”Paahtimo Papu on tällä hetkellä Suomen ainoa luomupaahtimo ja kuuluu Eviran luomuvalvonnan piiriin. Kaikki maailmalta...

BBQ Pulled Chicken - Nyhtökanaa BBQ-kastikkeessa

...Hyvää tuli, kannattaa tätäkin kokeilla! Seuraavan kerran tätä pitää tunkaista hampurilaisen väliin. Voin kuvitella, että ananas ja mozzarella täydentäisi makuja kivasti. BBQ Pulled Chicken3 isoa kanan koipireittä500 g paseerattua tomaattia3...

BBQ ribsit

... Kaupan valmiit BBQ-kastikkeet, joita olen tutkinut sisältää soijakastiketta, joka sisältää vehnää sekä tomaattia, joka saa suuni erittäin kipeäksi ja kielen turpoamaan. Muutama vuosi sitten söin vielä...

BBQ-tofu pizza täydellisellä bataattipohjalla (Ve, G)

... Pizzaa vähän uudella twistillä? Bataatti tuo pizzapohjaan hauskan värin ja sopii mauiltaan BBQ:lla maustetun tofun kaveriksi. Hei! Onko kukaan muu huomannut, että tällähetkellä on todella paljon...

L I I T U T A U L U

... Olemme siirtäneet liitutaulun tyttären huoneesta eteiseen.Siinä oli joulun alla sesonkiin sopivat lausahdukset.Nyt muutimme tyttären kanssa siihen paremmin talveen sopivan tekstin.Teksti on nyt varsin osuva, sillä ulkona...

Bataattiburgeri - uusin b l o g i h i t t i ! ! ! !

... Unohda jo avokadopastat, nyhtöpossut, muttisoossit ja pataleivät! Ole tilanteen herra ja syö bataattiburgeria, niin kuin Torkkuja ja nokosia -blogi teki. Uusin villitys on täällä ja pitihän se villitys...

Lämpimät tonnikalavoileivät

...   4 isoa paahtoleipäviipaletta Ingmariinia 1 prk tonnikalaa vedessä (tai maustekastikkeessa) sitruunapippuria kuivattua tilliä 2 tomaattia 150 g juustoraastetta 1 muna   Voitele leipäviipaleet Ingmariinillä. Levitä...

Täydelliset Ribsit ja BBQ-kastike

...ne kuumaan grilliin. Grillaa ribsit rapeiksi ja kauniin värisiksi. Sivele tarvittaessa marinadia lisää ribsien pintaan. Tarjoile kylmän tai kuuman BBQ-kastikeen kera. Vinkki:Jos BBQ kastiketta jää yli, lisää siihen esim. turkkilaista...

BBQ-kastike ja ribsit

... Olen jo vuosia jättänyt kaikki kaupassa myytävät valmiit BBQ-kastikkeet hyllyyn. Melkeinpä kaikissa niissä on paljon sokeria tai fruktoosi-glukoosisiirappia ja tämän lisäksi lisäaineita, joita en mielelläni ruoassani...

Bbq-KanaVartaat ja Parmesaani Kesäkurpitsaa

...kanafileitä½tl ruokasoodaa2tl merisuolaa2rkl paprikajauhetta2tl savupaprikajauhetta4tl fariinisokeria tai hunajaa4 siivua pekonia1dl bbq-kastiketta Paloittele kanafileet sopiviksi palasiksi. Laita kanapalaset kulhoon, ripottele ruokasooda päälle ja sekoita hyvin. Sekoita merisuola, paprikajauheet ja fariinisokeri keskenään...

BBQ-kastike

... Ostin kaupasta possua ja ajattelin taasen tehdä nyhtöpossua ja selailin netistä eri reseptejä ja päätin kokeilla käyttää Coca colaa BBQ-kastikkeessa, jota sekoitetaan nyhtöposun sekaan.Viimeksi käytin ihan...

Grillattua BBQ-siiderikanaa

...totesin että, kanan ohutfileet sopii kaikista parhaiten tähän jotta maut menevät syvälle lihan sisälle. Grillattua BBQ-siiderikanaamieluiten 800 g kanan ohutfileitä tai 8 kpl kananfileitä BBQ-siiderimarinadi:1 kpl salottisipuli hienonnettuna1 kpl chili...

Tee-se-Itse BbQ Makkaraa ja niistä tietty Dogueros!

...grillin tulille ja valelin makkaroita mausteisella BbQ-kastikkeella. Lopuksi vielä pikkuinen savustus Hickorylastuilla,nam!Käytä kuin mitä tahansa makkaraa. Minä tein hodareita. Tietty! BbQ Hot Dogueros4kpl hodarisämpylää4kpl BbQmakkaraaHot BbQkastiketta ohje tästächilimajoneesiapieniä maustekurkkujahapankaaliapaahdettua sipulia...

Pulled pork inkiväärisellä pintamausteella, itse tehty BBQ-kastike ja coleslaw

...Voit leikata suikaleita vähän lyhyemmiksi halutessasi. Jos syöt lihan seuraavana päivänä (kuten me tehtiin), laita liha talteen kannellisiin rasioihin, kaada sekaan paistolientä kostukkeeksi. Jos syöt lihan samantien, sekoita sekaan BBQ-kastiketta...

BBQ-maustettu savupossu

...BBQ-seoksella possun sisäfileen, joka kypsennettiin sähkösavustimessa. Mausteseokseen laitoin tavallista enemmän mausteita, mutta jätin chilin pois, joten se ei ollut tulinen. Savustin toi oman ihanan lisänsä possuun ja possu maistui kaikille...

BBQ-ribsit grillissä

...bbq-marinoinnilla. BBQ-ribsit grillissä (4:lle)Tarvitset: 4 kpl possun kylkirivejä Keitinveteen:2 tl sormisuolaa10 kpl kokonaista maustepippuriamuutama laakerinlehti1 tl mustapippurirouhetta 1 tl paprikajauhetta2 sipulia2 valkosipulin kynttä BBQ-marinadi: 1 dl hyvälaatuista oliiviöljyä2 rkl soijakastiketta1...

Ribsit raparperi-bbq-kastikkeella

... Raparperipiirakan ohjetta etsiessäni törmäsin bbq-kastikkeen ohjeeseen, johon oli käytetty raparperia. Jääkapissa odotti ribsirivi poikineen ja naapurin tuomia raparperejakin oli vielä jäljellä, joten uuden kastikekokeilun valinta oli...

BbQ PULLED PORK. Parempaa kun osasi odottaa.

...usein nesteeseen haudattuna. Tässä uskossa aika pitkälle elin itsekin ja hyvää se on aina uuniversionakin ollut.Nyt kuitenkin mittani täyttyi ja halusin tehdä kunnon BbQ Pulled Porkin ja pyhittää kaikki vähäisetkin...

Miniburgerit & Makea BBQ-kastike

...puutu. Lisäksi porisutin makean BBQ-kastikkeen näiden väliin. Pienet pihvit valmistuvat myös kätevästi grillissä. Miniburgerit:(noin 12 kappaletta) Sämpylät:– ½ annos sämpylätaikinaa täältä Pihvit:– 600g jauhelihaa- suolaa & pippuria- ½ tl savupaprikajauhetta- 1 tl...

Karitsan ribsit- vihdoin onnistunut lopputulos

...tomaattimurskaa2 rkl muscovadoa(0,5 dl bbq-kastiketta)1-2 dl vettä1 rkl worcestershire-kastikettaripaus suolaa Esikäsittele karitsan ribsit. Leikkaa mahdollisuuksien mukaan kalvoja ja ylimääräistä rasvaa pois. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, levitä hieman öljyä lihojen pintaan.Sekoita...

Ribsejä talven keskellä

...foliokääreisiin, asetin paketit uunipellille väärinpäin ja annoin niiden olla uunissa 2 tuntia. Tällä välin valmistin bbq-kastikkeen. BBQ-Kastike 1 2 salottisipulia 1 sipuli 3 valkosipulinkynttä tuoretta timjamia tuoretta chiliä  1x2x3 cm...

Grillikausi kaupungissa * Urban bbq

...or on our balcony. I received *Antiguas Reservas Cabernet Sauvignon wine from Cousino-Macul to test at the start of bbq season. This wine is a classic choice for meats and excellent companion for grilled...

S y d ä n k o h t a u s p ö p e r ö

... Siankylki – pala mun onnellista possua, joka ei enää oo niin onnellinen. Pakkanen on piukassa sikaa, jonka ostin aikaisemmin Somerolta Välttilän tilalta. Röhkijät saivat kirmailla koko...

Pulled Pork Burgerit

...mitä kaapista löytyy. Sekoita mausteet kunnolla ja hiero lihan pintaan. Laita lihapala jääkaappiin maustumaan n.12-18 tunniksi. Cola BBQ kastike1 sipuli3 valkosipulin kynttä400 g paseerattua tomaattia3 dl Coca Colaan. 1 dl...

Helppo ja nopea bbq kastike

... Vartissa teet erittäin maistuvan bbq kastikkeen. Tarviset seuraavat ainekset: 1dl ketsuppia0.5dl omenaviinietikkaa0.25dl fariinisokeria1-2 korkillista viskiä/bourbonia1rkl suolaa1tl valkosipulijaijetta1tl sipulijauhettachilikastiketta maun mukaan2tl nestesavuaAineet kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä...

Pulled Pork Burgerit

...mitä kaapista löytyy. Sekoita mausteet kunnolla ja hiero lihan pintaan. Laita lihapala jääkaappiin maustumaan n.12-18 tunniksi. Cola BBQ kastike1 sipuli3 valkosipulin kynttä400 g paseerattua tomaattia3 dl Coca Colaan. 1 dl...

Näin pelastat juhannuksen - päräyttävä bbq-kastike

...mukaiset. Päräyttävä bbq-kastike (tee vähintään tupla- tai mieluiten nelinkertainen annos) 2 tl raastettua valkosipulia2 tl raastettua inkivääriä2 rkl worcestershire-kastiketta2 rkl soijakastiketta4 rkl vaahterasiirappia2 rkl fariinisokeria6 rkl rypsiöljyä1,5 dl ananasmehua Laita...