Superhelppo suklaafudge

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: herkkujareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Tänä vuonna säästyn ehkä perinteiseltä jännetupintulehdukselta, koska tämän ohjeen avulla vältän vajaan tunnin hämmentämisen. Hienoa, ei haittaa! Lumimäellä tehtiin niin helpon ja nopean oloisia fudgeja, että piti hetimiten itsekin testata. Minulla oli kaapissa vain makeutettua kondensoitua maitoa, mutta käytin vastapainoksi todella tummaa suklaata, jotta ei…
...nämä parhaita siihen tarkoitukseen ole, koska säilytetään jääkaapissa. Mutta kokeilkaapa! Superhelppo suklaafudge1 prk kondensoitua maitoa (mieluiten sokeroimatonta)n. 350g tummaa/maitosuklaata (käytä tosi tummaa jos maito on sokeroitua) n. 2rkl voitaHaluamaasi täytettä makusi mukaan, itse...

Läheiset reseptit

Superhelppo suklaafudge

...nämä parhaita siihen tarkoitukseen ole, koska säilytetään jääkaapissa. Mutta kokeilkaapa! Superhelppo suklaafudge1 prk kondensoitua maitoa (mieluiten sokeroimatonta)n. 350g tummaa/maitosuklaata (käytä tosi tummaa jos maito on sokeroitua) n. 2rkl voitaHaluamaasi täytettä makusi mukaan, itse...

Helppo piparminttu-suklaafudge

... Nämä ihanat piparminttuiset suklaafudget vilahtivatkin jo Instagramissa Pääsiäisen jälkeen. Päivitys blogiin jäi kuitenkin mm. Vappuherkkujen takia näin hieman myöhäisempään ajankohtaan. Ohje on liki sama kuin aiemmin...

Superhelppo ja herkullinen kantarellipiirakka

...brunssille, iltateelle tai vaikka piknikille. Superhelppo ja herkullinen kantarellipiirakka (26 cm vuoka) 3,5 dl vehnäjauhoja1/2 dl kaurahiutaleita1 tl leivinjauhettaripaus suolaa100 g margariinia1/2 dl kylmää vettä1-1,5 l kantarelleja1 sipuli2 valkosipulinkynttä1 kevätsipulin varsiloraus...

Superhelppo Britakakku!

... Kokeilin äitienpäiväksi Britakakkua, joka vaikutti reseptin perusteella olevan helposti leipomiseen soveltuva jopa mökkiolosuhteissa. Ja sitä se oli! Aivan superhelppo tehdä ja maku todellakin kohdillaan! En oikein...

Superhelppo vanilja-raparperipiirakka

...halunnut turvautua vanhoihin resepteihin, vaan kokeilla jotain uutta. Löysin Kinuskikissalta herkullisen kuuloisen reseptin, jota sitten kokeilin – tosin aikapulan vuoksi turvauduin kaupan piirakkapohjaan. Superhelppo vanilja-raparperipiirakka(täytteen ohje Kinuskikissa) Pohja:kaupan valmispohja (tai...

Helppo suklaafudge

... Oletko jo näitä helppoja suklaafudgeja kokeillut? Suosittelen sen tekemään!:) Törmäsin näihin jossain jo viime vuonna, mutta blogiin asti en ohjetta ehtinyt laittaa. Nämä helpot suklaafudget valmistuvat...

Suklaafudge

Tein pientä inventaariota keittiön kuiva-ainekaappiin ja löysin sieltä pussin pohjalta Foodinin 72% ruokosokerilla makeutettua raakasuklaata. Pienen tuumailun jälkeen päätin tehdä fudgea, koska se on niin...

Superhelppo Frozen Yogurt mustikka-basilikasiirapilla

Jokakeväinen pakastimentyhjennysongelma on jälleen ajankohtainen. Etsiskelin simppeliä jogurttijäätelön ohjetta, koska en halunnut alkaa säätämään kerman, munankeltuaisten ja muiden tykötarpeiden kanssa. Kun tarpeeksi yksinkertainen ohje sitten...

Superhelppo siemennäkkäri

Siemennäkkäri on ihan parasta pikkunaposteltavaa ja kaiken lisäksi terveellistä! Siemennäkkäri on älyttömän helppo tehdä, ja vaikka yllätyksenä äidille äitienpäivänä! Ainekset sekoitetaan, levitetään leivinpaperilla vuoratulle pellille...

Superhelppo majoneesi

Mielestäni majoneesin ostaminen on turhaa, sillä sen voi pyöräyttää ihan parissa minuutissa omassa keittiössäkin, mikäli omistat sauvasekoittimen. 1 muna2 dl rypsiöljyä2 rkl etikkaa1 rkl sinappiaripaus...

Superhelppo sitruunajuustokakku ilman liivatetta

Mieleni tekee vinkata teille tästä suussasulavasta liivatteettomasta sitruunajuustokakusta. Suklaapossu-blogista löytyy selkeät ohjeet tämän kuuden ainesosan kakun tekemiseen, mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan se menee näin: Murusta noin 15...

Superhelppo banoffee pie

Banoffee pie on kuulemma brittien lahja maailmalle, mutta itse olen tutustunut siihen amerikkalaisten tutkimusinstituutissa Ammanissa (paikassa, jossa voi helposti lihoa monta kiloa viikossa) ja jostain...

Superhelppo mansikkatorttu

Kesäisemmät kelit ovat viime aikoina hellineet Suomea ja itse en ainakaan tiedä parempaa tapaa herkutella auringossa kuin vastapoimitut marjat! Mansikkaa, mustikkaa, vadelmia, karviaisia… Ihan kuin...

Superhelppo pataleipä

Ohje maku.fi 7 dl vehnäjauhoja3/4 tl suolaa4 g hiivaa (herneen kokoinen nokare TAI 1/2 tl kuivahiivaa)3 1/2 dl vettä(Heittelin sekaan myös auringonkukansiemeniä ja kuitattua nokkosta)...

Superhelppo chiapuuro

Ruokapäiväkirjassa esiintyneen chiapuuron ohjetta oltiin kyselty, joten tässä se kaikessa yksinkertaisuudessaan tulee! En tiedä miksi tätä chiasiemenistä valmistettua geeliä oikein virallisesti kutsutaan. Nimityksenä ehkä paremmin...

Me and my chocolate ice cream! - superhelppo suklaajäätelö ilman jäätelökonetta

Mä oon aivan innostunut näistä helpoista jäätelöistä, jotka valmistuvat näppärästi ilman jäätelökonetta. Jokin aika sitten tein raparperijäätelöä, nyt oli suklaisen version vuoro. Käytin jäätelöön sekä...

Superhelppo suklaakakku

Pöllin isosiskon reseptikirjasta maailman helpoimman mutakakun ohjeen. On tullut ihan muutamaan otteeseen testattua! Helppo ja nopea,ja helevetin hyvä. 150 g voita2 munaa1,5 dl jauhoja3 dl...

Superhelppo limejäätelö | Super easy lime ice cream

Rakastan sitruksia. Korvamerkkasinkin heti 52 weeks of deliciousness-blogista löytämäni helpon, ilman jäätelökonetta tehtävän sitruunajäätelön. Anne oli puolestaan napannut ohjeen Kirbie cravings-blogista ja sinne se oli matkannut Lady...

Superhelppo perunarieska

Laiskan (ja allergisen) perunankuorijan tulee harvoin tehtyä perunamuusia niin paljon, että sitä jäisi yli, mutta nyt jostain syystä tuli tehtyä reilummin. Nappasin ylijääneestä muusista osan...

Superhelppo raparperipiiras

Vietin viikonlopun kavereiden luona niin sanotusti keskellä ei mitään. Leppoisaan viikonloppuun kuului herkuttelua, mutta laiskuuttamme emme jaksaneet nähdä ruokien eteen kovin suurta vaivaa. Pihalta napattujen...

Helppo jogurttijäätelö

... Blogistani löytyy aiempiakin helppoja jäätelöohjeita, joissa ei tarvitse jäätelökonetta. Tässä yksi superhelppo jäätelöohje lisää samaan kategoriaan. Jogurtti tasaa jäätelön makeutta sopivasti, antaen siihen hyvällä tavalla hapahkon...

Helppo Pätkisfudge

... Pätkis ja Daim ovat ihania karkkeja. Ne ovat ehdottomasti lempparikarkkieni kärkipäässä. Tein alkuvuodesta Daim-suklaafudgea ja sen jälkeen mielessäni pyöri myös Pätkis-versioinen suklaafudge. Kesän kynnyksellä päätin kokeilla...

FUDGESUKLAALEVY

...liian suuret ja näin saat fudgemassasta kauniin tasaista. Valmis fudge on hyvä säilyttää jääkaapissa tiivissä rasiassa. SUKLAAFUDGE250g tummaa suklaata1/4 dl kuohukermaa1/3 dl glukoosisiirappiaPipareitaKarkkejaPähkinöitäKuivattuja marjojaValmista suklaafudge. Pilko suklaa pieniksi paloiksi ja...

Mustikkamousse

... Makea, pehmeä ja suussa sulavan täyteläinen. Kyllä, mustikkamousse on aivan täydellinen jälkkäri tai milloin-vain-herkku! Ja ihan superhelppo ja nopea valmistaa. Rakastuin tähän ensi maistamalta <3 Mustikkamousse1...

Maustetut kikherneet - Chole fry

...fryn eli kuivan kasvissabzin? Käyttäisi vain samoja mausteita kuin kastikeversioonkin, joskin hiukan hillitymmin. Toimii, ja teen tätä uudestaankin. Resepti näyttää pitkältä, mutta on superhelppo, sillä suurin osa raaka-aineista on jauhettuja...

Cookie dough / Cookies for the ones who wait ;)

... Keksejä! Eikä mitä tahansa keksejä, vaan juuri niitä ihania, keskeltä pehmeitä ja reunoilta rapeita! Superhelppo tehdä, vaikkakin suurin haaste lienee taikinan tekeytyminen jääkaapissa, mikä vie vähintään...

Chocolate cookies

...näihin suklaakekseihin. Ohje on superhelppo ja todellakin nopea, keksien söpöstä ulkonäöstä puhumattakaan. Kekseistä saa helposti pulleita ja niihin tulee kauniisti repeilevä pinta. Tomusokeri ”kuorrutus” antaa kekseille loppusilauksen ja tekee niistä...

Uunipaistettu kurpitsa

... Tämä on näppärä lounas leivän kera tai lisäke päivälliselle. Ja superhelppo valmistaa, joskin vie aikaa ollessaan uunissa. Ja oi että, että olikin hyvää! Tämä sai kehuja...

Thaimaalaista valkosipuli-pippurikanaa - ไก่ผัดกระเทียม - gai pad gratiem

... Tämä on uusi lemppariruokani, superhelppo ja nopea – sekä tietysti täydellisen makuinen! Pippurinen- ja voimakkaasti valkosipulinen ruoka mehevillä ja maukkailla kanapaloilla 😛 Ohje on suoraan yhdestä...

Siemennäkkäri - Herkkua!

...en enää muista. Tämä oli aivan superhelppo ohje, supernopea tehdä ja aivan superhyvän makuinen. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Ohjeesta saa helposti myös gluteiinittoman vaihtamalla kaurahiutaleet gluteiinittomiin hiutaleisiin. Valmiissa näkkärissä maistui hienoisesti...