Piparminttuvaahtokarkit

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: candyedible giftskarkkipientä hyvääreseptitruokalahjasomething sweetJulkaistu seuraavalla sivustolla

Joulun alla iskee välillä vähän liiankin kova into kokeilla kaikkia uusia herkkuja, varsinkin itse tehtyjä karkkeja. Tällä kertaa hetken mielijohteesta päädyin tekemään ensimmäistä kertaa itse vaahtokarkkeja. En edes suuremmin välitä vaahtokarkeista, mutta ajatus niiden tekemisestä tuntui kovin hauskalta. Niin hauskalta, etten tajunnut tarkistaa kaikkien ainesten riittävyyttä, kuten aina pitäisi….
...Siro-sokeria30g glukoosisiirappia85g vaaleaa siirappia65ml vettä1tl vaniljauutetta50-60g karkkikeppejä tai Polka-karkkeja rouhittuna(pari tippaa punaista elintarvike- tai pastaväriä)2-3tl rypsiöljyä leivinpapereiden voiteluun 50-60g tomusokeria1rkl maissitärkkelystä Mittaa lämmin vesi suureen kulhoon, ripottele päälle liivatejauhe ja...

Läheiset reseptit

Piparminttuvaahtokarkit

... Kahden keittiö toivottaa ihanaa ystävänpäivää näiden suloisten ja hempeiden vaahtokarkkien muodossa! Piparminttuvaahtokarkit (noin 70 kpl) 25 g (2 ½ rkl) liivatejauhetta 240 g kylmää vettä 300...

Piparminttuvaahtokarkit

Joulun alla iskee välillä vähän liiankin kova into kokeilla kaikkia uusia herkkuja, varsinkin itse tehtyjä karkkeja. Tällä kertaa hetken mielijohteesta päädyin tekemään ensimmäistä kertaa itse...