Yrittäjäksi? Minäkö? Ehkä…?

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Nyt tulee asiaa hieman aiheen vierestä. Nimittäin pohdintaa yrittäjyydestä.

Minä kävin syksyn aikana yrittäjäkurssin, jossa käytiin aika kivasti asioita läpi: vakuutuksista markkinointiin ja kaikkea siltä väliltä. Kurssi oli TE-keskuksen puolesta järjestetty, mutta sinne pääsee vaikka ei olisikaan työtön. Täällä kurssin veti ValmennusMajakka. Voin lämpimästi suositella, jos joku miettii…
Läheiset reseptit

Yrittäjäksi? Minäkö? Ehkä...?

Nyt tulee asiaa hieman aiheen vierestä. Nimittäin pohdintaa yrittäjyydestä. Minä kävin syksyn aikana yrittäjäkurssin, jossa käytiin aika kivasti asioita läpi: vakuutuksista markkinointiin ja kaikkea siltä...

Ehkä paras raaka parsakaalisalaatti ja Lumoblogit

Tarkkaavaisimmat ovat ehkä jo huomanneet pieniä visuaalisia muutoksia blogissani. Tänne on myös ilmestynyt Lumobloggien logo. Kyllä, Mama Gastro on liittynyt Lumobloggareidenjoukkoon. Vaikka en ole ihan...

EHKÄ PARHAIMMAT SKONSSIT

Tänään on taas tiistai ja alle 30 min reseptin vuoro. En tiedä, miksi olin kuvitellut, että skonssien tekemiseen menisi useampikin tunti taikinan kohotuksen tai muun...

Ehkä parhain marjapiirakka

Tässäpä teille helppo ohje makeaan piirakkaan, jonka makua voi vaihtaa loputtomiin erilaisilla marjoilla tai hedelmillä. Alkukesällä täytteeksi sopii raparperi, loppukesästä marjat, syksyllä omenat ja talvella...

Ei ehkä ensitreffeille?

Voiko olla valkosipulia maukkaampaa? Nopeat pihvit saat valmiiksi alle kymmenessä minuutissa, joten kyseessä on ehkä maukkain pikaruoka mitä löytyy.Raaka-aineluettelokaan ei päätä huimaa! Valkosipuliset naudanpihvit kahdelle2...

Ehkä risotto?

Katkarapu-kasvisriisi 2 punaista paprikaa1 iso sipuli3 dl pitkäjyväistä riisiä2 rkl öljyä150g hienonnettua pinaattia paloina (pakaste)1 tl suolaa½ tl mustapippuria6 dl vettä1 pss valkosipuli-yrttikatkarapuja Puhdista paprikat...