Banaanikeikauskakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: jälkiruokaleipominenleivontaohjeMakeareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Himo leipoa paisui sietämättömäksi, ja löysinkin Maku-lehdestä ohjeen tällaiseen kakkuun. Keikauskakuthan kootaan ”väärinpäin” ja paiston jälkeen käännetään ympäri. Omasta mielestäni ohjeessa oli liikaa sokeria ja taikina oli myös liian paksua, joten lisäsin shotin espressoa. Lisäksi pilkoin banaanit ohuemmaksi (tässä ulkonäkö kärsi tosin…
...itse tein, mutta alkuperäinen ohje löytyy täältä. Banaanikeikaus (pienehkö suorakulmainen vuoka, tilavuus tulisi vastata halkaisijaltaan 24 cm rengaskakkuvuokaa)200 g huoneenlämpöistä voita2 dl fariini- tai ruokokidesokeria2 munaa2 dl vehnäjauhoja½ dl kaakaojauhetta1 tl kanelia1...

Läheiset reseptit

Banaanikeikauskakku

Himo leipoa paisui sietämättömäksi, ja löysinkin Maku-lehdestä ohjeen tällaiseen kakkuun. Keikauskakuthan kootaan ”väärinpäin” ja paiston jälkeen käännetään ympäri. Omasta mielestäni ohjeessa oli liikaa sokeria ja...

Suklaa-banaanikeikauskakku

Moni on varmasti katsonutkin Koko Suomi leipoo -ohjelmaa tiistaisin. Kilpailussa pari viikkoa sitten yksi kilpailijoista leipoi tämän kakun, ja halusin kokeilla sitä. Tästä pääset reseptin...

Vegaaninen banaanikeikauskakku

Tätä kakkua kannattaa testata, kun kotoa löytyy pari ylimääräistä parhaat päivänsä nähnyttä banaania. Silloin hedelmäliha on sopivan makeaa täytteeseen. Kakku on muuten mielettömän mehukasta ja...