Perunamuusi sienikermakastikkeella

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitruokavegaanihaastevegaaniruokaJulkaistu seuraavalla sivustolla

Perunamuusi on ehkä parasta perusruokaa ikinä. Sitä paitsi se on helppoa ja halpaa. Sienikermakastikkeenkaan teko ei ole mitään aivokirurgiaa, ja tällä kertaa kruunasin vaivojeni säästelyn tarjoamalla muusin ja kastikkeen kanssa valmissoijapullia. Anamman Vegobullarit kun ovat parempia kuin omatekoiseni.

Minusta puikulasta tulee parasta muusia. En…
...sipuliloraus oliiviöljyä5 isoa herkkusientä tai muita sieniä2 rkl vehnäjauhoja1 prk Oatlyn ruokakermaasuolaavalkopippuriamustapippuria Pilko sienet ja sipuli. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää sinne sipulit, sieneyt ja vehnäjauhot. Paista hetki koko ajan...

Läheiset reseptit

Perunamuusi sienikermakastikkeella

... Perunamuusi on ehkä parasta perusruokaa ikinä. Sitä paitsi se on helppoa ja halpaa. Sienikermakastikkeenkaan teko ei ole mitään aivokirurgiaa, ja tällä kertaa kruunasin vaivojeni säästelyn tarjoamalla...

Hawaijinleike ja The perunamuusi

...öljyn sekoituksessa tai juoksevalla paistorasvalla kullanruskeaksi. Huuhtele pannu. Nosta hiukan lämpöä ja paista ananasviipale voinokareen kanssa kullanruskeaksi.The perunamuusi1,5 kg jauhoisia perunoita200 g voita2 dl kermaa2 dl maitoasuolaaThe perunamuusi valmistetaan survimella...

Pesto-perunamuusi ja pippurinen sienikastike

...gluteenittomuus, jota näissä resepteissä on vasta hapuilevasti osittain kokeiltu. Ei, eivät ole täysin maidottomia tai gluteenittomia. Kyllä, ovat täysin laktoosittomia. Perunamuusin ja kastikkeen kanssa tarjosin itselleni possun ulkofilettä, mutta koska...

Lihapullat,perunamuusi sekä maistuva munakastike

...ja sisältä kypsiä.  Perunamuusi 2 hengelle : 4-5 keskikokoista perunaavoita reilu rkl1dl maitoasuolaa 1.Kuori perunat ja keitä kypsiksi. (paras peruna sopivasti jauhoinen ja kiinteä )2.Lämmitä maito mikrossa kuumaksi.3. Murskaa kypsiä perunoita aluksi...

Perunasose, Perunamuusi, Pottuvoi

... pinaatilla maustettu perunamuusi700 g kuorittuja perunoita50 g voita3 pientä sipulia2 dl maitoa (tai perunan keitinlientä)2 tl suolaa(pakastettuja pinaatin lehtiä) Keitä kuoritut perunat kypsiksi. Kaada vesi pois...

Kurpitsa-perunamuusi

Kurpitsamuusi on mukavaa vaihtelua perusperunamuusille ja sitä monin verroin maukkaampaa, oikea sesonkiherkku. Oranssi sose sopii hyvin vaikka käristyksen kaveriksi.Olen käyttänyt paljon kurpitsaa vauvojen ruuissa just...

Hirvipullia ja samettinen kookos-perunamuusi

K-kaupan lihatiskissä oli tarjolla hirven jauhelihaa, jota sitten ostettiin vaihtelun vuoksi.Päätin pyöräyttää siitä lihapullia muusin kera. Tulikin todella herkullinen ja täyttävä, talvinen ruoka.Tässäpä siis maidoton...

Popchefin täytetty lihamureke, perunamuusi ja punaviinikastike

Julkaistu seuraavalla...

Lammaspaimenen piiras

...lämmöllä kasaan tunnin verran. Perunamuusi: 1,5 kg sopivan jauhoisia perunoita1 dl kevytmaitoakunnon klöntti voita (sulatettuna) Kuori ja lohko perunat. Keitä ne kypsiksi ja valuta vesi pois. Lisää maito ja sulatettu...

Lindströmin pihviä kulinaristin otteella.

...rennolla kädellä. Lindströmin pihvit ja perunamuusi, balsamicossa karamellisoitua sipulia, madeira-kastiketta ja hunaja-rakuunaporkkanat (8:lle) Lindströmin pihvit:750g  naudanjauhelihaa (rasvaisempaa, auttaa pihvejä pysymään koossa)5 pientä keitettyä punajuurta 3 keitettyä perunaa1dl (gluteenittomia) korppujauhoja1dl kuohukermaa½dl vettä1...

Arkiruokasuosikki vol. 2

...perunamuusi tai pasta. Oikea superherkku siitä tulee uusien perunoiden kanssa. Tuskin maltan odottaa! Salaattia ja punajuurta lisukkeeksi. Ja taas tulee hyvä äiti -fiilis, kun onnistuu kokkaamaan lapsille kalaa. Ruotojakaan ei...

Arkiruokasuosikki vol. 2

...perunamuusi tai pasta. Oikea superherkku siitä tulee uusien perunoiden kanssa. Tuskin maltan odottaa! Salaattia ja punajuurta lisukkeeksi. Ja taas tulee hyvä äiti -fiilis, kun onnistuu kokkaamaan lapsille kalaa. Ruotojakaan ei...

"Linnunpesät" perunamuusilla ja tomaattikastikkeella

...Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Siivilöi kastike. Tarjoille perunamuusi lautasella. Ottaa lihapullat uunista ja leikkaa jokainen lihapulla kahtia. Laita lihapullan puolikaat perunanmuusin päälle. Kaada muutama lusikallinen tomaattikastiketta ympärille....

Savoijinkaalikääryleet

...lisukkeitakin pienen voinokareen kanssa tarjoiltuna, lisukkeeksi toki sopii sokeroitu puolukkasurvos ja perunamuusi. Olisin lisännyt vielä raastettua inkivääriä jos olisi sattunut olemaan kaapissa, uskoisin että sopisi viismausteella maustettuihin kääryleisiin myös hyvin....

Gluteenittomat kinkkuletut

... Tässäpä ruokaisat, tähteistä tehdyt letut. Perunamuusi  ja pian vanheneva leikkelekinkku kohtasivat lettutaikinassa, jonka ohje on seuraava: 1-2 dl perunamuusia4 dl maitoa tai vettä2 kananmunaa2,5 dl gluteenitonta...

Vaahterasiirappi-sinappi porsaankyljys nektariineilla

...vaikka perunamuusi. Tämä annos mielestäni edustaa kotiruokaa parhaimmillaan. Edulliset, sesongin mukaiset raaka-aineet, hienot makuyhdistelmät ja helppo ja nopea valmistus. Vaahterasiirappi-sinappi porsaankyljys nektariineilla (3:lle) 2 rkl öljyä paistamiseen 3 porsaankyljystä 0,5...

Syksyn pannupihvit kanttarellikastikkeella ja porkkanaperunamuusilla

...½dl korppujauhoja- Tuoretta persiljaa- Juustokuminaa jauheena- Mustapippuria- Valkopippuria- SuolaaPorkkana-perunamuusi:- 3 porkkanaa- 5 jauhoista perunaa- Vettä- Nokare voita- Suolaa- MaitoaKanttarellikastike:- Noin litra kanttarelleja- 1 pieni ruskea sipuli- Voita- Purkki kuohukermaa- 1...

Paahdettua kirjolohta, kermamuhennettua savoijinkaalia ja pottumuusia

...odottelemaan. Tee perunamuusi. Siivuta kaali ja sipuli ohuiksi suikaleiksi. Ota sopiva kattila ja heitä sinne reilu nokare voita. Kun voi alkaa sulaa, kippaa perään kaali ja sipuli. Anna freesaantua hetki....

2016 VIISUFINAALI RUOKINA

...aikaa kun keität perunat muusia varten. Soseuta perunat, lisää maitoa ja mausta, sekoita tasaiseksi. Lisää jauhelihaseokseen pavut, kaada lihaseos uunivuoan pohjalle ja levitä sen päälle perunamuusi. Paista vuokaa 200 asteessa...

Ravintolassa Kööpenhaminassa

...tympiä, päätimme suunnata lounaalle Frenchy-nimiseen paikkaan (Hyskenstræde 16). Paikka osoittautui yhden ranskalaismiehen pitämäksi sympaattiseksi brunssi- ja lounaspaikaksi. Itse söin kasvisquichen, jonka mukana tuli salaatti ja herkullinen perunamuusi. Kylkeen lasit rosé-viiniä...

Rakkaudella tehtyä sunnuntairuokaa

Rakkaudella tehty ruoka kuuluu sunnuntaihin. Kuvasta tuli vähän kehno, mutta maku oli taivaallinen. Tästä ei paljon sunnuntailounas voi parantua. Mmmm… Porsaan pihvit tomaatti-pekoni-herkkusienikastikkeen ja muusin...

Kalapuikolle korvike

...koskaan mitään osta. Tällä kertaa tein kuitenkin poikkeuksen ja otin kampelaa. En ole koskaan tehnyt mitään kampelasta, joten leivitys tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Tein lisukkeeksi wokkia, mutta esimerkiksi perunamuusi käy varmasti...

Soijapihvejä ja bataatti-perunamuusia / Bistec de soya con pure de camote y papas

...15 minutos o hasta que se ven listos en 200 grados.Bataatti-perunamuusi / Pure de camote y papas2 bataattia / 2 camote4 peruna / 4 papassuolaa / salmaitoa / lechenokare voita...

Moderni muusivuoka

...valkosipulin kynttä3 porkkanaa1 rkl öljyä400g pihvikarjan paistijauhelihaa (tai muuta hyvää naudan jauhelihaa)1 prk kokonaisia, kuorittuja (kirsikka) tomaatteja1 dl lihalientä1/2 tl mustapippuria myllystä Perunamuusi:900g perunoita3rkl voitan.1dl täysmaitoa(suolaa) Lämmitä uuni +175. Kuori...

Perunarieska

...(ja järki) soimaa, jos vanhaa ruokaa käytä ensin pois. Toisinaan tähteistä saa taas loihdittua jotain enemmän kuin ihanaa! Kuten nämä perunarieskat, joissa ylijäänyt perunamuusi on parhaimmillaan. Ja helpottaa myös leipomista....

Persilja parmesan lihapullat

... Lihapullat ja perunamuusi, siinäpä vasta perusherkku. Hiukan isotöinen mutta varmasti koko perheen sunnuntaisuosikki. Parmesan pullat 800 kg naudan vähärasvaista jauhelihaa2 dl parmesan raastetta (itse raastettua)1 sipuli...

Jättikatkarapu-uunilohi

... Tykkään kalasta ja rrrrrrakastan äyriäisiä joten mitä luulette että mitä tulee kun ne yhdistää? Aika huikean hyvä ja silti aivan naurettavan helppo ruoka. Win-win. Jopa perunamuusi...

Arkinen lohimureke (***)

...vähentämään kaupasta ostetun valmisruoan määrää…Tästäpä uusi projekti 🙂 . Maanantai 30.1.2006 perunaa ja jauhelihakastiketta Tiistai 31.1.2006 makaronilaatikkoakarjalanpaistia + perunaa Keskiviikko 1.2.2006 lihapullia ja makaronia / karjalanpaistin loputlohimureketta + perunamuusia Torstai...

Nieriä uunissa

...kapriksilla ja tillinoksilla. Paista 200-asteisessa uunissa puolisen tuntia. Kala on kypsää, kun evä irtoaa helposti vetämällä. Lisukkeena meillä oli murskattuja perunoita (eli laiskan perunamuusi) 800g jauhoista perunaa voita keitinvettä suolaa...

Sikamakoisat kaurispullat

...parhaiten, kun huuhtelet kädet vedellä ja kuivaat ne melkein kuiviksi. Kun taikina alkaa taas tahmautua kämmeniin, huuhtele. Paista kaurispullia 175 asteessa 15 minuuttia. Kylkeen sopii esimerkiksi perunamuusi ja sienimuhennos....