Sairastuvalla

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: KamariKotilapsetPerhePyykkäysreseptittalviJulkaistu seuraavalla sivustolla


Tämä viikko on vietetty tyttösten kanssa sisällä.Ulos on kurkittu vain ikkunasta.Meille rantautui sunnuntaina kaikkea muuta kuinodotettu  vieras. Oksutauti kuumeella, nimittäin 🙁

Onneksi siskosta löytyy kaveria ja seuraa ja potilaat alkavat olla jo siinä kunnossa, että jaksavatjotakin touhuta ja leikkiä. Tänään täällä on saatu nauttiakampaamopalveluista 🙂Läheiset reseptit

Sairastuvalla

Tämä viikko on vietetty tyttösten kanssa sisällä.Ulos on kurkittu vain ikkunasta.Meille rantautui sunnuntaina kaikkea muuta kuinodotettu  vieras. Oksutauti kuumeella, nimittäin 🙁 Onneksi siskosta löytyy kaveria...

Lohimurekepihvit

... Hei taas, pitkästä aikaa! Alkukesä on pitänyt meitä sekä kiireisenä että sairastuvalla. Kuukauden sisään lapsella pari korvatulehdusta ja oksennustauti ja minullekin on flunssaa pukannut. Onneksemme Kreikan...

Tiistain toivottu: Hasselbackan perunat

... Tällä viikolla vietetään perunaviikkoa. On aika maksaa potut pottuina! Viikko on ollut kiireinen, sillä töissä yksi meistä kolmesta pulpettisoturista on sairastuvalla, joten ”pientä” puuhaa siinä on...