27-vuotissynttäribileet

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: HillojuhlatKakkuKoristeluleivontaLeivosMacaronsreseptitruokaSuklainenJulkaistu seuraavalla sivustolla

Täytin viime marraskuussa 27 vuotta. Ikä, jona niin moni rokkari ja kuuluisuus on heittänyt henkensä. En kuitenkaan itse ole kuuluisa enkä varsinkaan käytä päihteitä hengenvaarallisesti, joten toivoa sopii, että näen myös 28-vuotispäiväni.
En ensin ajatellut pitää synttäreitä ollenkaan, koska tupareista ei ollut niin kauaa aikaa, mutta kun sitä alettiin…
Läheiset reseptit

27-vuotissynttäribileet

... Täytin viime marraskuussa 27 vuotta. Ikä, jona niin moni rokkari ja kuuluisuus on heittänyt henkensä. En kuitenkaan itse ole kuuluisa enkä varsinkaan käytä päihteitä hengenvaarallisesti, joten...

Osa 27 - Häitä ja muita hyvyyksiä

Työt ja hääjärjestelyt ovat syöneet nyt suurimman osan kaikesta ajastani, mutta nyt jaan kanssanne reseptien lisäksi osan tulevista häistämme (kuukausi enää, iik ^^). Eräänä päivänä...

27.4.2012 San Sebastaian / Arzak **

Pääsimme kuin pääsimmekin perille Ranskasta takaisin Espanjan puolelle. Viimeiset pari yötä yövyimme Hotel Tryp Orly:n junior sviitissä rakennuksen ylimmässä kerroksessa. Huoneesta oli hienot maisemat kaupungin...

27.6.2016

Juhlat on nyt hetkeksi juhlittu joten tervetuloa arki. Juhannus alkoi jo pienellä varaslähdöllä viime torstaina kun vietimme keskimmäisen höpön kanssa perinteiset yhteissynttärit. Juhannus kului omalta...

Treenipäivä 27.08.2016

... Mikä on Treenipäivä? Se on Suomen suurin kuntotestitapahtuma joka lauantaina 27.08.2016 järjestetään Kampin Narinkkatorilla, nyt toista kertaa. Parisen kuukautta sitten selailin Facebookia ja silmiini osui ilmoitus...