behind the scenes…vaahterasiirappi-pekanpähkinä -kuppikakut!

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: behind the scenesreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Tervehdys taas. Jällen luvassa behind the scenes -postaus. Lupailinkin viimeksi, että kerron hieman tumman/mustan taustan käyttämisestä kuvissa. Mustan taustan käyttöön liittyvät kikat olen oppinut kantapään kautta. Olen aina kadehtinut onnistuneiden tumman puhuvien ruokakuvien ottajia. Miten heidän mustat taustansa ovatkaan olleet niin mustia ja tasaisia. Alkuun yritin itse…
Läheiset reseptit

behind the scenes...vaahterasiirappi-pekanpähkinä -kuppikakut!

... Tervehdys taas. Jällen luvassa behind the scenes -postaus. Lupailinkin viimeksi, että kerron hieman tumman/mustan taustan käyttämisestä kuvissa. Mustan taustan käyttöön liittyvät kikat olen oppinut kantapään kautta....

Vaahterasiirappi-pekanpähkinä -kuppikakut!

... Vaahterasiirappi on pitkään ollut yksi ehdottomista suosikeistani. Yleensä olen pistellyt sitä poskeen turkkilaisen jogurtin kanssa. Tällä kertaa päätin kokeilla herkkuani leivonnassa. Ja voi vitsit, että näistä...

Hunajaiset Skyr kuppikakut mehevällä persikka sydämellä

... *Kaupallinen yhteistyö Mitä tulee kun yhdistetään uudet kermaisemmat Skyrit, juustokakku ja kuppikakut? No, takuulla tämän kesän uusin ja mehevin superherkku! Saitko kutsun mökille juhannuksen viettoon vai...

Lumiukko-kuppikakut

...tarvitse olla aktiivijäsen. Toivottavasti tulisi monta osallistujaa, niin saisi monta uutta reseptiä! 🙂 Leivoin kuppikakut ensin, jotta näin kuinka monta niitä tulee. Samana iltana tein koristeet ja seuraavana päivänä kuorrutin...

Sydämelliset kuppikakut.....tosimakea leivonnainen ystävänpäiväksi! Tietysti maidoton, munaton, gluteeniton, pähkinätön, suklaaton, soijaton ja vegan!

...yhdestä raa’asta punajuuresta. Mutta koska nämä kuppikakut olivat paitsi maukkaita myös, meheviä ja keveitäihan sellaisenaankin, ilman täytettä tai kuorrutusta, päätin postata ohjeen, jotta voitte kokeilla tulevana viikonloppuna vaikka lauantaina Ystävän...

Vaahterasiirappi-pekonijäätelö (gluteeniton, viljaton, munaton, ilman valkaistua sokeria)

... On se vaan myönnettävä, vaahterasiirappi on herkkua! Siinä on aivan omanlaisensa herkullinen paahteisen karamellin maku, jota on miltei mahdotonta jäljitellä. Viimeaikaisten uutisten mukaan se on myös...

Raparperi-valkosuklaa kuppikakut

... Vieraita tulossa kylään… ah, mikä ihana syy leipoa! Mielessä oli jo jonkin aikaa kummitellut raparperi-valkosuklaa kuppikakut ja keskiviikkona sitten pääsin niitä tekemään, kun meille tuli vieraita....

Ananas-banaani-pekaanipähkinä cupcakes eli Kolibrin kuppikakut

...kivaa keveyttä ja raikkautta joten suhteellisen makea kuorrute ei tee näistä ihan övereitä. Tuo vähän mieleen hedelmäkakun, porkkanakakun, hedelmämuffinsit mutta ei ihan kuitenkaan, parempaa. Kolibrin kuppikakut 12kpl 150g jauhoja3/4tl ruokasoodaa1tl...

Suklaiset kuppikakut

... Ystävänpäivä lähestyy ja mikäs olisikaan sen suloisempaa ystävänpäiväkahvitarjottavaa kuin suklaiset kuppikakut! Jos ystäväpiirissäsi on erityisruokavaliota noudattavia, sopivat nämä kuppikakut täydellisesti myös heille, sillä pohja on täysin...

Vaniljainen vaahterasiirappi-saksanpähkinäjäätelö

... Jo aikanaan Mövempickin vaahterasiirappi-saksanpähkinäjäätelö oli suisikki jäätelömme. Sen jälkeen kun tätä alkoi valmistamaan itse, niin se on niin herkullista, että sitä voisi syödä vaikka joka päivä....

Banaani-vaahterasiirappi-whoopie piet

...ja sekoita siihen vaahterasiirappi. Kääntele kermavaahto juuston joukkoon. Lusikoi täyte pursotuspussiin ja pursota täytettä puolelle kakkusista. Paina toinen kakkunen täytteen päälle ja pyörittele täytteen reuna pähkinärouheessa.      Jokainen kakkunen...

Banoffee kuppikakut

... Nämä kuppikakut menivät poikamme 7v synttäreille, jossa oli osaksi Minion-teema.Minionit pitävät banaaneista, joten pitihän niitä jotenkin leivonnaisiin saada. Banoffee kuppikakkuja en ole aiemmin kokeillutkaan ja yllätyin miten...

Sitruuna-porkkana-manteli kuppikakut

...ollenkaan? Kun mä ainakin maistoin sen neilikan niissä ihan selvästi, vaikka sitruunaa laitettiinkin niin paljon, että itteä ihan epäilytti. Nämä kuppikakut tuli leivottua jo viime viikolla. Oon ollut huono blogaaja,...

Kuppikakut, kakkutikkarit ja muut Halloween-herkut

...mitä tarjottavaa haluaisivat juhliin. Millan toiveena oli kuppikakut ja Amandalla kakkutikkarit. Miehen toiveena oli suolaiset leivonnaiset, joita oli tällä kertaa nakkisormet ja jauhelihapiirakka. Itse halusin vielä tehdä Hämähäkki-kakun ja hämähäkki-keksejä....

Sitruunaiset kuppikakut raikkaalla passionkreemillä

...löysin Makeaa murmelin täydeltä blogista. Muffinssit maistuivat juuri sopivasti sitruunalle ja Ingrid Hancock Bjerknesin Kuppikakut kirjasta löytyi aivan ihana passionhedelmäkuorrute kuppikakkujen päälle. Samasta kirjasta saimme idean kuppikakkujen koristeluun.  Sitruunamuffinssit (35 kpl...

Tiramisu kuppikakut - Tiramisu Cupcakes

... Tiramisu on ysi ehdottomista suosikeistani, joten pitihän tätä kuppikakku-versiota kokeilla testlab:ssa 🙂Tiramisu kuppikakut – Tiramisu Cupcakes80g pehmeää suolatonta voita280g sokeria240g vehnäjauhoja1/4 tl suolaa1 rkl leivinjauhetta2 isoa...

Sitruunaiset kuppikakut

...lämmöstä. Ihanaa! Näillä eväillä varmasti jaksaa tulevan – tälläkin kertaa normaalia lyhyemmän työrupeaman. Näiden suussasulavien kuppikakkujen myötä toivotan teille kaikille oikein aurinkoista viikkoa! Sitruunaiset kuppikakut (12 – 15 kuppikakkua)(Ohje Leila...

Kuppikakut-kirja & Helpot suklaakakut

... Ilouutisia kaikille teille jotka rakastatte leipomista, kuppikakkuja, kauniita koristeluita ja teillekin jotka pohditte lahjaideoita esimerkiksi kevään ja kesän juhliin. Tässä se on, nimittäin kevään uutuuskirja Kuppikakut!...

Mansikka-ruusuvesi -kuppikakut!

...ja lisäillä/vähentää reseptin mukaista määrää. Mikäli et jaksa lähteä ruusuveden keittoon, toimivat nämä kuppikakut erinomaisesti myös ilman sitä. Mikä olisikaan parempaa tarjottavaa kuin tuoremansikoita tehdyt kuppikakut. Kivaa viikon jatkoa!-Doro-...

Kiran vegaanit tahinisiirappikaramellit - aivan "tajuttoman hyvä" makupala!!!

...sitten  ”suklaattomaan” kuorrutukseen ja ripottelin vielä osalle palloista hieman seesamin siemeniä ja toisten pallojen päälle ihanaa vaahterasiirappivaniljasuolaa. Ja oli kylläniiiiiin superhyvää, että ihan tulee vesi vielä kielelle näin jälkikäteen kirjoittaessakin!!!...

OivaPari - Castillo de Molina Pinot Noir ja vaahterasiirappi-sitruunasoosilla sivellyt ribsit

...esimerkiksi possun kyljyksille tai kokonaisena grillatulle possun sisäfileelle.  Vaahterasiirappi-sitruunasoosilla sivellyt ribsit n. 2 kg possun ribsejä (5-6 riviä)(valkosipuli)suolaamustapippuriaomenatuoremehua ribsien suihkutteluun kastike:1 1/2 dl ketsuppia1/2 dl vettä1 1/2 dl vaahterasiirappia1/2 dl sitruunamehua1/2 dl ruokosokeria2 rkl Worcestershire-kastiketta1 rkl...

Vaahterasiirappi-sinappi porsaankyljys nektariineilla

...Tällä kertaa korvasin omenan nektariinilla, joka toikin enemmän hapanta makua kuin makeata. Mutta yhdistettynä makeaan vaahterasiirappiin ja terävään sinappiin syntyi minun mielestä enemmänkin kuin onnistunut yhdistelmä. Lisukkeena tässä toimisi erinomaisesti...

OREO KUPPIKAKUT

...sekoita nekin joukkoon. Jaa taikina 12 muffinssivuokaan ja paista 200 asteessa n. 15-20 min. Nosta kuppikakut pelliltä ja anna niiden jäähtyä hetki. Valmista täyte. Mittaa kerma ja tuorejuusto kulhoon ja...

Sitruunaiset kuppikakut

...ja sitruunamehu. Anna kuorrutteen jähmettyä kylmässä puolisen tuntia enne kuorruttamista. Voit pursottaa kuorrutteen kuppikakkujen päälle käyttämällä pursotinpussia ja tyllaa tai levittää sen veitsen avulla. Koristele kuppikakut lopuksi haluamallasi tavalla....

Osa 13 - Kuppikakut

...mitään. Päällisestä riippuen keittiössä saattaa kuitenkin vierähtää jopa pari tuntia ennen kuin kuppikakut lopulta ovat valmiita. Toiminta on kestostaan huolimatta palkitsevaa, sillä usein leivoksista tulee aivan syötävän suloisia.. mikä tietysti...

Oreo-kuppikakut

...siihen väriä ja rakennetta.Ohje Open Cafe -blogista Oreo-kuppikakut: (18 kpl)4 dl (260 g) vehnäjauhoja1 dl (35 g) tummaa kaakaojauhetta3 dl (265 g) sokeria1 tl vaniljasokeria3/4 tl ruokasoodaa1/2 tl leivinjauhetta1/2 tl...

Priman paketti ja ranta-aiheiset kuppikakut

...Tein sitten päälle vielä silikonimuotilla tummasta ja valkoisesta suklaasta meriaiheisia koristeita.   Ranta-aiheisia kuppikakkuja ;)Aiemmat ranta-aiheiset kuppikakut löytyvät täältä.Rantakakku löytyy täältä.Kesäinen juustokakku jäätelökoristelulla löytyy täältä.Rantateemalla täältä.  Eri värit erottuvat hyvin kermasta....

Cashewpähkinä-toffee kuppikakut

...viikonloppuna kuppikakkuja, joihin laitoin vaniljafudgea pieninä kuutioina, sekä cashew-pähkinää rouhittuna. Kuppikakuista tuli todella onnistuneita! Otin taikinareseptin Gluteenitonta leivontaa -blogista, joka osoittautui todella hyväksi! Kuppikakut olivat rakenteeltaan juuri sopivia, eivät murentuneet...

Suklaa kuppikakut ystävälle

...asettumaan. Kun otat kuorrutteen jääkaapista sekoita se vielä hyvin ennen pursotuspussiin laittoa. Kuppikiakkujen viimeistely Irrota karpalo hyytelö muotista ja aseta kuppikakkupohjanpäälle. Pursota hyytelön ympärille ja päälle kuorrutetta. Koriste kuppikakut haluamallasi...

Hassut halloween leivonnaiset: pöllö kuppikakut, irish coffee-suklaa cupcakeista

... Nämä ihanan suloiset, yli söpöt pöllöt käyvät niin lasten kuin lastenmielisten juhliin. Itse tein muffinipohjan hyvin aikuisempaan makuun tälläkertaa, koska kostutin kuppikakut irish coffee- makusiirapilla ja...