KardemummaPannari ♥

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kardemummaleivonnainenPannariPannukakkureseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Täällä ollaan 🙂
Kovasti mieli tahtoo takaisin Teidän ja blogin pariin mutta
kunto on vielä aika huono joten nopeilla ja helpoilla
herkuilla aloitellaan 🙂

Pannariin:

½…
...g voisulaa2 dl mantelijauhetta½ dl Semperin pofiber perunakuitua *Kliks* 2 rkl tapiokatärkkelystä1 tl ksantaania2 tl psylliumia½ dl sukrinia suolaa maun mukaan (itsellä meni 1 tl)kardemummaa maun mukaan (itsellä meni 1...

Läheiset reseptit

KardemummaPannari ♥

Täällä ollaan 🙂Kovasti mieli tahtoo takaisin Teidän ja blogin pariin muttakunto on vielä aika huono joten nopeilla ja helpoillaherkuilla aloitellaan 🙂 Pannariin: ½ l täysmaitoa3...

♥ Mantsikkakaakku ♥

Mansikkatäytekakku kotimaisista tuoreista mollukoista kuuluu kesän tähtihetkiin. Melko hassua, että jonkinasteisesta leipomisvimmastani huolimatta tein sellaisen tänä kesänä ensimmäistä kertaa itse. Vasta nyt! Ilmeisesti olen aiemmin...

♥ Granny chic, shappy chic, rustic, french country etc. via Pinterest ♥

Erehdyin eräänä iltana etsimään Pinterestistä vinkkejä mökin sisustukseen. Virhe! Löysin niin paljon kauniita kuvia, että en enää tiedä mistä aloittaisi. Täytynee ainakin suunnitella aika kattavaa...

♥ Mehevä ja herkullinen marjapiirakka

Viime lauantaina aurinko paistoi heti aamusta ja oli tosi hyvä fiilis. Vapaapäivinä ihan parasta on siemailla aamukahvia ja leipoa samalla. Istuin koiran kanssa takapihan terassilla...

VuokaLeiväke ♥

4 kananmunaa3 rkl oliiviöljyä/voisulaa1 dl vettä2 dl Semperin Pofiber perunakuitua 1 tl suolaa2 tl leivinjauhetta2 tl ksantaania2 dl mantelijauhetta100 g juustoraastetta3 rkl seesaminsiemeniä2 rkl unikonsiemeniäöljyä...

♥ Ihana raparperipiirakka kanelimurupäällisellä

Kesän tullen on tullut leivottua niin raparperimuffineja, raparperipiirakkaa kuin raparperi-toffeekakkuakin.  Eilisestä asti mielessä oli kuitenkin pyörinyt suosittu Kotilieden julkaisema Maisemakahvilan raparperipiirakka, josta päätin muokata hieman...

♥ Raparperi-valkosuklaamuffinssit

Kirpeää raparperia, makeaa valkosuklaata ja tuoreita mansikoita.. nam! Päältä rapeat, paahteisella valkosuklaalla kruunatut muffinssit ovat yksiä kesän lempiherkkujani. Näitä tulee leivottua joka kevät ja kesä...

Mustikkakermakakku ♥

Viime maanantaina bonuspoikani täytti 13-vuotta. Synttärikahveille leivoin mm. tälläisen mustikkakermakakun. Koskaan aiemmin en tälläistä koristelua ole tehnytkään.  Kakussa on perinteinen vaalea sokerikakkupohja, jonka kostutin tuttuakin...

♥ Nutella-toast & hunajaiset mansikat

Nyt on nautittu mansikkahaasteen alkuruoka ja pääruoka, joten seuraavaksi on jälkiruoan vuoro. Luvassa on herkullinen nutellatäytteinen toast, hunajalla, mintulla ja limellä maustettuja mansikoita sekä vaniljajäätelöä...

SuklaaLuumuKaakku ♥

Kakkuun: 4 kananmunaa1 ½ dl Yes Delin Karppisokeria *Kliks* 100 g voita100 g tummaa sokeritonta Torras suklaata *Kliks* 1 ½ dl tuoreista luumuista keitettyä hilloa...

Pinkki synttärikakku 10-vuotiaalle tytölle ♥

Minua pyydettiin tekemään synttärikakku 10-vuotiaan tytön synttäreille. Muita toiveita ei ollut kuin että kakku pitäisi olla pinkki. Kuorrutekakku on silloin oiva valinta.  Kakussa on gluteeniton...

♥ Simaa ja vappumunkkeja

Heräsin tänään jo hyvissä ajoin valmistamaan munkkitaikinaa, josta leivoin meille pieniä munkkipalloja. Teen vappumunkit aina rahkataikinaan, sillä ne ovat mielestäni ihanan meheviä. Paiston jälkeen munkit...

♥ Paprikat linssi-kasvistäytteellä

 Kaupallisessa yhteistyössä K-ruoan kanssa Meidän kotona syödään usein kasvisruokaa, mutta jostain syystä yksi kasvisruoka-aikojeni lempiruoista oli  unohtunut jo toviksi ruokalistalta. Täytetyt paprikat ovat loistavaa tarjottavaa...

JuustoKaakku ♥

Eilisestä lähtien oon etsinyt tätä reseptiä kätköistäni,tää on miun lemppari juustokakku minkä oon itse kehitellyt 🙂Ja nyt viimein Rakkaan Ystäväni avulla sain reseptin käsiini Onneksi...

♥ Banaani-nutellamuffinit

Vapuksi leipomani rahkamuffinit katosivat parempiin suihin sellaista tahtia, että niitä ei meinannut riittää vappupäivän brunssille ollenkaan. Halusin pöytään jotain makeaa tarjottavaa munkkien lisäksi, joten leivoin...

♥ Helpot täytettävät sämpylät aamiaispöytään tai evääksi

Viime lauantaina sain siskoni meille yökylään ja kun hän pitkän työpäivän ja tortillaillallisen jälkeen otti pienet torkut sohvalla, päätin sillä välin tehdä meille sämpylätaikinan aamuksi....

♥ Ideoita äitienpäivään

Huomenna vietetään äitienpäivää ja tähän postaukseen on koottu ideoita brunssipöydän ja kahvittelupöydän tarjottaviin. Aamupalaksi voit valmistaa äidille esimerkiksi munakkaan, juustosarvia tai toasteja. Juomaksi sopii iso...

♥ Raparperi-kanelimurumuffinssit

Innostuin viime viikolla leipomaan näiden ihanien ja paljon kehuja keränneiden raparperi-valkosuklaamuffinssie n lisäksi raparperimuffinsseja rapealla kaneli-kauramurupäällisellä. Lisäsin myös taikinaan hieman kanelia, joka sopii todella hyvin...

Daim-kinuskijäätelö ♥

Olen monia erinäisiä kertoja ihastellut (lue: kuolannut) muissa blogeissa itsetehtyjä jäätelöitä. Eilen sitten tartuin tuumasta toimeen, kun löysin KakkuKatrin blogista herkullisen kuuloisen ohjeen ja viikonlopun...

Ihana suklaakakku! ♥

Täydellinen, suklaistakin suklaisempi mehevä ihana suklaakakku kultani syntymäpäiväksi! ♥  Halusin täydellisyyttä hipovan suklaakakun, joten reseptien metsästämisessä menikin taas monena päivänä tuntikausia 😀 Halusin ehdottomasti todella...

♥ Ihana marjasmoothie ja yllätysjuhlat

Mun yleisin aamupala on kulhollinen jogurttia marjoilla ja hedelmillä sekä erilaisilla siemenillä ja hiutaleilla. Kausittain innostun pyöräyttämään aamiaiseksi tai välipalaksi erilaisia smoothieita, joita on kiva...

Snickerdoodles, eli mehevät kanelikeksit ♥

Nyt löytyi viimeinkin se täydellinen kanelikeksiresepti! Oon niin hurahtanu nyt tämmösiin jenkkityylisiin kekseihin, mitkä tehään pyörittämällä taikinasta palloja pellille ja antamalla sit ittekseen levitä uunissa,...

Sinappinen Possupata ♥

Niin helppoa reseptiä pukkaa nyt ettämelkein hävettää sitä kirjuuttaa muttavinkiksi laitan kun on niiiin hyvää 🙂 1 kg possun ulkofilettä paloitellaan sopiviksi paloiksi jaotetaan pannulla...

Mehevä marjapiirakka ♥

Löysin Minkan blogista Kaakao kermavaahdolla mehevän marjapiirakan ohjeen, jota päätinkin sitten heti kokeilla. Kannatti! Piirakka on tosi hyvää ja kaurahiutaleet antavat siihen mukavaa suutuntumaa. Puolet...

♥ Vuohenjuustoburgerit ja raparperisalsa

Kaupallisessa yhteistyössä K-ruoan kanssa Tänä vuonna päästiin aloittamaan grillauskausi jo hyvissä ajoin ja tähän mennessä ollaankin keretty nauttimaan grilliruoasta jo monessa eri muodossa. On grillattu...

JuustoTomaattiSämpylät ♥

7 kpl 4 kananmunaa3 rkl öljyä/voisulaa200 g juustoraastetta100 g aurinkokuivattutomaattituorejuustoasuolaa, valkosipulijauhetta½ dl seesaminsiemeniä1 ½ dl pofiberiä eli perunakuitua2 tl ksantaania2 tl leivinjauhetta1 dl mantelijauhetta Vatkaa...

TonnikalaPaistos ♥

Niin hävettävän vähän olen köökissä puuhaillut muttatänään sentään tein jotain sellaista mistäon reseptiä julkaista 🙂Tonnikalapaistosta, nams! 5 kananmunaa2 punasipulia50 g parmesanraastetta250 g mozzarellaraastetta150 g herkkusieniä100...

Monen Juuston KinkkuPannari ♥

Jääkaapista löytyi avattuja juustoja moneen lähtöön jatänään ne pääsivät herkulliseensuolaiseen pannariin ♥ 8 kananmunaa2 dl kuohukermaa200 g edamraastetta100 g murustettua fetajuustoa100 g murustettua sinihomejuustoa150 g...

Amerikkalaiset suklaahippukeksit, eli chocolate chip cookies ♥ Paras keksiohje ikinä!

Vuosikausien etsintä on vihdoin päättynyt:parhaimmat suklaahippukeksit IKINÄ ovat vihdoin tässä! 😀Tää sama ilmiö on tapahtunut kerran aikaisemmin, löytäessäni reseptin mustikkamuffinsseihin kanelicrumblella. Se on se rakkaus...

♥ Karamellisoitu sipuli

Nyt on ihan pakko jakaa hyvin yksinkertainen, mutta erittäin maukas ja monipuolisesti käyttöön sopiva resepti karamellisoituihin sipulirenkaisiin. Näitä tulee tehtyä aina silloin tällöin lisukkeeksi esimerkiksi...