Vanilja-lakritsi jäätelö.

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: jäätelöJälkiruoatreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


4 kananmunan keltuaista0,5 dl sokeria1 vaniljatanko150 g creme fraichea250 ml flora vanillaalakritsikastiketta
Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Kaavi siemenet vaniljatangosta ja lisää ne vaahtoon. Lisää myös creme fraiche.Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi ja lisää massaan. Laita vähäksi aikaa jäätelökoneeseen ja kaada sitten muoviastiaan. Kaada lakritsikastiketta raitoina jäätelön…
Läheiset reseptit

Vanilja-lakritsi jäätelö.

... 4 kananmunan keltuaista0,5 dl sokeria1 vaniljatanko150 g creme fraichea250 ml flora vanillaalakritsikastikettaVatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Kaavi siemenet vaniljatangosta ja lisää ne vaahtoon. Lisää myös creme...

Vanilja minikuppikset vanilja-vadelmakuorrutteella (Mini Vanilla cupcakes with vanilla-rasberry frosting), vegaani/gluteeniton/maidoton/munaton

...🙂 Kokeilin tällä kertaa kuorrutteeseen makuyhdistelmää vanilja-vadelma, näytti maistuvan oikein hyvin. Vanilja minikuppikakut (24kpl)2,35dl soijamaitoa1 tl omenaviinietikkaa2,4dl Sunnuntai gluteeniton jauhoseos (vaalea)n. 0,5dl Provena kaurajauhoa2 rkl maizenaa (laitoin No-Egg jauhoseosta)3/4 tl...

MOUSSEMAINEN LAKRITSI-SUKLAARAAKAKAKKU

... Lakritsilla maustetun raakasuklaan jälkeen seuraava luonnollinen askel on tietysti valmistaa samoista kombonenteista kokonainen kakku. Itse asiassa olin jo pyöritellyt tätä kakkua mielessäni, kun kaverini pyysi raakakakkua...

Vanilja-kuppikakut (vegaani/munaton, maidoton)

...omenaviinietikka kupissa ja anna seistä pari minuuttia. Vatkaa soijamaito-seos, öljy, sokeri ja vanilja (ja muut mahd maku-uutteet) isossa kulhossa. Sihtaa joukkoon kuivat aineet ja sekoita kunnes taikina on tasaista. Annostele...

VANILJA-RUUSUKUPPIKAKUT

... KUPPIKAKUT12 kpl 2 dl Vehnäjauhoja1 tl Leivinjauhetta½ tl Suolaa90 g Voita huoneenlämpöisenä2 Kananmunaa150 g Hienoa sokeria1 rkl Vanilja-aromia1 dl Maitoa1-2 rkl Ruusuvettä1. Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe ja...

Kanelilla maustettu omena-vanilja ProteinSmoothie-kakku

...pystyy puhdasta kauraa nauttimaan. Hiilihydraattejakin Proegg Smoothiessa on suhteellisen vähän + – 7. Smoothie makuja on 2. Omena-vanilja, sekä mustikka-mustaherukka. Smoothieissa on käytetty aitoa marjaa ja hedelmää. Proegg Smoothiet löytyvät kaupan...

Mansikkainen vanilja-mascarponekakku

...1 prk (250 g) mascarponejuustoa 1 prk (200 g) maustettua rahkaa, vanilja (Valio)½ dl sokeria2 tl vaniljasokeria2 rkl vettä tai mansikkamehuaKiille250-300 g kotimaisia mansikoita1 dl hyytelösokeri Multia1 dl mansikkamehutiivistettä½ dl vettäMurustele...

Suklaa-vadelma- ja Vanilja-mansikka tartaletit

...työtä ja hommia. Onneksi nyt on jälleen  aikaa kirjoitella! 🙂  Tässä olisi nyt kaksi ihanaa täytettä tartaletteihin; Ensimmäisenä täytteenä on ihana vanilja-mansikkatäyte. Vanilja-mansikka tartaletit ovat ihanan raikkaita ja sopivat kaikkiin...

Ihana lakritsi pannacotta!

...rahkalla. Näin painontarkkailijakin voi nauttia pienen annoksen syntisen hyvää herkkua paremmalla omalla tunnolla.Lakritsi on heikkouteni. Voin suosiolla jättää suklaalevyt muiden huoleksi ja jos saan valita, makean himo tyydytetään lakuilla. Tanskalaisen Johan...

Lakritsi-vadelmakakku, 4 kakkua

...sokeriaTäyte2 l kermaa700g suklaatuorejuustoa10 isoa liivatelehteä (35g)n.400g lakritsi / salmiakkimaitosuklaata7 dl pakastevadelmia2 prk lakritsikastikettaPäälle vadelmiamarenkirouhettaVaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää vaahtoon pienissä erissä sokeri koko ajan vatkaten. Piirrä leivinpaperiin kakun kokoinen ympyrä...

Lakritsi-vadelmakakku

... Olen nyt tehnyt parilla eri reseptillä lakritsi-vadelma-suklaakakkua. Vapun aikaan tein tämän yllä olevan kakun. Kakku on pieni, tein maistiaiskakuksi kun silloin suunnittelimme ylioppilasjuhlien tarjoiluja. Laitan toisen...

Gluteeniton raparperi-vanilja juustokakku, pala raparperitaivasta?

...makea, ei yhtään liian ällö. Koostumus on pehmeä ja päällisen ansiosta ja rapareprin rouheaakin rakennetta näkyvissä. Pidän myös siitä että vanilja ja raparperi näkyy ja maistuu myös juustomassasta. Lisäksi tuli...

Vanilja-suklaamoussekakku

...”pakko kokeilla” -reseptiä. Joten menin kauppaan ja ostin tunteen mukaan jotain.Täytteestä tuli positiviista palautetta, kehuttiin täyteläiseksi ja parhaaksi moussetäytteeksi ikinä. 200g philadelphia tuorejuustoapurkki Violan Vanilja tuorejuustoa2,5dl kermaa200g maitosuklaata2 liivatelehteä Vatkaa kerma vaahdoksi.Vatkaa...

Vanilja-mansikkasmoothie

... Tehän tiiätte että meikkis tykkää smoothie-juomista, varsinkin aamupala. No tääkin sopii aamupalaksi, tosin on hieman makeampi kuin edelliset smoothiet mitä oon tehnyt. Toi vaniljajogurtti on älyttömän...

Mustikka-vanilja-kerroskakku

...syövereissä etsimässä ratkaisua. Päädyin lopulta tekemään Kinuskikissan reseptillä vaniljaisen panna cotta -kerroksen, joka osoittautui mustikalle loistavaksi pariksi. Tästä kakusta tuli lempeän marjainen ihanuus, jota kyllä kelpaa katsella. Taidan mennä ottamaan...

Hopeatoffee jäätelö

... Hopeatoffee. Nam! Mä ja pojat tykätään ihan superpaljon noista nameista. Mies ei niinkään.Herra 8v alkoi jo ensimmäisten auringonsäteiden aikaan tänä vuonna pyytelemään lakritsi ja toffee jätskejä...

Sitruuna-Lakritsi juustokakku

... Oletko vielä kokeillut lakritsia leivonnassa? Mikäli et, niin tässä olisi ohje, josta on hyvä aloittaa!Juustokakku, jossa  yhdistyvät lakritsi ja sitruuna – tuo lyömätön yhdistelmä, joka täydentää...

MAHTAVA LAKRITSI-SUKLAA MUTAKAKKU (VILJATON)

... No nyt! Överihyvää suklaakakkua lakritsilla maustettuna, what’s no to like. Sydämeni kuuluu taivaalliselle suklaakakulle (ja sen monille varitaatioille), mutta on siellä tilaa myös vähän perinteisemmille uunissa...

Lakritsi-tiikerikakku

... Uusimmassa Kotivinkissä oli laku-tiikerikakun ohje. Suurena lakritsin ystävänä päätin testata samantien. Tein puolet annoksesta, mutta laitoin lakritsikarkkeja (lakulehmä -karkit murustettuina) reilusti. Lisäksi vaaleaan taikinaosuuteen lisäsin sulatettua...

Lakritsi-suklaamacarons

...sekoitusvaiheessa, jolloin siitä tuli hitusen liian löysää, mutta oh well -ens kerralla oon sitten viisaampi 😀 Tämän reseptin lakritsisuklaatäytettä aion ehdottomasti käyttää muuhunkin, oli ihan huikeen hyvää ♥ Ostin tätä...

Helppo ja nopea Nutella-jäätelö

...tehokkaan blenderin. SOKERITTOMAT HELPOT JA NOPEAT NUTELLA-JÄÄTELÖPUIKOT100g (½ purkkia) Yesdelin sokeritonta Nutellaa2dl cashewpähkinöitä3dl cashewmaitoa0,25tl suolaa(5-10 tippaa vaniljasteviaa tai 0,25tl vaniljajauhetta, jos haluat)1tl ksantaaniaLaita cashewpähkinät ja cashewmaito tehosekoittimeen ja hienonna seos...

Mascarpone-jäätelö

... Mascarpone-jäätelöstä voi tehdä eri makuvariaatioita. Vanilja-mascarpone-jäätelö 3 kpl luomu kananmunan keltuaista 0,75 dl kookossokeria 2 dl kuohukermaa 1/2 tl Bourbon vaniljajauhetta 250 g Mascarponea 1. Vatkaa...

Piparijämät käyttöön - uuden vuoden ensimmäinen jäätelö

...Ja näin herkku meillä kokkailtiin: Vanilja-kanelijäätelö piparkakkutaikinapalleroillaNoin kuudelle hengelle 1 dl    sokeria2        kananmunaa4 dl    laktoositonta kuohukermaa1 rkl   jauhettua kaneliaNoin viisi pyöräytystä vaniljamyllystä Lisäksi tarvitaan noin desilitran verran valmista piparkakkutaikinaa....

Trooppinen jäätelö (2l)

...kondensoitu maito, glukoosisiirappi ja vanilja kulhoon ja vatkaa vaahdoksi. Lisää lopuksi hedelmäsose ja sekoita. Kaada 2 litran vetoiseen astiaan. Voit säästää osan soseesta ja tehdä siitä raitoja jäätelön pinnalle. Pakasta...

Superhelppo vanilja-raparperipiirakka

...halunnut turvautua vanhoihin resepteihin, vaan kokeilla jotain uutta. Löysin Kinuskikissalta herkullisen kuuloisen reseptin, jota sitten kokeilin – tosin aikapulan vuoksi turvauduin kaupan piirakkapohjaan. Superhelppo vanilja-raparperipiirakka(täytteen ohje Kinuskikissa) Pohja:kaupan valmispohja (tai...

Pieni vanilja-valkosuklaajuustokakku

... Päätin tehdä pienen juustokakun kauniin kesäpäivän kunniaksi. Täytteeseen käytin Valion makeutettua vaniljatuorejuustoa, joten jätin lisäsokerit suosiolla pois. Toki kakun voi tehdä myös tavallisesta tuorejuustosta sokeria ja...

Vanilja-Mustikkamuffinssit:

...muffinssit,Kiitos pikku ”kokkikerholaisille” <3 Nappasin vinkkejä netistä ja muokkasin taas ohjeen meille sopivaksi.(hieman olin tyttöjen apukäsinä) VANILJA-MUSTIKKAMUFFINSSIT: 100 g margariinia 1 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 1 kanamuna 2 dl...

Hertsun ihanat vanilja-suklaasuukot

...oli ihana ohje näiden herkkujen valmistukseen. Alkuperäinen resepti tästä. Minusta se on oiva lahja ystävälle herkuksi. Muuntelin reseptiä hieman omanlaiseksi.Hertsun suukot Tarvitset:1pkt mariekeksejäTäyte:3kpl kananmunan valkuaisia1rkl sokeria1tl vaniljasokeria1tl vanilja-aromia1 3/4 sokeria1/2dl glukoosisiirappia1/2dl...

Red Velvet Cheesecake

...philadelphia tuorejuustoa3,5 dl sokeria0,6 dl maissitärkkelystä (Maizena)1 rkl vanilja aromia2 munaa2 munan valkuaista1,2 dl kuohukermaa Lämmitä uuni 175 asteeseen. Ota kaksi irtopohjavuokaa ja vuoraa pohjat foliolla ja kiinnitä pohja. Voitele...

Vapuksi vaahtokarkki-vanilja -kuppikakkuja!

...ja karamellisoituivat uunissa. Ei kätketty yllätys, mutta pinnalla kuorrutuksen alla piilevä ylläri. Hyvää vappua, mikäli en kerkeä koneen äärelle ennen sitä!-Doro-   Vaahtokarkki-vanilja -kuppikakut (n.10kpl)kuppikakut:175g voita huoneenlämpöisenä1.5 dl sokeria0.5tl vaniljajauhetta...