Hello Kitty -kakku / Hello Kitty cake

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitsokerimassakakutsokerimassakoristeetsyntymäpäiväkakutJulkaistu seuraavalla sivustolla


Minulta toivottiin tässä vähän aikaa sitten pienelle neidille syntymäpäiväkakuksi Hello Kitty -aiheista kakkua. Muutoin sain vapaat kädet kakun tekemiseen, ja tälläisiin koristeisiin päädyin.

Hello Kitty -kakussa oli tavallinen vaalea sokerikakkupohja. Täytteinä oli punaherukkatäyte ja kinuskinen täyte. Kakku oli mitoitettu 20 henkilölle. Läheiset reseptit

Hello Kitty -kakku / Hello Kitty cake

...oli tavallinen vaalea sokerikakkupohja. Täytteinä oli punaherukkatäyte ja kinuskinen täyte. Kakku oli mitoitettu 20 henkilölle.  Pursotukset ovat kermaa ja päällinen sokerimassaa. Kukat, rusetti, pieni syntymäpäiväkakku ja Hello Kitty ovat myös...

Kakkulapio/Cake Server

...aloimme leikata kakkua. Itse en ensin osannut pitää leikkuria oikein päin, ystävien piti opastaa!!The cake, which I decorated with the colors of the Finnish flag, was the same on I...

Kesäinen pitsikakku – The Summerly Lace Cake

... ”Parhaimmillaan kakku on vetäydyttyään jääkaapissa vuorokauden: voit siis hyvin koota kakun jo hyvissä ajoin ja koristella sen vasta vähän ennen tarjoilua.Kesä on oikeaa juhlien ja täytekakkujen...

Sokerimassalla kuorrutettu Hello Kitty -kakku

... Pienen Hello Kitty -fanin kakku sai kuorrutteen sokerimassasta. Koska kakusta toivottiin myös pakastuksen kestävää, täytin kakun valkosuklaamoussella, jonka pitäisi kestää pakastus hyvin. Kakku piti toteuttaa pika-aikataululla....

Kolmen suklaan juustokakku/Triple Chocolate Cheesecake

...kakun hyytyä jääkaapissa yön yli. Kakku oli varsinainen menestys, vaikka alussa en ollut ihan varma, miten se otetaan vastaan. Tein jo alkuviikosta koekakun, jotta mikään ei  menisi pieleen suurena päivänä...

Palomies Sami-kakku ja Hello Kitty-kakku

...luvattua ”kakkumaalaus”-kakut lapsille, niin ei auttanut enää perua. Tässä siis Rasmuksen Palomies Sami-kakku, jossa täytteenä kondensoidusta maidosta ja kermavaahdosta tehty toffeevaahto sekä appelsiinimarmeladia ja mango-mandariinisosetta. Tässä Minjan Hello Kitty-kakku, jossa...

Hello Kitty -kakku

... Tämän Hello Kitty -kakun tein pienen tytön synttärijuhliin. Toiveena oli Kinuskikissan kakku, jossa sisällä mokka-suklaa- ja vanilja-suklaatätettä. Alkuperäinen ohje löytyy täältä. Halkaisijaltaan 24 cm vuoka +...

Ystävänpäivän Hello Kitty-kakku

... Ihanan ystävänpäivän kunniaksi päätin tehdä kerrankin jotain muuta kuin ainaisia muffinseja. Kaappiin olen hamstrannut erilaisia vohvelisia kakkukuvia, ja yksi hellyttävä Hello Kitty kuva löytyi niiden joukosta,...

Kakku ilman paistamista (No-bake cake)

... Kuopus sai ensimmaisen kaden sormien verran vuosia tayteen. Sita juhlistamaan taytyi tottakai askarrella kakku. Tai oikeastaan kaksi, mutta tama sai kunniakseen olla kynttilakakku 🙂 | Tunisiassa...

Charlotta/Charlotte Cake

...ja anna hyytyä kylmässä yön yli. Kippaa kakku tarjoilulautaselle ja irrota kulho ja kelmu. Koristele kakku. Charlotta onnistui yllättävän hyvin! Varsinkin kääretorttuosio hieman arvelutti. Muistan, että teimme köksäntunnilla joskus kääretorttua,...

Kiss cake that is bound to steal everyone’s heart

...Kisses were also the inspiration for this fun-filled cake, perfect for the upcoming spring celebrations. Bake your own kiss cake with inspiration from those most cherished people. The chocolate kisses...

Oreokakku / Cookies and cream layer cake

...had absolutely nothing planned so I decided to make a cake. A very lazy loooking cake. Lazy decoration and lazy in the inside. Nothing fancy, just a cake to satisfy...

Ellen Svinhufvud kakku

...kakku on sisältä. Kakussa oli eri kerroksia marengista ja kreemistä, mutta suutuntuma oli yhtä samaa makeaa massaa: rapeaa ja sitkeää marenkia, lempeää kahvin makua ja paahdetun mantelin aromia. Niin ihanaa!...

Entremet-kakku ja erilaisia peilikiilteitä

...entremet-kakku. Eli entremet-kakuissa on yleensä useita eri kerroksia ja erilaisia tekstuureja. Päällä on monesti joko glaze tai sitten kakku on suklaamaalattu. Tein tälläisen mallikakun, mutta täytekerroksethan voivat olla mitä halutaan....

Samettinen Red Velvet Cake

...vai jääkö alin kerros kuitenkin ruskeaksi. Ajattelin testata tätä suoraviivaisesti lisäämällä väriaineen määrää. 🙂 Alla olevassa reseptissä olen jo jauheen määrää nostanut. (Kuulemma perinteinen Red Velvet Cake voi olla myös...

Tonnikalavoileipäkakku

...täytteestä 3 dl erilleen ja levitä loput leipien päälle tasaisesti. Laita erilleen otettu täyte jääkaappiin kuorrutusta varten. Rullaa kakku kuten kääretorttu. Puristele samalla varovasti. Kiedo tuorekelmut rullan ympäri. Paketoi vielä...

Hello Kitty-kakku

... Pikku Elsalle tehtiin toiveiden mukainen Hello Kitti-kakku, niinkuin Elsa itse tätä kisulia kutsuu. Väleissä oli ehkä kuitenkin enempi aikuisen makuun appelsiini- ja lakritsamousse taytteet. Mun mielestä...

Hello Kitty-keksit ja Black Forest Cake

...sydännomparellit ruseteiksi ja mustat nomparellit silmiksi ja nenäksi, ja paista 130-140 asteessa n. puolen tunnin ajan. Kuten mainitsin viime postauksessa, kakkuohje perustuu tyypilliseen intialaiseen black forest cakeen (ei siis ihan...

Maapähkinävoi-suklaakakku / Peanut Butter Chocolate Cake

...kakku tasaiseksi veitsellä, jos se on paistunut epätasaiseksi.Levitä noin 1/3 kuorrutteesta kakkupohjalle. Laita toinen pohja kuorrutteen päälle, leikkauspinta alaspäin.Kuorruta kakun päällinen ja sivut kuorrutteella.Resepti blogista Pastry Affair Ingredients:For the cake:1/2 cup...

Raaka-kakku kokeilussa

...raw carrot cake. Being the biggest fan of a normal carrot cake, I really wanted to see how this sugar-, gluten-, and dairy-free version compares. And I liked it! This...

Kummitytön 2 vuotis kakku vadelmasuklaalla ja marjamoussella

...ettet osu valmiiseen koristelupintaan.. Päällyksen liukuväri kuviota on mahdottiman vaikea toteuttaa loppuun saakka täydellisesti, joten vedin lonkalta väristyksen. Luovuus ja hulluttelu on sallittua! 😀   Viimeistelyä vaille valmis cake. Kakku...

Banaanikakkutikkarit (cake popsit)

...sopivat erinomaisesti jouluun. Tikkarien mausta tulee hiukan mieleen piparitaikina. Loppujen lopuksi cake popsien valmistus on aika helppoa. Niiden pohjana voi käyttää mm. kakkupohjia ja muita erimakuisia kahvikakkuja – vain mielikuvitus...

"The Ultimate Chocolate Cake"

... Moikka moi! Tämä seuraava kakku kulki aikoinaan nimellä The ultimate chocolate cake, sillä sen valmistukseen oltiin yhdistetty oletettavasti kaikki mitä hyvään suklaakakkuun kuuluu! Eli näillä puheillä...

Hello Kitty-laukku pikkusiskolle

... Yhä edelleen silloin tällöin näitten joululahjojen jälkiesittelyä, nyt vuorossa on varmaan joululahjoista työläin eli pikkusiskon Hello Kitty-laukku. Ennen joulua mietin pääni puhki, että mitä hänelle antaisin...

Ninjago cake popsit

... Meillä esikoiselle Ninjagot ovat hyvin suosittuja. Siispä tein hänelle mukaan kerhokavereille, tulevien syntymäpäivien kunniaksi, sitruunaiset Ninjago cake popsit. Cake popsit ovat kyllä hauskoja tehdä, niiden koristelussa...

Jäätelökakku | Ice cream cake

...vadelmia, sitten syömään. Ikean minirengasvuokaan tehtynä annoksesta riitti runsas pala kahdelle syöjälle. Ja se kakku-Nutellapohja oli ihan täydellinen! ”Will you take the bunt cake with you? It’s bad.” asked my...

Laktoositon ja gluteeniton vadelmajuustokakku/Lactose and Gluten Free Raspberry Cheesecake

...yli. Seuraavana päivänä irrota kakku vuoasta. Kannattaa vetää terävän veitsen kärki kakun ja reunan ympäri kerran ennen reunan avaamista. Veitsen voi kastaa kuumaan veteen ja kuivata pyyhkeeseen työn helpottamiseksi. Tässä...

almiakki-suklaajuustokakku/Salty Licoriche and Chocolate Cheesecake

...Pullosta kävi myös ilmi, että mixer käy myös ruoanlaittoon ja leivontaan, joten tämä tuote oli juuri mitä tarvitsin, luodakseni uuden juustokakkumaun. Oikeastaan kakku on vain periaatteessa samalla reseptillä tehty, kuin...

Nutella-valkosuklaa juustokakku/Nutella and White Chocolate Cheesecake

...liian tummia. Kakku oli kuitenkin hyvin vaalea muuten. Ehkä kuitenkin seuraavan kerran kokeilen sitä maitosuklaan sulattamista ainakin napeiksi, niin kokonaisuudesta tulee vähän harmonisempi.Tällä kertaa Samppa oli tyytyväinen suklaakakkuun. ”Mitä minä...

Dr Oetker - Aina on aihetta leipoa kakku (Vintage- kakku)

...äänestämässä kakkuani? Kakku löytyy nimellä Vintage.Tarvikkeet2x Kakkupohjaa4 munan:4 munaa1½ dl sokeria1½dl vehnäjauhoja½dl kaakaojauhetta1tl leivinjauhetta3 munan:3 munaa1dl sokeria1dl vehnäjauhoja½dl kaakaojauhettaTäytteetSuklaatäyte:200g suklaata100g tuorejuustoa3dl kuohukermaaMangotäyte200g mangotuorejuustoa3dl kuohukermaaLisäksi:2 banaania1prk persikoita sokeriliemessäsokerimassaaTee taikinat erikseen, ohje...