Sienifocaccia – Mushroom focaccia

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: leivätreseptitsienetJulkaistu seuraavalla sivustolla

Siskoni bongasi kerran Hesarista tämän sienileivän ohjeen ja pakkohan sitä oli kokeilla. Hauska ja vähän erilainen idea laittaa leipään sieniä, mutta toimi oikein hyvin. Teimme kaksinkertaisen annoksen, koska yksinkertainen olisi ollut mielestäni liian pieni 😀

4 pikkuruista leipää

3½…
...koska yksinkertainen olisi ollut mielestäni liian pieni 😀 4 pikkuruista leipää 3½ dl vettä10g tuorehiivaa1tl suolaa1rkl öljyä + paistamiseenn.11dl vehnäjauhoja + leipomiseen½l suppilovahveroitaripaus timjamiasormisuolaa 1. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna sekaan...

Läheiset reseptit

Sienifocaccia - Mushroom focaccia

Siskoni bongasi kerran Hesarista tämän sienileivän ohjeen ja pakkohan sitä oli kokeilla. Hauska ja vähän erilainen idea laittaa leipään sieniä, mutta toimi oikein hyvin. Teimme kaksinkertaisen...

Törkeen hyvä focaccia | Super delicious focaccia

...tuo resepti tännekin. Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! Focaccia 1/2 pakettia hiivaa 2 tl suolaa 3 1/2 dl vettä 7 dl vehnäjauhoja 1/2 dl oliiviöljyä 2 rosmariinioksaa 2 rkl kivettömiä...

Suppilovahverokeitto | Mushroom soup

...Voit lisätä öljyä paistamisen aikana jos tuntuu, ettei sitä ole tarpeeksi. Like I told yesterday I made some mushroom soup with focaccia. This one was from one finnish food mag...

Tomaatti-focaccia ja oreganolla maustettu tuorejuusto

...lehdet ja silppua pieneksi leikkuulaudalla. Notkista tuorejuustoa hieman lusikalla ja sekoita yrttisilppu tuorejuuston joukkoon. Koristele oreganon lehdillä. Kategoria(t): Aamiaiset, Iltapalat, Leivät, Lisukkeet, Välimeren ruoat Tagged: Focaccia, Italialainen focaccia, Leivät, Lisukkeet,...

Taivaallinen focaccia

... Ihanan pehmeä, maukas ja  rapeapintainen italialainen leipä! Leivän salaisuus piilee merisuolassa ja oliiviöljyssä. Sopii hyvin esim. kesäiseen noutopöytään. Alkuperäinen resepti täältä: herkullinen italialainen focaccia Focaccia Pohja: 3,5...

Focaccia

... Focaccia on Pohjois-Italian vastine Etelä-Italian pizzalle. Focacciassa on tyypillisesti pinnalla rosmariinia sekä erilaisia täytteitä, joita voivat olla mm. kirsikkatomaatit, aurinkokuivatut tomaatit, oliivit sekä mahdollisesti parmesaani. Ohje...

Focaccia - tällä reseptillä onnistut

... Kuka on käynyt joskus Italiassa on väistämättä törmännyt ihanaan leipään, nimeltä Focaccia. Se on periaatteessa vaikean kuuloista valmistaa mutta kun seuraat focacciareseptiä niin kuitenkin todella helppoa....

Focaccia

...Focaccia on parasta lämpimänä, erityisesti itse pidän siitä saunan jälkeisenä herkkuna. Tässä ohjeessa ei focaccian pinnan päälle tule ihmeellisyyksiä, mutta päälysiin on vain mielikuvitus rajana! Voi laittaa tomaattia, oliiveja, perunaa,...

Herkullinen focaccia

...sopisivat vielä tomaatin puolikkaat makua ja myös väriä antamaan. Tällä kertaa pinnalle laitoin rosmariinia, timjamia sekä sormisuolaa oliiviöljyn lisäksi. Focaccia 2dl vettä½ pussia kuivahiivaa tai n.25g tuorehiivaa1tl suolaa1tl sokeria4-5dl vehnäjauhoja2rkl...

Focaccia

... Focaccia on yksi mun suosikeista, koska se on helppoa ja hyvää ja reseptiä voi versioida aina kaapin antimien mukaan. Aiemmin olen aina paistanut focacciaa puikulamallilla (resepti...

Focaccia alla cipolla - sipulifocaccia

...tavallisella pizzapohjalla ja leipoa hiukan omaani matalammaksi, mutta öljyinen ja suolainen genovalainen focaccia ainakin toimi myös sipulin alustana tosi hyvin. Jos päädyt samaan ratkaisuun, käy ensin kurkkaamassa ja lukemassa läpi genovalaisen...

”Focaccia” resepti

...n. 15 min. huom. focacciassa tulisi käyttää mozarellaa, mutta sitä ei kaapista löytynyt joten käytin sinihomejuustoa kun meillä sitä himoitaan. Mutta kokeile ihmeessä vaikka molemmin! The post ”Focaccia” resepti appeared...

Feta focaccia

...taikinasta öljyisin käsin leivinpaperilla vuoratulle pellille focaccia. Anna nousta vielä noin 30 min. Voitele leipä oliiviöljyllä. Painele sen sisään fetanpaloja. Ripottele pinnalle suola ja oregano. Paista 20-25 min. alimmalla tasolla....

Jumalainen Focaccia

...pulloon. Kauanko öljy säilyy, ei tietoa, mutta sen varmasti hajusta tunnistaa jos näin ehtii käymään.. Focaccia pohja:3dl Kädenlämpöistä vettä(n. 38c)5dl Jauhoja25g Hiivaa1tl Suolaa1tl Sokeria2rl Öljyä(valkosipuli/rosmariiniöljyä) Liuota hiiva veteen, lisää suola...

Focaccia ja herkkupuuro

... Focaccia on helppotekoinen ja maukas leipä. Olin turhaan arastellut sen tekemistä kotona ajatellen, etteivät lapset siitä taida innostua. Toisin kävi, joka ikinen tykkäsi. Punasipulia jopa toivottiin...

Lihavartaat ja turkkilainen Gözleme, eli feta-pinaatti focaccia

...niin avot! Maailma hymyilee ja vatsa huokaisee taas kiitoksesta. With ♥ from beach house kitchen The post Lihavartaat ja turkkilainen Gözleme, eli feta-pinaatti focaccia appeared first on Beach house kitchen....

Viiden tähden focaccia viidessä minuutissa

...oli kuohkeaa, rapeakuorista, sisältä pehmeää ja siinä oli rosmariinia ja sormisuolaa – tarvitseeko sanoa enempää? En sano, vaan kirjoitan teille reseptin. Nopea ja kuohkea focaccia (pienehkö leipä, joka ruokkii noin...

Focaccia

... Tein taas pitkästä aikaa lempileipääni focacciaa. Valitsin päälle täytteitä, joista tiesin molempien pitävän. Kirsikkatomaatteja, tuoretta rosmariinia, maustettuja fetajuustokuutioita (aurinkokuivattutomaatti tällä kertaa), punasipulia, valkosipulia, sormisuolaa sekä reippaasti...

Helppo focaccia

... Tekee mieli tuoretta leipää, mutta joko sitä ei ole, tai kaupan leivät kyllästyttävät. Pyöräytä silloin helppo ja maistuva focaccia-leipä. Toimii myös kerrassaan erinomaisena vierastarjottavana kahvin (tai...

Oliivi-lese focaccia

... Jatketaanhan sitten taas leivonta-aiheisella postauksella 🙂  Syön joka aamu aamupalaksi rahkaa ja usein ripottelen rahkan joukkoon kuiduiksi vatsalle vehnäleseitä. Lese purkin kyljestä bongasin focaccian ohjeen, jota...

Mushroom Subzi

Tänään kotiapulaisemme valmisti meille herkkusieniä “kiinalaiseen tyyliin”. Koillis-Intiassa syödään kovasti kiinalaisvaikutteista ruokaa, ja tämän ruokalajin oli apulaisemme oppinut bengalilaisen perheen luona laittaessaan ruokaa. Muissakin kodeissakin...

Kermainen sienikeitto suppilovahveroista / Creamy Mushroom Soup from Funnel Chanterelles

Julkaistu seuraavalla...

Asian Mushroom noodle Soup

Hyvää torstaita sinne ruudun toiselle puolelle! Nyt olisi tarjolla hieman lämmikettä hyytävää pakkaseen kukistamiseksi – aasialaista herkkusienikeittoa. Tuo pakkanen menee sen verra hyvin luihin ja...

Skånelainen hirvipata, haudutetulla punakaalilla ja metsäsienisalaattilla/ Mustard Moose Stew with Braised Red Cabbage and Forest Mushroom Salad

Julkaistu seuraavalla...

Italialainen focaccia

... Muodostuukohan tästä joka torstainen tapa leipoa…? Olen viimeisen kuukauden aikana leiponut jokaisena torstai-iltana. Se on ihanaa, kun koko kämppään leviää uunituoreen leivonnaisen tuoksu. Herkuttelua tuoreen focaccian...

Focaccia

... Taistelin focaccian kanssa pitkään. Aina siitä puuttui kuohkeus tai taikinan rakenne oli muuten vain epämiellyttävä. Tässä paras ohje tähän mennessä! Focaccian päälle voi laittaa oikeastaan mitä...

Focaccia

Nom nomVaihe 1 1/2 rkl ( noin puoli pussia ) kuivahiivaa1/2 tl sokeria1 rkl vehnäjauhoja1 1/4 dl lämmintä vettä Sekoita kunnolla kulhossa kuivahiiva, sokeri, jauhot...

Focaccia

... Teimme iltapalaksi focacciaa. Se syntyy vieläkin vähäisemmistä aineksista kuin pitsa, joten tämä on aivan täydellinen vaihtoehto silloin, kun kaupat ovat kiinni ja jääkaapissa vain valo. Ja...

Focaccia

...mieli hyvää focacciaa. Tästä tuli tällaista tummaa käyttämieni jauhojen vuoksi. Näin pehmeää ja ihanaa, tuoretta leipää voisi tehdä useamminkin, eipä tuossa kauan mennyt. Pari jaksoa Frendejä ehti katsoa Netflixistä samalla…...

PURE BISTRO

...koostuva annos tarjoiltiin kermaisten viipaleperunoiden kera. Annos oli suolainen, mutta ei minun makuuni liikaa. Pääruoka oli hyvä, mutta ei niin hyvä kuin seuralaisen nauttima kermaisen täyteläinen ”forest mushroom porridge”, eli...