Spartalaisen keittiön pikajuustokakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: helppoa ja nopeaajälkiruuatjuustokakku lasissaleivontaMaailmaltareseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Yhden risteyksen kylässä järjestetään huomenna karnevaalit, mutta tällä kokilla on lento Wieniin. Leipomot pursuavat karnevaaliherkkuja – halvaa, tippaleipiä etäisesti muistuttavia sokeriunelmia ja vaikka minkälaisia kermaleivoksia. Juustokakkuja vaan ei koskaan näy, joten sellainen piti pyöräyttää, vaikkei sitä sähkövatkainta ole eikä edes kakkuvuokaa. Mallia otin näistä

Läheiset reseptit

Spartalaisen keittiön pikajuustokakku

...ja täytteeseen ah niin aromikkaiden sitruunoiden mehua ja kuorta makua antamaan. Spartalaisen keittiön pikajuustokakku Pohja: 6-7 Digestive-keksiä sellaiset 30-40 g sulatettua voita hieman sokeria ripaus vaniljasokeria Täyte: 1 pkt Philadelphia-tuorejuustoa pari...

Raparperi-toscapiirakka ja uuden keittiön metsästys

Blogi on viettänyt hiljaiseloa viimeiset pari kuukautta. Blogin pitäjällä sen sijaan on ollut kaikkea muuta kuin hiljaista. Hiihtolomakin oli ja meni, työt painavat päälle ja...

Japanilaisen keittiön perusaineksia

Puolialaston kokki -blogissa on hyvä ja kattava kirjoitus thairuoan perusaineksista ja siitä, kuinka niitä saa Suomesta. Päätin tämän inspiroimana tehdä pienen johdatuksen japanilaisen ruoan perusaineksiin...

Keittiön kesäfiiliksiä

 Moikkelis moi vaan kaikille. Ja niin… ensimmäisenä iiisot pahoitteluni huonosta blogipäivityksistä, tai oikeastaan koko päivitysten puuttumisesta. Nyt vain tämä remppahässäkkä hieman aiheuttaa kiirettä, en siis...

Butter Chicken - intialaisen keittiön klassikko

Rakastan intialaista ruokaa. Jokainen joka seuraa tätä blogia tietää sen. Aasialaiset mausteiset maut ovat lähinnä sydäntäni ja intialainen ehkä kaikista korkeimmalla. Löysin intialaisen ruoan Englannissa...

Chanahi, makuja georgialaisen keittiön uunin lämmöstä

Julkaistu seuraavalla...

Keittiön fixaus

Mun kaveri lisäs mut facebookissa ryhmään nimeltä dc fixaajat tai joku semmonen.Mun päähän alko keittiön suhteen tulvimaan ideoita ja kädet olivat jo aivan valmiina hommiin.Olin...