Macaronsien ABC

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Kulinaristin matkassaLeivonnaiset / leivoksetMacaronsitreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Jos sua ei kiinnosta jäätävä macaron-tietopaketti vinkkivitosineen, suosittelen klikkaamaan äkkiä jollekin toiselle saitille.
Muistan kirkkaasti, kun maagiset neljä vuotta sitten päätin tehdä macaronseja ensimmäistä kertaa elämässäni. Äiti oli vinkkaillut muutamaan kertaan, että siinä oisi leivos, jota en ollut koskaan kokeillut. Niinpä mä tutustuin silloin mulle vielä aivan tuntemattomiin…
...selkeästi voi tai margariini – ja kreemitäytehän on koostumukseltaan ihan, noh, voita. Mutta koostumuksensa puolesta kreemitäytteet sopivat ihan loistavasti, mikäli vaan pitää kyseisistä sörsseleistä. Macaronsien täyttäminenTäyttäminen hoituu ihan teelusikalla, mutta...

Läheiset reseptit

Macaronsien ABC

...ranskatarta.Nyt mun ja macaronsien neljän yhteisen vuoden jälkeen voin väittää, että tunnen nämä kaverit kohtalaisen hyvin. Ihme kyllä, mutta mun ja maccejen matka on ollut ihmeen ylämäkivoittoista, mitä nyt muutaman...

Macaronsit punaherukkacurdilla

... Huomisen ystävänpäivän kunniaksi ajattelin jälleen haastaa itseni koettamalla macaronsien tekoa. Aiemminkin olen näiden leivonnaisten kanssa tuskaillut ja näiden onnistumisen salaisuutta miettinyt. Jos itsekin vielä mietit, mitä...

Pääsiäispizza ja rapean pohjan ABC

...ajan. Ripottele valmiin pizzan päälle murskatut pistaasipähkinät, timjamia ja oreganoa. Mausta mustapippurilla makusi mukaan.   With ♥ from beach house kitchen The post Pääsiäispizza ja rapean pohjan ABC appeared first...

KESÄKANA ABC

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää kesäkanojen pidosta. Tai ainakin kaikki mitä minä tiedän.  Sehän ei vättämättä ole paljon, mutta reilu 4 kk rekisteröityneenä siipikarja-...

Ystävänpäivän kookosmacaronsit

... Tänään iski luovuuden puuska heti aamusta. Valkuaisia oli jäänyt jälleen yli jäätelönteosta ja ystävänpäivän lähestyessä herttaisten macaronsien leipominen olisi ihan paikallaan. Kaappeja kolutessani huomasin, että matelijauhot...

Vadelma macaronsit

... Itse tehty vadelmahillo on nopea ja helppo valmistaa macaronsien väliin. Ohjeesta tulee noin 30 macaronsia Vadelma macarons: 150g valkuaista160g mantelijauhetta 36g hienoa sokeria 300g tomusokeriavaaleanpunaista elintarvikeväriä...

Raparperimacarons

...itse sellaista valmistaa macaronsien täytteeksi. Raparpericurdin värin muodostuminen riippuu siitä, millaisia raparperin varsia siihen käytät. Minulla oli käytössä upeita, punavartisia raparpereja, joten tahnasta tuli herkullisen vaaleanpunainen. Macaronsien ohjeena käytin aiemminkin...

Sadepäivän ilot

...maailman muotikeittiöissä kakkutikkareiden (cake pops), kuppikakkujen ja macaronsien jälkeen. Kuten edellä mainittuja näitäkin voi varioida loputtomiin erimakuisina, -kokoisina ja mitä jännittävimmillä koristeilla. Omista täytekekseistäni tuli hitusen liian suuria. Siksipä ne oli...

Macaronsit ja appelsiini-suklaaganache

...pikku noidille sekä muille hirviöille Halloweenina. Macaronsit vrjäsin oranssilla pastavärillä ja täytteeksi tein appelsiini-suklaaganache joka oli muuten superhyvää! Macaronsien ohjeen löydät täältä.APPELSIINI-SUKLAAGANACHE1,5dl kermaa1 kpl appelsiinin kuori raastettuna sekä mehu250g maitosuklaataRaasta...

Elämäni Ensimmäiset Macaronsit! Sitruunakreemi Täytteellä.

...miedolla lämmöllä paksupohjaisessa kattilassa, koko ajan sekoitellen. Lisää voi lämpimän kreemin sekaan. Sekoittele niin kauan, että voi on sulanut. Nosta valmis kreemi jääkaappiin jäähtymään.Pursota hyvin jäähtynyt kreemi macaronsien väliin....

Lakritsi-suklaamacarons

... Elämäni ihkaensimmäiset macaronsit vihdoin viimein! Eipä näistä niin täydellisiä ulkonäöltään tullut kuin olisin halunnut, mutta ens kerralla parempia sitten 😀 Macaronsien saloihin kannattaa ehdottomasti tutustua ajan kanssa...

Äitienpäivä 9.5.2015

...jopa vähemmän aikaa, kuin mitä ohjeessa luki. Vatkasinko liikaa? Kokeilin näitä myöhemmin myös suklaisina ja sama ongelma toistui. Sinällään tulos oli ihan syötävä, mutta taidan jatkaa kokeiluja normaaleiden macaronsien parissa....

27-vuotissynttäribileet

...huolimatta se ei ole myrkyllistä vaan oikein mukavan kirpsakkaa. Loistava pari makeiden macaronsien kanssa. Leivokset olisivat näyttäneet vieläkin paremmilta, jos niiden väri olisi ollut kirkkaan punainen. Note to self: pastavärien...

Ravintola Finnjävel, Helsinki - ravintola ei niin helvetistä

...projektin Bystro. Slaavilaisia makuja ja huippua, edullista ruokaa ja buffet-hintaan. Selvennys. Buffet-hinta. Sama kuin saat vatsan täyteen, mutta hienosti aseteltuna. Eli versus ABC-ketju. Suosittelen. Avokeittiö – siellä se yksi juttu...

Super banaanileipä & vähän onnellisista sunnuntaiaamuista

... En edes muista, kuinka monesti olen aloittanut tämän blogin kolmen ja puolen vuoden olemassaolon postauksen kirjoittamalla aiheista abc:Aamut ovat ihmisen parasta aikaa.Aamupalat ovat ihmisen parasta aikaa.Aamut ja aamupalat ovat...

Holiday(club)mood

...Suomeen. Automatkailua siis, mutta aika inhimillisiä kilometrejä. ABC-kahvit pelastaa matkan kuin matkan!Aamupalaähkyä, uiskentelua, talvipuuhia, relaamista ja hiihtoa. Siis kyllä. Minä, minä hiihdin ja se oli aivan mahtavaa! Viime kerrasta taitaa...

- Alices rum -

...ett skötbord vilket jag tycker är behändigt!IKEA kan verkligen 🙂ABC är av märket kids concept som har massa härliga saker 🙂Tyvärr tycker inte Alice alls om sitt nya rum. Hon vägrar...

MIELEKKÄÄT EVÄÄT: PÄHKINÄINEN MARJAPAISTOS

...vitamiinien ja hivenaineiden ABC. Ruokaohjeiden puolelta löytyy laaja kattaus aamupaloista keittoihin ja salaatteihin, kulhoruokiin, lämpimiin pääruokiin ja jälkkäreihin. Ohjeiden alussa on myös aina jokin pieni alustus, mikä tukee hyvin kirjan...

Asia on pihvi

...vaan haluttuun lopputulokseen pääsee varmasti muutaman perusasian muistamalla. Hyvän pihvin ABC:Kunnon liha on kaiken a ja o. Älä siis pihtaa raaka-aineessa, vaan satsaa laadukkaaseen, hyvin marmoroituneeseen lihaan. Sekä sisä- että...

Täydellisiä kesäpäiviä

...olisi ollut valittamista, hyvää oli ja nälkä lähti! Ja ne luvatut jätskit haettiin ihan ABC:n heseltä 😀 Kotimatkalla oli autossa hiljaista porukkaa, minä mukaan lukien! Lapset nukkuivat niin sikeästi, että...

- Jollyroom.. -

...på att beställa lite ”möbler” till hennes blivande rum.Köpte förutom klädhängaren och ABC bokstäverna ett litet bord och två stolar.De får ni se senare!Alla är som sakt från Jollyroom men...

Ruusujen kaupunki Visby!

...oli tyytyväinen tämäkin rouva! Mukavalle matkaseureelle kiitokset! Ystäväni reissutarinaa Visbyystä voitte käydä lukemassa hänen blogistaan, PäPän Puuhailut. Reissun viimeinen kuva on otettu Hämeenlinnassa, Tiiriön ABC:n vessassa. Tervetuloa takaisin Suomeen!...

Turku Food Walk 2016 - viisi parasta ravintolaa

...kokoa ja tuoretta hedelmää kiitettävästi sisältänyt salaatti oli sinällään ihan freesi. Kana oli kuitenkin kuivaa ja mautonta – yleisvaikutelmaltaan annos toi mieleen lähinnä ABC:n.  Miltä näytti? Mikä kiinnostaisi eniten? Mitkä...

Hintavertailuja

...S-marketin tarjontaan näiden omien cittarivakkarituotteiden kohdalla. Tankkaamme kahta autoa ja ostamme lämmitysöljyn ABC-ketjulta. ”Hyvinä” kuukausina ostosten loppusumasta saa 5% bonuksia – eli vaikuttaisi parhaimmillaan sen -5% hinnoista vielä pois. Viimeviikolla...

Koko kesä kanoja

...kun olen kokenut, itseoppinut kesäkanatarhuri (tai siipikarjatilallinen, kuten tonttimme on nyt rekisteröity), lupaan kirjoittaa KESÄKANA ABC:n ja jakaa kaiken oppimani kesäkanojen pidosta; luvista, ”asunnosta”, ” ruokinnasta yms. kanojen mielenterveyttä koskevasta...