Kinkku-suolakurkku voileipäkakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: reseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Hyvää iltaa uudelleen!
Viime viikonloppuna vietimme oman kultani kanssa kihlajaisjuhlaa. Paikalle oli kutsuttu lähimpiä sukulaisia. Itse tietty tein tarjottavat. Hyvää palautetta tuli. Eikä ihme, koska erittäin hyvät ohjeet oli kyseessä. Tämän kirjoituksen päähenkilö eli kinkku-suolakurkku voileipäkakku on Liian Hyvää blogista. En ole itse paljoa tehnyt voileipäkakkua, joten otin kokonaan…
...g) 1 rkl majoneesia 1,5 – 2 tl aromisuolaa (itse laitoin 1,5 tl) 1 tl mustapippuria Suolakurkku-sipulitäyte: 2 kokonaista suolakurkkua pikkuruisina kuutioina 1 pieni punasipuli pikkuruisina kuutioina 2 dl juustoraastetta 1 prk ruohosipuli-tuorejuustoa (200 g) 1 prk creme fraichea...

Läheiset reseptit

Kinkku-suolakurkku voileipäkakku

...ohjeet oli kyseessä. Tämän kirjoituksen päähenkilö eli kinkku-suolakurkku voileipäkakku on Liian Hyvää blogista. En ole itse paljoa tehnyt voileipäkakkua, joten otin kokonaan ohjeen toiselta. Laitan ainekset tähän, mutta valmistunohjeen saatte kurkata alkuperäiseltä...

Kinkku-pekoni voileipäkakku!

...vuorottele täytteiden kanssa (1. väli pekoni 2. väli kinkku, 3. pekoni, 4 väli kinkku.) Täytteitä on aika naftisti, että jos haluaa todella runsaat täyttee, voipi nuo 1,5 kertaistaa vaikka. Levittele...

kinkku-meetwusti voileipäkakku

Pohjana grahampaahtoleipää 8 palaa.täyte:100gr ruohosipuli tuorejuustoa100gr creme fraicheapieni punainen paprika pilkottuna3rkl kurkkusalaattia75g meetwurstia200g palvikinkkuaPilko ainekset ja sekoita keskenään. Kostutukseen käytin maitoa ja päällisen tein creme...

VOILEIPÄKAKKU ON JUHLAPÖYDÄN KUNKKU!

...(n. 13 x 23 cm) kelmulla ja jaa leipämurut viiteen osaan. 5. Taputtele vuoan pohjalle ensimmäinen leipäkerros ja kostuta se kauttaaltaan kauramaito-kasvisliemiseoksella. 6. Lado päälle kinkkukerros (muista jakaa kinkku kahteen osaan, sitä tulee...

Härkä voileipäkakku (Yhdestoista luukku)

... Kuvaaja; Annabella Kiviniemi Härkä voileipäkakku sopii hyvin tarjottavaksi esimerkiksi pikkujouluihin, joulujuhlaan tai mihin tahansa muuhun juhlaan.  Se kätkee sisäänsä kaksi herkullista täytettä; Härkä-paprikatäytteen sekä suolakurkku-sipulitäytteen. Kakku...

Seitankinkku jouluksi

...mahdotonta, joten antaa kinkun tulla sen muotoiseksi kuin se tulee.Lisää keittämisaineet kattilaan ja lämmitä kiehuvaksi. Kippaa seitankinkku kattilaan, kun vesi kiehuu. Keitä kinkkua puolisen tuntia kattilassa – tänä aikana kinkku...

Pepperoni-kinkku -juustokakku

...erottanut. Sitruunan voi kuitenkin mielestäni korvata vedellä, joten laitan sen vaihtoehdon suoraan ohjeeseen. Kinkku ei kovin vahvasti tullu esiin, joten sitä olisi voinut olla vaikka tuplasi enemmänkin. Ja pepperoniakin olisi...

Kinkku-salamipiirakka

...aikakin. Suolaiset piirakat maistuvat aina niin kahvipöydässä kuin väli- ja iltapalanakin. Kinkun ja salamin lisäksi laitoin täytteeseen juustoa, paprikaa ja sipuleita, sekä muna-kerma-jogurttiseoksen. Mehevää kuin mikä, ja kinkku ja salami...

Kinkku-meetvurstivoileipäkakku

...g maustamatonta tuorejuustoa 200 g majoneesia2 kpl suolakurkkujapersiljaa   kostutus lihalientä koristeet kinkkuleikkeitämeetvurstia  maustamatonta tuorejuustoa maidolla notkistettuna tomaatteja kurkkuasalaattiasipuli   Hienonna suolakurkku, kinkku, meetvursti, ja paprika.  Sekoita tuorejuustot, sinappikurkkusalaatti ja majoneesi sekaisin. Sekoita joukkoon...

Kinkku-salamivoileipäkakku

...palvikinkkua50 – 100 g emmentaljuustoraastetta Leikkaa kinkku, maustekurkku ja purjo pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon yrttituorejuusto, ranskankerma, majoneesi ja sinappi. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa hieman suolaa ja mustapippuria. Kuutioi salamin/meetvurstinsiivut...

Tehtiimpä sitten mustikkapiirakka, kinkku-juusto- sarvia ja pikkupizzoja :)

... Olin tuossa viikko sitten kotona käymässä ja päätettiin sitten kaverin kanssa ensin leipoa kinkku-juusto- sarvia ja mustikkapiirakka. Pari päivää sen jälkeen tehtiin pikkupizzoja ihan vaan päähänpiston...

Kinkku-juustohyrrät

...emmental-juustoraastetta Sulata pakastetaikina huoneenlämmössä.Leikkaa kinkku ja paprika pieniksi paloiksi ja purjo pieneksi hakkelukseksi.Kauli taikina jauhotetulla pöydällä ohueksi levyksi (n. 30 x 40 cm). Ripottele taikinalevylle kinkku, paprika, purjo ja juustoraaste....

Kun joulun kinkku ja graavilohi alkaa kyllästyttää

...leikattunaperunoita kuutioiksi/suikaleiksi paloiteltunasipulia silputtunaruokakermaa/maitoasuolaa(mustapippuria) (juustoraastetta)ruokaöljyä vuoan voiteluun Voitele uunivuoka öljyllä. Paloittele kinkku, kuori perunat ja sipuli ja paloittele molemmat. Heittele ainekset voideltuun uunivuokaan ja sekaan myös vähän suolaa (muista, että...

Kinkku-aurajuustopiiraset

... Vappu lähestyy ja monella onkin suunnitelmissa vappupiknik. Nämä kinkku-aurajuustopiiraset sopivatkin ihanasti vaikka piknikin suolaiseksi tarjottavavaksi. Piiraset ovat melko nopeita ja helppoja valmistaa ja niitä on helppo varioida oman...

Suolaiset piirakat kinkku-aura-ananas- ja tonnikalatäytteillä

...pienellä salaattilisällä. Tuolla ajatuksella leivoin meille Helatorstain kunniaksi päivälliseksi kinkku- ja tonnikalapiirakat. Molempien piirakoiden kuvat vilahtivatkin jo instagramissa. Sain miltei samantein kuvan julkaisemisen jälkeen pyynnön laittaa ohjeen, blogiin, joten tässä...

Kinkku-oliivileipä

...pinnalle kivettömiä oliiveja, oreganoa ja juustoraastetta Paistaminen: 180 °C, noin 45 minuuttia Vatkaa munat kevyesti rikki, lisää öljy ja vaahdota. Lisää valkoviini, suola, jauhot, leivinjauhe, juustoraaste ja kinkku pieninä kuutioina....

Kinkku-munapiiras

...syönyt elävältä… No, elokuussa uudelleen ja paremman tuurin kanssa! ☺ Kalaa reissusta onneksi muutama tuli ja sehän se oli tämän reissun tarkoituskin.Mutta sitten takaisin kinkku-munapiiraaseen. Tätä on tullut tehtyä jo...

Kinkku-kasvispiirakka eli Saunaillan piirakka

...1 tlk smetanaa2 dl ruokakermaa2 munaa100 g Aura-juustomurua150 g juustoraastetta Sulata lehtitaikinalevy ohjeen mukaaan ja kauli uunipellille sopivaksi. Levitä päälle kasvissuikaleet ja pilkottu kinkku. Riottele homejuusto ja juustoraaste piirakan päälle....

Kinkku-fetapannari

...erilaisia versioita, välillä vegenä (yrttejä, kasviksia ja erilaisia juustoja), välillä tuhdisti pekonilla, mutta tämä kinkku-feta-versio tuntuu olevan kestosuosikki. KINKKU-FETA PANNARI 3 munaa8 dl maitoa4 dl vehnäjauhoja25g sulatettua voita1/2-1 tl suolaamustapippuriapaprikajauhettachilijauhetta...

Kinkku- ja sipulipiirakat juhliin (paleo & LCHF)

...cm) pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa uunissa 175 ⁰C asteessa noin 10 minuuttia, kunnes reunat rupeavat saamaan hieman väriä. Kuutioi kinkku ja pilko kevätsipuli. Levitä kinkkukuutiot ja kevätsipuli tasaiseksi kerrokseksi...

Kinkku-mozzarella-suppilovahveropizza

...tomaatit ja sipulit ovat pehmenneet vähän. Valuta jalapenot ja mozzarellapallot. Kuutioi kinkku. Kaulitse taikina leivinpaperin päällä ja laita se uunipellille. Levitä päälle paseerattu tomaatti ja sipuli-tomaatti-sieniseos. Laita seuraavaksi pohjan päälle jalapenoviipaleet ja...

Kinkku-kasvismunakas

...jauhettua paprikaa1 tl mustapippurirouhettavoita paistamiseen Valmistus:Pilko kinkku, kirsikkatomaatit, paprika ja sipulit. Viipaloi pieni pala juustoa tai tee juustosta raastetta. Riko kananmunat haarukalla kulhossa. Sekoita maito ja mausteet munien joukkoon. Laita...

Kinkku-juustocroissantit ja Nutella-croissantit

... Olen ihan koukussa Lidlin kinkku-juustocroissantteihin. Onneksi lähin Lidl on 15 kilometrin päässä, ettei niitä tule ihan joka päivä haettua. Minun on pitänyt jo pitkään kokeilla croissanttien...

Hyydytetty voileipäkakku (maidoton)

...voi ja painele leipämurut vuoan pohjalle. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Leikkaa kylmäsavuhärkä ja kinkku pieniksi paloiksi, pilko paprika ja silppua ruohosipuli, sekoita aineet keskenään. Vatkaa Alpro vispi vaahdoksi ja...

Voileipäkakku hautajaisiin

...mausta se. Pilko kinkku ja meetvursti ja lisää ne vaahdon sekaan muiden ainesten kanssa. 5 leipää per kerros ja kerroksia tuli 4.Kostutus lihaliemellä (5 dl vettä + ½ lihaliemikuutio) Päällinen:5...

Kinkkuvoileipäkakkua, suklaakakkua ja herkkuja!

...kuorrutus: 1/2 suolakurkku-sipulitäytteestä 1 prk maustamatonta tuorejuustoa 200 g suolaa mustapippuria Pinnalle:Punaisia viinirypäleitä KinkkuaKurkkua  1. Keitä lihaliemi vedestä ja lihaliemikuutiosta, jäähdytä huoneenlämpöiseksi 2. Kelmuta suorakaiteen muotoinen leipävuoka, jätä kelmua roikkumaan reilusti reunan yli. Leikkaa leipäviipaleista reunat pois. 3....

Kinkku-juustosarvet

...niitä tavallisia ”kiireisiä” viikonloppuja! Jopas tuli avauduttua, nyt voidaan jatkaa otsikonsuuntaiseen aiheeseen =)  Eli sillon aiemmin veljeni rippijuhliin leivoin kinkku-juustosarvia ja tässä ohje niille. Otin taikinan ja täytteen ohjeen netistä...

Rice is nice, but we like pasta! - ihastuttava sinappinen kinkku-pastagratiini

...mapin esiin ja kävin reseptit ihan ajatuksen kanssa läpi. Yksi ohje pääsi testattavaksi ja osoittautui varsin maukkaaksi arkiruoaksi. Tähän voi hyvin käyttää edelliseltä päivältä yli jääneet pastat. Sinappinen kinkku-pastagratiinin. 300...

Kinkku-piparjuuriquesadillat

...quesadillan kasvimaan antimilla ja kinkulla. KINKKU-PIPARJUURIQUESADILLAT2 annosta 2 tortillalettua2 – 3 rkl piparjuurituorejuustoa Levitä tuorejuusto toiselle letulle.2 isoa viipaletta hyvää kinkkua1 iso tomaattibasilikan lehtiäjuustoraastettaAsettele ainekset tuorejuuston päälle. Paina kanneksi toinen...

KINKKU-KARPPIPIIRAKKA

...pss kinkkusuikaleita1 pss suikalejuureksia2 dl ruokakermaa½ rss valkosipuli-yrtit tuorejuustoa2 kananmunaa1 dl juustoraastetta2 tomaattia Nypi voi ja kuivat aineet, lisää kylmä vesi ja juustoraaste.Sekoita taikina tasaiseksi ja painele vuoan pohjalle.Ohjeessa pohjaa...