Sipulikeittoa

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: häränhäntäkeittoreseptitsipulikeittoJulkaistu seuraavalla sivustolla

Uusin Glorian Ruoka & Viini -lehti (2/2015) hehkuttaa kannessa sisältävänsä elämäni parhaan sipulikeiton ohjeen, joten pitihän sitä testata. Ohjeesta käy ilmi, että kyseessä onkin Kuurnan sipuli-häränhäntäkeitto. Vaatii pitkän haudutuksen mutta ei vaikuta muuten työläältä, joten ei kun kokeiluun. Mies muistelee vieläkin vuosia sitten Reimsissa saamaansa sipulikeittoa, jota parempaa tuskin…
...käy. Laitoin lauantai-illtana häränhännät uuniin hautumaan:1kg häränhäntää eli osso bucoa2 porkkanaa500g sipulia1 kokonainen valkosipuli2 varsisellenrinvartta3½ dl punaviiniä Häränhäntiä paahdetaan ensin 20 minuuttia 180-asteisessa uunissa. Porkkanat kuoritaan ja lohkotaan, samoin sipulit....

Läheiset reseptit

Maailman parasta sipulikeittoa

...vielä 10 min. Nouki oksat pois ja mausta vielä mustapippurilla ja suolalla tarpeen mukaan.p.s. Täydellisyyden tavoittelija voi vielä hauduttaa sipulikeittoa uunissa 90 asteessa 8 tuntia parhaiden aromien aikaasaamiseksi! Sipulikeitosta tuli...

Sipulikeittoa

...Vaatii pitkän haudutuksen mutta ei vaikuta muuten työläältä, joten ei kun kokeiluun. Mies muistelee vieläkin vuosia sitten Reimsissa saamaansa sipulikeittoa, jota parempaa tuskin mistään saa, joten katsotaan miten tämän kanssa...

Herra Lindström, otaksun?

...hyvää. Lindströminbiffit 1 kg naudan jauhelihaa500 g säilöttyjä punajuurikuutioita2 dl kermaviiliä3 munaa 1 pss ranskalaista sipulikeittoa1 dl korppujauhoa 1 tl suolaa Kumoa punajuuret lävikköön ja huljuttele kuiviksi. Kaada suureen kulhoon ja muusaa...

Pinaattikeittoa ja kananmunia

...kyytipojaksi. Päädyin käyttämään kaupan pakastepinaattia, koska ajattelin, että pieni silppu uppoasi meidän pienelle neidolle isompia lehtiä paremmin. Kauniimman version saisi ehdottomasti isoja tuoreita lehtiä käyttämällä.Tein talvella Vegestan-kirjasta sipulikeittoa, johon laitettiin...

Maukas lihamureke (6 - 8 annosta)

... juustolla ja kurkkusalaatilla täytetty lihamureke2 dl ruokakermaa1 dl korppujauhoja1 pss ranskalaista sipulikeittoa2  muna1  tl suolaa2  tl paprikajauhetta1  tl rouhittua mustapippuria1  iso sipuli tai 2 rkl paahdettua...

Sikamakoisat kaurispullat

...lihakauppojen pakastinkaapeista. Jos kaurista ei löydy, voi sen korvata peuralla. Hirvi onkin sitten jo pari pykälää jyrkempää.  Sikamakoisat kaurispullat(viitisenkymmentä) 400 g kauriin jauhelihaa750 g possun jauhelihaa1 pss ranskalaista sipulikeittoa1 prk...

Sipulikeitto

... Tajusin viime viikolla, etten ole koskaan keittänyt sipulikeittoa. Ajatus lähti Campasimpukan ohjeesta. Harvoin sitä on missään tarjollakaan. Pidän kyllä sipulista ja sipulikeitosta todella paljon. Useimmiten sipulikeittoon...

Kunnon hampurilainen

...mieheltäkin lähtee nälkä. Pihvin resepti on alunperin lähtöisin jostain jenkki-blogista.  Pihvit Naudan jauhelihaa 800 gPussi ranskalaista sipulikeittoaLihaliemikuutio murskattuna pieniksi murusiksikaksi valkosipulinkynttä murskattuna (tai kaksi tl valkoliekkiä)yksi teelusikallinen sitruunapippuria1/2 teelusikallista suolaa1/8...

Herkulliset lihapullat

... herkulliset lihapullat400 g paistijauhelihaa1 pss Ranskalaista Sipulikeittoa0,5 – 1 dl korppujauhoja tai soijarouhetta2 dl kermaviiliä1 kananmuna0,5 dl vettämustapippuria(paahdettua sipulia)(suolaa) Sekoita kulhossa sipulikeittojauhe, kermaviili, korppujauhot ja vesi....