Kinuskimacaronit

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: gluteenitonJälkiruoatleipominenMacaronitreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla


Itse tehty kinuski ja macaronit! Täytyyköhän tässä enää muuta kirjoittaakaan. 😉 Oli kyllä niin himmeän hyvä yhdistelmä, että taistelee maultaan kaikkien aikojen parhaimpien tekemieni macaronien kanssa Earl Grey– ja kahvimacaronien kanssa. 
Valmistin tumman ja suolaisen kinuskikastikkeen jo muuta leipomista edeltävänä päivänä, mutta hyvin voisi tehdä…
...kauniisti. Pitäisi siis luottaa hyväksi havaittuun reseptiin, eikä lähteä sooloilemaan. Tässä tämä luottoresepti. 2 kananmunan valkuaista (n. 60 g)50 g mantelijauhetta 1 cup eli 2,37 dl tomusokeria5 rkl hienoa sokeriaelintarvikeväriäErottele kananmunanvalkuaiset jo...

Läheiset reseptit

Kinuskimacaronit

Itse tehty kinuski ja macaronit! Täytyyköhän tässä enää muuta kirjoittaakaan. 😉 Oli kyllä niin himmeän hyvä yhdistelmä, että taistelee maultaan kaikkien aikojen parhaimpien tekemieni macaronien...