Manteliset dallaspullat

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: Makeat leivonnaisetPullataikina ja pullatreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla
Tänään päätin vihdoinkin testata Vaalean Jyttejauhon pullan leivonnassa ja yllätyin miten hyvin leipoutuvaa taikinaa siitä sai!Leivoin taikinasta Dallaspullia pitkästä aikaa.Pullat ovat myös rakenteeltaan ja maultaan hyviä, joten suosittelen näitä jauhoja laittamaan perinteiseenkin pullataikinaan. ♥Jyttejauhot turpoavat hyvin, joten tähänkään taikinaan en laittanut puolta…
...leivissä 2/3 ja kakuissa 3/4 tavallisten jauhojen määrästä. Suurustaminen Jyttejauhoilla Kastikkeet: 1 dl nestettä + 0,5 rkl Jyttejauhoja Keitot: 2,5 dl nestettä + 0,5 rkl Jyttejauhoja (Noin 16 kpl koosta...

Läheiset reseptit

Manteliset dallaspullat

...riippuen) Alkuperäinen Dallaspullien ohje löytyy täältä Manteliset Dallaspullat Alkuperäiseen ohjeeseeni olen käyttänyt Semperin fin mixin hienoa jauhoseosta.  Pullataikina  2 1/2 dl maitoa 1 tl psylliumia25 g tuoretta hiivaa 1 dl sokeria 3/4...

Dallaspullat

... Herkulliset dallaspullat kätkevät sisäänsä maukkaan vaniljakreemin. Ne ovat aivan älyttömän hyviä, täyteläisiä, pehmeitä ja herkullisen tuoksuisia.  Vaihtelu virkistää, joten päätin leipoa jotain muuta kuin korvapuusteja ja...

Dallaspullat

... Dallaspullien sisältä löytyy maukas vaniljarahkatäyte. Tämä helppotekoinen taikina kohotetaan vain kerran. Alkuperäinen resepti täältä: Dallaspullat Dallaspullat (ohjeella tulee noin 18 kpl)Taikina:25 g hiivaa3 dl maitoa1 dl sokeria8-9 dl jauhoja3/4...

Manteliset pullat

...ja mantelimaitoon keitetty kaakao (sokerittomana), nam! ”Manteliset pullat”4 dl mantelimaitoa2 kananmunaa1 tl laatusuolaa1/4 dl koivusokeria1/4 dl hedelmäsokeria1 rkl kardemummaa1 pieni pilkullinen banaani2 pss kuivahiivaa (yht.14g)1 rkl chian siemeniä1dl kaurahiutaleita1dl manteleita...

Mureat manteliset piparkakut [gluteeniton]

... Nämä manteliset piparkakut maistuvat joululle ja niiden koostumus on kivan murea – ja mikä parasta, sekä taikina että itse leipominen käy käden käänteessä. Ohjeen löysin Fragile...

Manteliset viikunakeksit

...keksien ohje täytyy kirjoittaa ylös ja sainkin sitten viimeisestä keksistä kuvankin.semmoisia keksejä ettei tartte harmitella jos tulikin syötyä useampi…ja vaikka lapsetkin tykkäis. Meillä ainakin tykättiin kaikki. Manteliset viikunakeksit 16kpl 3,5dl...

Dallaspullat

... Viitisen vuotta sitten olin töissä kahvilassa, jonne tilattiin dallaspullat raakapakasteena Fazerilta. Muistan, kuinka aina toivoin, että joku paistetuista pullista näyttäisi niin rähjäiseltä, että sitä ei kerta...

Dallaspullat

...pääsivät dallaspullat, jotka herkullisuudellaan veivät kielen mennessään. Valmista ensin puolen litran pullataikina. Täyte (ohje täältä)150 g voita200g vaniljarahkaa1/2 dl siirappia65 g vaniljakastikeaineksia1 rkl vaniljasokeriaSulata voi. Lisää rahka, siirappi, vaniljakastikeainekset ja vaniljasokeri....

Manteliset mustikkaruudut

Meidän perheessä vanhempainvapaa järjestettiin tällä kertaa niin, että minä pidin pakollisen äitiysloman, jonka jälkeen Pekoni jäi vajaan kolmekuisen vauvan kanssa vuodeksi kotiin. Pekonin viimeiseksi työpäiväksi...

Manteliset tryffelit

Jouluna tuli syötyä tryffeleitä ja niitä riitti tänne asti, yhden kun päivässä syö, niin kestää kauan aikaa. Nyt kun ne loppui, niin alkoi tehdä mieli uusia. Ajattelin...

Manteliset korvapuustit

Näissä puusteissa on osa jauhoista korvattu mantelijauholla ja sokerina on kookossokeria. Taikinasta tulee n. 15 pientä puustia. 2,5 dl lämmintä vettä 1 dl kookossokeria 1...

Pakkaspäivän piristäjät - Ihanat dallaspullat

Ulkona paukkuu pakkanen, joten mikäs sen mukavampaa kuin pitää pullan leipomispäivä.Uunista tulee herkullinen tuoksu ja ulkona paukkuvasta pakkasesta ei ole lämpimän uunin ääressä tietoakaan. Meillä...

Dallaspullat

Aika monta kertaa olen aloittanut blogini tekstillä ” Järvenhoitoyhdistys piti tänä iltana kokouksen ja leivoin sinne …”. Ja näin täytyy aloittaa tänäänkin. Järvenhoitoyhdistyksellä on iltakokous...

#13 Dallaspullat

Ensimmäisenä rippijuhlien leivonnaisista tulee Dallaspullien ohje, jonka otin suoraan Kinuskikissan sivulta. Koristelin pullat ohjeesta poiketen tomusokerikuorrutteella.TARVITSET:Puolikas annos pullataikinaa (pullataikinan ohje tulossa)Täyte:100 g voita tai margariinia1 ps...

Kanelisokerikeksit

... Oulun Oikeutta eläimille-poppoo (eli me!) järkättiin tänään vegenyyttärit vegaanihaasteen kunniaksi 🙂Tarjolla oli herkkua jos monenlaista, mun panokseni oli manteliset mokkapalat sekä nämä kanelilla ja sokerilla kyllästetyt...

Herkullisia gluteenittomia pipareita mantelijauhosta ja taateleista

...maistuvat ja tuoksuvat jouluisilta. Niiden rakenne on normaaleihin pipareihin verrattuna enemmän pureksittava ja pehmeämpi. Herkullisia!   Manteliset joulupiparit (1 pellillinen, n. 17 kpl): (Reseptiä muokattu Raakaleipurin Parhaat kakut -kirjasta) Kuiva-aineet:240...

Dallaspulla

... Kauheasti alkoi pullahammasta kolottaa ja omaan makuun sopii parhaiten joko voisilmäpullat tai dallaspullat. Mieheni ehdotti kaupan pakastehyllyllä käyntiä. Vaikka nekin on ihan hyviä, päätin kumminkin tehdä...

Osa 16 - Pullaa

...riippuen noin 9min. Dallaspullat 1 annos ylläolevaa pullataikinaa                    Leivo pullataikina ohjeen mukaan. Kaaviloi se                                                             sitten ohueksi n. 35cm x 50cm levyksi.Täyte:                                                     Sekoita täytteen muut ainekset pehmeään100g leivontamargariinia                            leivontamargariiniin ja levitä...