Mustikkaraakakakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: raakakakkuraakakakutreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Mustikkaraakakakku (18 cm vuoka)

Pohja:
3dl pähkinäsekoitusta
6 pehmeää taatelia
1 tl kardemummaa

2 banaania
2 avokadoa
2-3 dl mustikoita
4 rkl hunajaa
1,5dl kylmäpuristettu kookosöljy
2 rkl psylliumia
1tl vaniljajauhetta

päälle:
2 dl kookoskermaa  vatkattuna

Hienonna pähkinät tehosekoittimessa ja lisää paloitellut taatelit sekaan….
...Julkaistu seuraavalla sivustolla Mustikkaraakakakku (18 cm vuoka) Pohja:3dl pähkinäsekoitusta6 pehmeää taatelia1 tl kardemummaa 2 banaania2 avokadoa2-3 dl mustikoita4 rkl hunajaa1,5dl kylmäpuristettu kookosöljy2 rkl psylliumia1tl vaniljajauhetta päälle:2 dl kookoskermaa  vatkattuna...

Läheiset reseptit

IHANA MUSTIKKARAAKAKAKKU

... Tämä mustikkaraakakakku on ehkä paras raakakakku, mitä olen koskaan tehnyt! Okei, sanon näin varmaan jokaisesta raakakakusta, mutta tämä oli oikeesti mielettömän hyvää. Makea ja raikas samaan...

Raakaleivontaa: mustikkaraakakakku.

...yhtään vaan kiinnostaa raakaleivonta 🙂 MustikkaraakakakkuPohja3 dl yön yli liotettuja cashewpähkinöitä2 dl rusinoita1 dl taateleita2 rkl raakakaakaojauhetta0,5 tl laadukasta suolaaTäyte400g sulia mustikoita200g (n. 3 normaalikokoista) avocadoa160g liotettuja cashewpähkinöitä100g kaakaovoita90g kookosöljyä25g...

Suklaa-mustikkaraakakakku

...muita hyviä ominaisuuksia, jotka on tulleet tutuiksi esim.pastillien ja purkan käytössä.Lisätietoa koivusokerista voit lukea täältä. Suklaa-mustikkaraakakakku pohja:6dl kaurahiutaleita1 dl pähkinävoita10 pehmeää taatelia2 rkl kookosöljyä Suklaatäyte:2dl kookosmaitoa1 banaani1 dl raakasuklaamassaa( sulatettuna)1...

Mustikkaraakakakku

... Mustikkaraakakakku (18 cm vuoka) Pohja:3dl pähkinäsekoitusta6 pehmeää taatelia1 tl kardemummaa 2 banaania2 avokadoa2-3 dl mustikoita4 rkl hunajaa1,5dl kylmäpuristettu kookosöljy2 rkl psylliumia1tl vaniljajauhetta päälle:2 dl kookoskermaa  vatkattuna...

Valkosuklaa-mustikkaraakakakku

...tullut ihan niin kaunis kakku kuin olin alkuun ajatellut, mutta maku oli hyvä. VALKOSUKLAA-MUSTIKKARAAKAKAKKU Mustikkamarmeladi:2,5dl mustikoita3-5rkl chiansiemeniä2tl sitruunamehuaLaita mustikat ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja hienonna tasaiseksi soseeksi. Lisää siemeniä ja käytä...

Mustikkaraakakakku

Namnamnam! Teki mieli raakakakkua. Viimeksi tein vadelmaisen kakun, nyt halusin käyttää pakkasessa olevia mustikoita. Ihanan raikas kakku tuli! Pohja:1 dl manteleitareilu desi kuivattuja aprikooseja (Lidlin...

Mustikkaraakakakku

Selasin joku päivä sitten kirjahyllystäni löytyvää Kiitos hyvää -raakaruokakirjaa. Sieltä bongasin Mustikkaunelmakakun reseptin, joka toimi inspiraationa tälle kakulle. Alunperin oli tarkoitus tehdä reseptin mukaan kakku,...

Mansikka-mustikkaraakakakku

Juuri nyt on mitä parhain aika tehdä herkullisia ja täynnä vitamiineja olevia raakakakkuja. Suosittelen erittäin lämpimästi kokeilemaan näiden gluteenittomien, jauhottomien ja sokerittomien (=ei lisättyä valkoista...

MUSTIKKAINEN RAAKAKAKKU

...Valmista kakkua en tällä kertaa päässyt itse testaamaan, mutta vieraille oli kuulemma maistunut viimeistä murua myöten. En silti ajatellut perustaa mitään raakakonditoriaa, kamala stressi yhdenkin kakun teossa! 🙂 Mustikkaraakakakku (halkaisija...