Raakatoffeekakku

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: kakutraakakakutreseptitJulkaistu seuraavalla sivustolla

Voitin vuodenvaihteessa yhdestä reseptikilpailusta lahjakortin ja päätin käyttää sen leivontatarpeiden hankkimiseen. Kaupassa silmäni osuivat superfood-hyllyyn ja ostoskorini alkoi pikku hiljaa täyttyä itselleni vieraammista aineksista, kuten chia-siemenistä, raakakaakaojauheesta, psylliumkuidusta tai kookosöljystä. Aiemmin tällä viikolla testiin pääsi jo maailman paras gluteeniton leipä ja viikonlopuksi leivoin tätä…
...kookosöljyä½ dl raakakaakaojauhetta½ tl kardemummaa½ tl kanelia Täyte: 4 dl cashew-pähkinöitä1 dl kaakaovoita raasteena1 ½ dl (agave-)siirappia3/4 dl kookosöljyä1 rkl vaniljasokeriahyppysellinen suolaa Pinnalle: 50 g puolukoita1/4 dl kookosöljyä Laita mantelit...

Läheiset reseptit

Raakatoffeekakku

...raakakaakaojauheesta, psylliumkuidusta tai kookosöljystä. Aiemmin tällä viikolla testiin pääsi jo maailman paras gluteeniton leipä ja viikonlopuksi leivoin tätä Kinuskikissan raakatoffeekakkua. Ennen tätä kakkua olin leiponut yhden raakakakun suklaasta. Sen maku...