Karitsan kyljykset tähtianiksella ja kaskinauriilla

Linkki reseptiin

Reseptiluokat: karitsalammaslanttu ja naurislihapääruokapääsiäinenreseptitvilliyrttiJulkaistu seuraavalla sivustollaLäheiset reseptit

Karitsan kyljykset tähtianiksella ja kaskinauriilla

Julkaistu seuraavalla...

Murea ja mehukas karitsan entrecôte - Mure ja mahlane talle entrecôte

...kpl karitsan entrecôte’aoliiviöljyä paistamiseen Maustesekoitus:3 rosmariinin oksan lehtiä7 oksaa timjamin lehtiä3 valkosipulin kynttä½ rkl Himalajan ruususuolaajauhettua mustapippuria½ dl oliiviöljyä Kaada kylmä vesi ison uunivuoan pohjalle. Lisää yrttioksat, suola ja kokonaiset...

Karitsan ribsit- vihdoin onnistunut lopputulos

...en meinaa saada onnistumaan. Nyt olen löytänyt hyvän tavan valmistaa karitsan ribsit. Kiitos vaan Herkkuja grillistä ja keittiöstä -blogiin! Selvää on, että pelkästään grillissä ribsejä ei saa kypsäksi, Aikaisemmin olen koittanut...

Kreikkalais-roomalainen kukkakaalikorvake eli uunissa paahdettua kukkakaalia ja porkkanaa fetalla ja pestolla ja muilla roippeilla

...tuollaisia olisi). En sanoisi tätä kasviruoaksi, pelkästään pirun hyväksi ruoaksi. Noin kilon kukkakaali4 porkkanaaoliiviöljyä, suolaa ja pippuria 2 punasipulia renkaiksi leikattuina2 rkl oliiviöljyäjeeraa, garam masalaa ja chiliäloraus viinietikkaa 1/2 granaattiomenan...

Karitsan kruunukyljys, parsakaali quinoaa , tummaa minttukastiketta ja punasipulihilloketta

...rouhi ainekset sopivaan kokoon.Kaada oliiviöljy kruunukyljysten päälle ja hiero mausteet karitsan pintaan.Kelmuta tai laita kruunukyljykset vakuumiin ja nosta kylmään.Marinointi kannatta tehdä vähintään muutama tunti ennen kypsennystä Minttukastike1l lihalientä2 pientä porkkanaa...

Täytetty karitsan ulkofilee ja parsaa pannulla

... Karitsan ulkofilee on täytetty kylmäsavukinkulla ja vuohenjuustolla. Parsan ympärille kietaisin siivun kylmäsavukinkkua. Pääsiäiseen saa näin tyylikkään ja helpon juhla-aterian. Yrttimarinoitu karitsa on hyvää jo sellaisenaan, mutta...

Suussa sulava karitsan entrecôte ja mansikka-vuohenjuustosalaatti

...pysty siirtymään. Lihatiskillä miettiessä silmään osuivat hyvännäköiset karitsan entrecôte pihvit joita en aikaisemmin ikinä valmistanut. Viime kesänä kun olin ostamassa lihaa grilliin ja kuvittelin että entrecôte kuin entrecôte sopisi. Ystävällinen...

Tomaattinen curry karitsan entrecôtesta ja naan-leipä

... Karitsan entrecôte syödään usein perinteisesti mediumina, intialaisissa curryissä taas lihaa haudutetaan hartaudella. Cross kitchen -henkeen päätimme kokeilla yhdistää nämä kaksi ja nakkasimme Familialta testiin saadut, nopeasti ruskistetut...

Lasagne karitsan jauhelihasta ja tateista

...lasagnen karitsan jauhelihasta ja tyhjensin siihen myös tattivarastoani, mutta ruokaan voi aivan yhtä hyvin käyttää mitä tahansa muuta jauhelihaa. Tatit voi korvata, vaikka herkkusienillä tai jättää kokonaan poiskin, jos sienet...

Yrtti valkosipuli marinoitu karitsan kare ja Risotto milanese

...  Karitsan kare Marinadin aineet:hyvää neitsyt oliiviöljyä loraus tai noin 1dl tilkka punaista balsamicoanoin puolikkaan sitruunan mehumuutama murskattu/hakattu valkosipulin kynsituoreita yrttejä (rosmariini, timjami, salvia)hunajaa sopivastisuolaa ja pippuria...

Karitsan Viulua =P PaistinliemiKastiketta ja Mozzzarella-Tomaatti Salaattia

... Tänä pääsiäisenä meidän pöydästä löytyi karitsan viulu. Ja vaikka itse sanonki, niin tuli kyllä älyttömän hyvä ja mehevä viulu! Lisukkeena tarjosin ParmesaaniPerunoita ja mozzarella-tomaatti salaattia ja paistinliemestä tehtyä...

2 x avokadosalaattia ja kevyempi elämä – 2 x avokaadosalatit ja kergem elu

...pitkiä aikoja blogissani, on se minulla aina ”mukana” ja se on laajentunut minun elämäni eri alueilla. Ok, minulla on kuitenkin se pakollinen karitsan kare ostettu ja madeiran pullo kaapissa. Haluan...

Karitsan potka ja juurespyttipannu. Hyvä vaihtoehto pääsiäiseksi.

... Hei, sehän on melkein kevät! Yksi ruoka-aine kulkee meidän perheessä käsi kädessä kevään kanssa, nimittäin lammas.Hyvälaatuinen lammas ei todellakaan maistu villalta, ja lampaanliha taipuu niin moniin...

Karitsan potka ja juurespyttipannu. Hyvä vaihtoehto pääsiäiseksi.

... Hei, sehän on melkein kevät! Yksi ruoka-aine kulkee meidän perheessä käsi kädessä kevään kanssa, nimittäin lammas.Hyvälaatuinen lammas ei todellakaan maistu villalta, ja lampaanliha taipuu niin moniin...

KANELILLA JA TÄHTIANIKSELLA MAUSTETTU GRAAVILOHI

...graavilohi toi kaivattua vaihtelua jokavuotiseen kalaherkkuun ja löytyy jatkossakin joulumenustamme.Resepti löytyi Turun Sanomien sivuilta. 1 kg lohifilee3 rkl karkeaa merisuolaa2 rkl hienoa sokeria3 kanelitankoa15 tähtianista10 maustepippuria3 laakerinlehteä½ tl neilikkaaPyydä kalakauppiastasi...

Karitsan paahtopaisti uunissa

...   Karitsan paahtopaisti on aivan tolkuttoman hyvää ja mureaa lihaa! Reilu nippu tuoretta timjamia, valkosipulia ja sitruunamehua ovat taivaallinen yhdistelmä karitsan paahtopaistien maustamiseen. Jotta lopputulos on...

Yrttinen karitsan kare

... Jo useana pääsiäisenä on tehnyt mieli kokeilla lammasruoista karitsan karetta. Kuitenkin joka vuosi on jotenkin lannistunut ja mennyt helpoimman kautta ja ostanut paistia tai jättänyt koko...

KARITSAN JAUHELIHAPIHVIT, KASVISLETUT JA MUSTAMAKKARAKASTIKE

Julkaistu seuraavalla...

Yrteillä kuorrutettua karitsanfileetä ja täsmäviini

...Yrttikuorrutettu karitsanfilee ja punajuuria, rucolaa ja pinjansiemeniä YRTEILLÄ KUORUTETTU KARITSANFILEE 600 g karitsan tai lampaan ulkofileetä Marinadi: 1 dl oliiviöljyä 1-2 hienonnettua salottisipulia 3 murskattua valkosipulinkynttä Rosmariinia timjamia Musta- ja valkopippuria...

Kekkerikutsuja ja karitsaa

...muutamankin Helsingin reissun aikana, mutta ilman pöytävarausta on ollut turha yrittää syömään. Ja illanviettopaikkaa etsiessä tie taas on jostain syystä vienyt joka kerta Teatterille. Ostin Hulluilta päiviltä karitsan paahtopaisteja, jotka...

Helppo ja maukas arkiateria: kaprislohi, grillimaustetut uunilohkot ja kermaviili-avokadokastike

... Näillä ohjeilla valmistuu nopeasti helppo ja todella maukas arkiruoka neljälle hengelle. Aloita laittamalla uuni lämpenemään 225 asteeseen. Grillimaustetut lohkoperunat8 kpl perunoita1 rkl öljyä2 tl suolaa1 tl...

Whey jäätelö ja proteiinipudding.. ja miksei yksi sorbeekin kesää silmällä pitäen.

... Juu kyllä. Nyt mennään ihan eri sfääreihin, mutta kun kiinnostusta aiheesta on nyt ollut, niin poustaan kehittämäni reseptit. Nykyään kaikilla on kaapit täynnä jauheita ja sydeemejä ja...

Pehmeä pannacotta ja mansikkavaahto – Pehme pannacotta ja maasikavaht

... Söimme pehmeää pannacottaa ja mansikkavaahtoa joulukuun alussa. Syömisen aikana tajusin, että se on mainio jälkiruoka joulun aikana. Mansikkavaahdon sijaan voi pannacottaa tarjota karpalo-, vadelma- tai puolukkavaahdon...

Superhyvä ja helppo salaatti fetasta ja tonnikalasta

... Helppo, hyvä ja ruokaisa salaattia2 purkkia valutettua tonnikalaa1 fetakimpale0,5 dl auringonkukan siemeniä1 dl kalamata-oliiveja5 tomaattia0,5 kurkkuaoliiviöljyäbalsamicoa ...

Gluteenittomat pinchokset. Grillattu parsa, minttu ja lime. Rosmariinibroileri, tzatziki ja kreikkalainen salaatti.

...  ”Kohota punaisella malja menneelle, puhdista aistit samppanjalla ja kohota valkoisella malja tulevalle.”  Lue lisää viinipäiväntasauksesta täältä:hellanjaviinilasinvalissa Vallattoman Keittiön menu:Gluteenittomat pinchoksetkera punaisenGrillattu parsa, minttu ja limekera kuplienRosmariinibroileri,tzatziki ja kreikkalainen salaattikera...

Jouluisia värejä ja makuja; macaronit ja munatoti

... Macaronien leipomisessa on omat niksinsä ja oikopolkuja ei juuri ole. Siitä sain juuri itse hyvän opetuksen. Olin päättänyt tehdä lahjaksi pari purkillista joulunvärisiä macaroneja. Koska macaronien...

Fariini-cookiesit, uskomattoman hyvät ja helpot, rapeat ja pehmeät

... Rakastan fariinisokeria. Se on niin hyvää, että voisin syödä sitä suoraan pussista 🙂 Sama tumman siirapin kanssa. Fariinisokeri on mielestäni todella maukasta ja sitä pitäisi käyttää...

Kana-kermakastiketta ja riisiä, mozarella-persikkasalaatin kera ja mustikkapiirakka vaniljakastikkeen kera :)

...tulla avopuolisoni kirjoittamina. Mutta niin viime viikonloppuna meillä kävi vieraana hyvä/paras ystäväni ja ensimmäisenä päivänä teimme tortilloja, joiden ns. ohje täältä blogista jo löytyykin. Leivoin myös samana päivänä eli lauantaina...

Raparperikiisseli ja kookosvaahto – Rabarberikissell ja kookosvaht

... FIN Hei! Mitä teille kuuluu? Minä olen saanut omat tavarat uudessa kodissa paikoilleen. Minulla on vasta alkanut seurustelu uuden keittiön ja uunin kanssa sekä siksi aloitan...

Testissä KahviKaverin kahvit ja karviais-mustaherukkapiiras – Testimisel KohviSemu kohvid ja tikri-mustsôstrakook

... FIN Mainospostaus. Yhteistyössä KahviKaverit. Sain kevään alussa hyvän mahdollisuuden testata KahviKaverin kahvipapujen sekoituksia. Paketit tulivat perille hienosti ennen Vappua ja Vapusta alkaen olen nautiskellut KahviKaverin kahveja....